Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bære-utstyr til 2-åring som ikke koster skjorta?

#1

Corona sa for siden:

Vi skal til syden en uke snart, og lenge har det bekymret meg det å løpe etter en vilter snart 2-åring som springer hit og dit.. Bæresele har ikke slått meg, trodde han var for stor jeg! :confused: Men så en tråd her at det bæres faktisk både 2-3 og 4-åringer! :)

Men kjøper ikke bæredings til 5-700 kr bare for en uke liksom.. :rolleyes:

Finnes det billige alternativer? finn.no? e-bay? Annet?



#3

Left sa for siden:

Vet ikke om det finnes GODE billigere alternativer. Det du kan gjøre er å kjøpe Patapum småtass, og så selger du den når du kommer hjem igjen, og får i hvert fall halvparten av hva du ga selv - på den måten blir den jo IKKE dyr i det hele tatt. De pleier å være populære, har i hvert fall ikke klart å få fatt i en brukt en jeg, så vi har bestilt en ny. Synd, ellers kunne jeg ha lovet å kjøpe din :) Den koster litt under 500 ny.


#4

Corona sa for siden:

Patapum småtass så genial ut da! :ja:

Hva med Maja Wrap, går den an?? Har en venninne som har Maja Wrap, som vi kan låne.


#5

Acsa sa for siden:

Ringslynge, altså? Personlig synes jeg en snart-toåring er for tung til å bære i noe som ikke belaster jevnt, særlig ute på tur, og ringslynge krever litt trening for å få det til behagelig. Men du kan jo låne den og teste ut litt hjemme?


#6

mehmet sa for siden:

Jeg ville ikke kjøpt slynge, det er tungt å bære en toåring lengre tid på én skulder. Ergo, patapum eller mei tai er mine anbefalinger. Har du litt syferdigheter kan du jo sy mei tai selv! Forøvrig er det jo en mulighet å kjøpe brukt mei tai (på tettinntil, f.eks.) og selge den for en hundrings mindre etter at dere kommer hjem.


#7

Corona sa for siden:

Syferdigheter.. :knegg: Det har vi ikke sett..

Jeg har muligheten til å låne en MayaWrap av en venninne, så kommer ikke til å kjøpe sånn nei. Synes og den så litt vanskeligere og mindre praktisk enn Patapum`en. Men skal prøve den i mårra, hvis ikke den blir ok bestiller jeg Patapum tenker jeg. :)


#8

Left sa for siden:

Et annet alternativ er MeiTai - det går det an å bære en såpass stor gutt behagelig i. Har hatt min 3,5 åring på ryggen i MeiTai, og tro det eller ei, det er ikke tungt :)
Der kan du kanskje være heldig å få tak i en fin brukt en som ikke koster skjorta. Personlig liker jeg Patapum bedre. Har båret 1,5 åringen min litt i MeiTai, og det er helt greit, men enklere med en sele.


#9

Lilleville sa for siden:

I disse loppemarkedtider ville jeg anbefale deg å ta en tur; Naboen kjøpte en pent brukt Bergans bæremeis til 30kroner!:)


#10

Elisabet sa for siden:

Bæremeis ville jeg aldri dratt på til syden. Ergo bæresele er jo fin, eller Toddlerhawk Mei Tai som er for større barn. Men begge disse koster ca. 750,- kr nye, men jeg synes det er verdt hver krone begge deler. :jupp:


#11

mehmet sa for siden:

Det er jeg fullstendig enig i!

#12

Corona sa for siden:

Skal definitivt bestille en Patapum! :ja: :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.