Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fettkant eller ikke?

#1

tink sa for siden:

Jeg har hatt svigermors steketakke til låns her i sommer. Og har funnet ut at vi har både plass og god grunn til å tro at den blir brukt om jeg får min egen. Så nå skal jeg altså ønske meg dette til jul/bursdag, eventuelt penger til et sånt vidunder som kan steke alt fra flatbrød og sveler til fiskekaker og tortillalefser.

Skal man først ha så må den være stor nok, 60 cm i diameter. Men skal den ha fettkant eller ikke?

Hvor høy er denne kanten, er den mest i veien eller mest til nytte?

Mannen venter spent på hva orakel-fp har å si til dette.


#2

gajamor sa for siden:

Ikke kant. Den er i veien når du baker lefser og flatbrød (ikke at jeg har allverdens erfaring ned det, men de gamle tantene var svært bestemte).


#3

tink sa for siden:

Lefser og flatbrød står på oppdragslista til eventuell takke - så da er det kanskje greit å styre unna ja.

Hvor høy er egentlig denne kanten?


#4

tinkadott sa for siden:

Samme anbefaling som Gaiamor. Ikke kant. Jeg tror kanten er ca 0,5-1 cm, men i vegen i følge de som har den.


#5

Olvina sa for siden:

Eg er einig med dei andre, ikkje kant. Eg brukar mi til lefser, natronkaker og innimellom til pannekaker og ein event. kant hadde berre vore i vegen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.