Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Femåring til London?

#1

Tussa sa for siden:

Vi har blitt invitert med til London i haust. Og eg har litt lyst å ha med storebror som då er litt over fem år. Han vil få utbytte av det vil eg tru?

Har nokon hatt med barn til by?


#2

Benzo sa for siden:

Jeg var med mine foreldre til London da jeg var 5 år. Husker turen, så det må ha gjort inntrykk! :)


#3

Sitron sa for siden:

Så lenge det legges opp til å passe han, så er det supert med barn i London.


#4

Tussa sa for siden:

Ja, det må jo det sjølsagt vere. Dei andre skal også ha med barn, men dei er eldre.

Kva anbefale du å få med da?


#5

Sitron sa for siden:

Du kan jo kikke innom tråden min. Ellers så er jo det flere museumer som er supert for små gutter. Som Natural history og sånt.


#6

Tussa sa for siden:

Å, har du en tråd? :sorry: :leite:



#8

Storm sa for siden:

Det er sikkert masse gøy for en 5-åring i London, MEN jeg må bare si det: London er en av verdens beste shoppebyer (i mine øyne) og shoppingen din vil jo bli amputert da. :p

På Teknisk Museum er det gøy for småttiser!


#9

Tussa sa for siden:

Ja, MinaX, I know. ;) Men då får eg reise med åpne aue og tenke at det er en tur vi gjer SAMAN. Ha fokus på andre ting. Eg skal nok greie det. :knegg:


#10

Sitron sa for siden:

Jeg tilbrakte en times tid på shopping til meg selv. Det går an. ;)


#11

Storm sa for siden:

Ja, det kan nok gå bra altså. :knegg: Og man kan få shoppet mye på et par timer - hvis man vet hvor man vil gå og hva man vil ha. Jeg kan legge opp et forslag til rute for deg. ;)


#12

Nooria sa for siden:

Jeg mistenker at Haugtussa er litt mer shoppingmonster enn deg :p (i likhet med meg selv)... eller moteslave som du vel kaller det... og da er jo en time... tja, bare nok til å øke apetitten.


#13

Tussa sa for siden:

Ja, to timar kan vel også gå. :blafre:

Har starta direktefly herfrå Sunnmøre no, og prisane er fine ja. :D


#14

Sitron sa for siden:

Det er mulig, men London er et mekka for slike som meg når det gjelder å handle. Kunne godt tenkt med å brukt dager på å tråle butikker der, men ungene kommer først.


#15

Tussa sa for siden:

Ja, takk! Eg har vore i London to gongar dei siste to åra, men ende alltid opp med Oxford Street. :o

:filer: Får handle før eg drar. :knegg:


#16

Nooria sa for siden:

Ja, ungene kommer først :nemlig:... men det får bli et annet sted enn London tror jeg :p . Neida, seriøst så fikk jeg lyst til å ta med storebror til London da jeg leste tråden din.


#17

Nooria sa for siden:

Nå er ikke jeg helst sikker på din sivile status, men om pappaen skal være med, kan du vel hjelpe dem å finne et perfekt opplegg for en far/sønn dag i London :riktig: :p.

Eller så kan du (som du selv nevner) sørge for å være mett før du drar :D.

Men ærlig talt: London er jo et shoppingparadis!


#18

Tussa sa for siden:

Om vi reise blir det eg, pappaen og Storebror. Sammen med tante, onkel og to søskenbarn i tidlig tenåra. Så eg skal nok få til litt shopping, men det blir sjølsagt ikkje hovedpri. Det vart det i fjor sommar, då fikk eg shoppetur til London i tredveårsgåve. :lykkelig:


#19

Nooria sa for siden:

Inkl penger til å handle for da eller? :hyper:

Mannen og jeg er en super kombinasjon i så måte... han elsker å tusle rundt i London, Paris, Barcelona å fotografere gatelivet, mens jeg er innom alle butikkene og shopper :D.

Han har faktisk foreslått at vi skal ta en tur til Barcelona i sommer.


#20

HSJ73 sa for siden:

Storesøster var med oss til London da hun var nærmere 4 år. Hun storkoste seg. Vi besøkte Zoo, lekte på noen av de fine lekeplassene som finnes i Londons parker, bl.a. i Kensington Gardens, og var innom Hamley's. Jenta hadde det som plommen i egget, og mor fikk shoppet tilstrekkelig (jeg må vel kunne beskrives som shoppinggal :ja:) takket være en grei far som tok seg av jenta vår alene ein hel ettermiddag.

Super langhelg som vi gjerne tar en reprise på, selv med en - siden sist - nyankommet lillesøster på slep.


#21

LaLuna sa for siden:

Jeg har vært i London med baby, men ikke med litt større barn. Men mannen og jeg var der forrige helg, og vi snakket mye om hva vi skal gjøre når guttene skal bli med oss etterhvert.

En ting som kan passe for barn, er en tur på Camden Market, og så ta kanalbåt derfra til London Zoo.
Da blir det mange opplevelser på en gang.

London Eye er nok også gøy med barn (men obs! lange køer, lønner seg å bestille på forhånd).


#22

Storm sa for siden:

Min favorittstrøk er Covent Garden. Synes det er mye roligere der enn Oxford St. og alle favorittbutikkene mine er der. :D


#23

MsM sa for siden:

Matias elsker både akvariet, Lekeplassen i Hyde Park som er laget til minne om Prinsesse Diana,Transportmuseet i Covent Garden og bare det å kjøre rundt i en dobbeldekker buss (særlig om vi setter oss helt foran i overetasjen). London er hel topp for en 5-åring!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.