Divine sa for siden:
Skal lage pizza. Er lei av Divines standardpizza. Trenger ideer.
:værsågod: Enlighten me.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Divine sa for siden:
Skal lage pizza. Er lei av Divines standardpizza. Trenger ideer.
:værsågod: Enlighten me.
Ru sa for siden:
Lilleleo-varianten: Kylling, cashewnøtter og ananas (gjerne fersk).
tiddelibom sa for siden:
Vi fikk hjemmelaget pizza for et par uker siden hos venner. Den hadde artisjokk på. Det var veldig godt!
Vi har ofte bacon, pepperoni eller skinke på. Og løk. Og paprika. Ikke veldig nyskapende, men innmari godt.
Hannah sa for siden:
Hvit pizza med creme fraishe, eller hvordan det skrives, kylling og kyllingkrydder på, samt ost.
Evt skinke og bacon i stedet for kylling.
Røverdatter sa for siden:
Jeg har hjemmelaget, langkokt tomatsaus underst, så revet ost og over der det jeg/vi har lyst på. Oftest blir det skinkestrimler og salami på den barna spiser, men lager jeg porsjonspizzaer er min favoritt finhakket sopp, finhakket paprika, finhakket oliven, noen skiver cherrytomat og litt strimlet spekeskinke. :nam:
Oppskrift på tomatsausen som er enkel og veldig, veldig god:
1 boks hakkede tomater med basillikum og oregano
1 hvitløksfedd
litt pepper
1 neve frisk basilikum
1 ts sukker
Alt kjøres jevnt med stavmikser og kokes minst 45 min.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg er veldig glad i min hjemmelagde (veganske da) versjon av Thaisommer. Den har høstet masse skryt fra ikke-veganere også, men her er det jo selvsagt bare å ha på det man vil.
Jeg bruker vanlig tomatsaus og smører "ostesaus" utover det, og så har jeg over juksekylling (hehe) om jeg har, ellers sløyfer jeg det, rødløk, purre, ananas og cashewnøtter eller peanøtter (cashew er best, synes jeg). Så legger jeg over klatter med sataysaus (bruker Santa Maria sin) og har over masse frisk koriander (må være frisk, ikke tørket). Stek og spis.
Ellers pleier vi å ha på tomataus og "ostesaus", mais, ananas, facon (tofubacon) i mengder for det er så godt, purre, løk, og gjerne også hvitløksbiter drysset utover. Og fersk basilikum. Ungene er kreseræver og liker ikke grønnsaker på pizzaen (de liker bare rå grønnsaker, for det meste), så jeg pleier å lage pizzaboller til dem når vi har pizza, da er det tomatsaus, "ostesaus" og facon inni. De sluker dem.
Acsa sa for siden:
Pepperoni, stekt kjøttdeig (med div. krydder), blåmuggost, halve cherrytomater, beiken, biter av kyllingfilet, stekt røkt pølse, soltørket tomat, portvinsstekt sjampinjong.
veobra sa for siden:
Pesto og rå potet skåret i tynne skiver. Ost på toppen.
Det høres veldig rart ut, men er godt.
Apple sa for siden:
Enten speke/ parmasinke, tomatsaus, mozarella, ruccola og creme fraiche. Eller vanlig kjøttdeigfyll. Skulle gjerne prøvd noe nytt.
Jeg smakte forøvrige en kjempegod på restaurant. Husker ikke alle ingredienser, men ihvertfall spekeskinke, chevre, honning og pinjekjerner. Nam!
Myria sa for siden:
Vi gjør det vanligvis enkelt (hjemmelaget tomatsaus og revet cheddar + mozzarella er standard):
Wingman sa for siden:
ingenting sjokkerende med pizza ala merch!
pepperoni, bacon strimler, paprika, tomat, fersk sopp.
godt med krydder og forskjellige oster. og peppes bunn blandingen funker fint om man ikke baker fra bunnen av. den er lett og få luftig og fin!
Selma sa for siden:
Som regel bruker vi tomatsaus, ost, spekeskinke og litt blåmuggost på pizzaen. Gjerne ruccola og litt hvitløksdressing etter steking
Kyllingfileet med barbequesaus og paprikastrimler er også godt sammen med tomatsaus og ost!
Divine sa for siden:
Samtidig?
Skytte sa for siden:
:dulte: Del gjerne din standardpizza også.
Her går det ofte i karbonadeig/skinke/biffkjøtt, pepperoni, ananas, mais og løk.
gnuri sa for siden:
Pizza med grønn pesto og spekeskinke eller stekt kjøttdeig med de grønnsakene du liker er veldig godt
Pizza med bernaisesaus og biffstrimler med cherrytomater og annet grønt er også veldig godt
rajraj sa for siden:
Vår standardpizza:
Tynn bunn, hjemmelaget og chunky tomatsaus (altså med noen store tomatbiter i), revet ost, peperoni og/eller små spicy kjøttboller og finstrimlet, grønn paprika.
Vår crazypizza:
Tynn bunn, chunky tomatsaus og revet ost, krydrede biffstrimler (skjær tynne strimler, vend i en god krydderblanding så de blir fullstendig dekket og legg de rå på pizzaen), hakkede (hermetiske) artisjokkhjerter, sorte kalamatioliven og små klatter med blåmuggost.
Restepizza:
Som navnet tilsier, vi topper pizzaen med passende rester fra ukens middager. Det er stort sett kyllingfilet, kjøttsaus av et eller annet slag og diverse grønnsaker som egner seg. Størst suksess er tacokjøttdeig, mais, løk, jalapenos og knuste tacoskjell. Serveres med rømmedressing til.
Toffskij sa for siden:
Basisen er alltid enkel tomatsaus (svett et par fedd hakket hvitløk i en god slump god olivenolje, ha i tomat, kok godt inn, salt, kanskje litt tørket chili, oregano – går veldig fort i panne) og tynne skiver av fersk mozzarella over. Og på min del pleier jeg som regel å ha over ruccola, serrano-/parmaskinke og trøffelolje etter steking. Nam!
Olifant sa for siden:
Strimler av grillet kyling, avokado, soltørkede tomater og fesrk mozarella. :riktig:
Madicken sa for siden:
Hjemmelaget pizzasaus, spekeskinke, tynne løkringer, en blanding av revet Ridder og Port Salut, samt litt blåmuggost. Den lages som tynn, italiensk pizza, er litt voksen på smak, inspirert av Andreas Viestad, og virkelig verdens beste. :nam: Jeg kan sikkert finne oppskrift om noen er interessert.
Divine sa for siden:
Gjerne oppskrift. Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig glad i spekeskinke på pizza, men jeg vil jeg prøve det sånn dann og vann for å se om smaken min har endret seg.
Divine sa for siden:
Det er en sånn mammaoppskrift, det. Type "en dæsj" og "sånn passelig med". :knegg:
Så, ergo:
Sure Eplet sa for siden:
Grovhakkede hermetiske tomater og parmesan (og/eller annen ost). Og så det som måtte smake godt og er i hus :værsågod: gulrotskiver, artisjokkhjerter og bacon virker godt i dag. En annen dag er kanskje fersk chili og hvitløk, kjøttdeig, løk og paprika mer fristende. Vi lager egentlig bare sopihop-pizzaer, det smaker aldri helt likt fra gang til gang.
Eia sa for siden:
En litt grovere variant av Barmens italienske pizza, med blåmuggost. :nam:
Pizzadeig:
1/3 pk tørrgjær
1,5 dl sammalt hvete fin
1,5 dl hvetemel
0,75 dl olivenolje
Ca. 2,5 dl vann
0,5-1 ts salt
Saus som Toffskij sin, sånn ca.
Fyll:
Ferdigstekt bacon i biter
Paprika
Løk/purre (kan sløyfes)
Blåmuggost i tynne skiver, litt her og litt der
Norvegia/parmesan etter hva-vi-har-i-kjøleskap-prinsippet
En scläger i dette huset (sønnen får uten blåmugg på sin del). :nam:
Divine sa for siden:
Eia: Blir ikke det en veldig liten pizza? Jeg bruker dobbelt så mye når jeg lager langpannepizza.
Eia sa for siden:
Eia sa for siden:
Den skal være italiensk-tynn. Da fyller den langpanna.
Divine sa for siden:
Jeg klarer ikke å få bunnen så tynn. Hva er trikset? Annet enn å kjevle og kjevle, så klart.
konsulenten sa for siden:
Vi bruker, i denne rekkefølgen: tomatsaus (må være hjemmelaget), ost, biffstrimler eller kjøttboller, løkringer, grønn paprika, rød paprika.
"Kjøttbollene" er ikke noe avansert, vi bare legger på små klatter av karbonadedeig (må være rå ellers blir de tørre etter steking). Masse paprika er obligatorisk. Det hender vi bruker sjampignon også. Jeg liker å ha på ruccola etter at den er stekt.
Røverdatter sa for siden:
Tipo-0 italiensk pizzamel gjør bunnene mine perfekt tynne. Det blir virkelig merkbar forskjell.
Niobe sa for siden:
Jeg pleier å lage to varianter, omtrent slik:
Tallulah sa for siden:
Hiawatas yndlingspizza består av kjøttdeig stekt med tacokrydder, mais, løk, hvitløk og ost. Den er faktisk helt grei, men ikke akkurat eksklusiv. Ellers lager jeg med vårløk, hvitløk, parmaskinke, cherrytomater, stekt eller syltet sopp, asparges, blåmuggost/parmesan og mozarella.
Madicken sa for siden:
:værsågod:
Pizzadeig
Hvis du bruker fin durumhvete, blir deigen finere og lettere å ha med å gjøre. Nok til to tynne pizzaer:
4 dl durumhvete (eller vanlig hvetemel)
1,5 dl lunkent vann
15 g gjær
4 spiseskjeer olivenolje
1 ts salt
Ha nesten alt melet i en bolle (resten trenger du til kjevlingen). Bland gjæren med det lunkne vannet (bruker du tørrgjær, har du gjæren rett oppi melet). Hell de lunkne vannet og oljen over melet, og kna til deigen er seig, men ikke klisset. Er den klisset, drysser du over litt mer mel. Kna i et kvarters tid (det er tiden fra du begynner å kna til du slutter som teller, så du kan godt ta deg en fem minutters pause underveis). La deigen stå og heve i 1time på et lunt sted før du kjevler den ut (bruker du kortere tid på knaing og heving, kan du risikere at deigen blir lite elastisk og vanskelig å kjevle ut).
Pizzasaus
Det anbefales å bruke ansjos, selv om du ikke normalt er ansjosfan. Oppskriften er nok til to pizzaer.
2 bokser hakkede tomater
i ss tomatpuré
2 fedd fersk hvitløk
4-5 ansjoser, italienske eller spanske (eller vanlige, blå Abba eller lignende)
3 ss oregano
3 ss basilikum
Hell de hakkede tomatene opp i en metallsikt, sånn at de renner av seg. Knus eller finhakk hvitløk. Mos ansjosene med en gaffel. Bland tomat, tomatpuré, hvitløk og urter. Smak deg fram.
Pizza
Det er om å gjøre at deigen er så tynn som mulig. Blåmuggosten tåler ikke varme så godt, så den legges på i siste øyeblikk. Nok til 2 små pizzaer, 2 personer blir stappmette, 3 blir passe mette (avhenger av hvor mye fyll du bruker):
1 porsjon pizzabunn
1 porsjon pizzasaus
150 g spekeskinke
1 løk
300 g ost, Ridder og Port Salut
½ blåmuggost (eller mer), gjerne Roquefort
Del deigen i to. Dryss mel på to stekebrett, og kjevle ut deigene så de blir så tynne som mulig. Fordel pizzasaus på de to bunnene. Skjær skinke i tynne skiver og løk i tynne ringer, og fordel det på de to pizzabunnene. Dryss over med revet ost. Stek én pizza av gangen på nest nederste rille i stekeovnen ved 300 grader i 7 minutter. Den sterke varmen gjør at pizzaen blir sprø og fin, men du må følge nøye med sa den ikke blir brent. Skjær blåmuggosten i tynne skiver og ha den på pizzaen, og stek litt til (1-3 minutter).
Eia sa for siden:
Nettopp. Intet triks, kun kjevle. En stund. Ettersom jeg er temmelig utålmodig, er det mannen som kjevler her i huset. :knegg:
Niobe sa for siden:
:dulte: Og så gjelder det om å lage så liten deig at han MÅ kjevle tynt for å få pizzaene store nok. :knegg:
rine sa for siden:
Tja, som oftest kjøttdeig, tomatsaus, ost og løk. Blåmuggost liker både jeg og mannen mens ungene ikke er overbegeistret-hender vi slenger på noen på halve pizzaen. Noen ganger kjøttboller, sopp og ananas. Jeg liker i grunn det meste på pizza bortsett fra sjømat. :nemlig:
Toffskij sa for siden:
Hehe. En boks hakkede tomater, 3 ss olivenolje, 2–3 fedd hvitløk. Krydderet må du smake til med. Det går fort å koke inn når du lager tomatsaus i panne – jeg koker til væskemengden er ca. halvert.
Toffskij sa for siden:
Niobe-trikset for tynn bunn er det jeg bruker også. :knegg: Ellers steker jeg pizzaen nederst i ovnen, på varmluft + undervarme 200 grader. Blir veldig bra.
Heiko sa for siden:
Jeg har en variant som høster mye skryt. Det er sweet chillisaus fra flaske, i stede for tomatsaus. Så har man på vårløk, peanøtter og stekte kyllingfilebitereldig og ost. Etter pizzaen er stekt strør man masse fersk koriander over. Veldig enkelt og godt.
Toffskij sa for siden:
Åh, jeg spiste fantastisk pizza i Japan – vanlig tomatsaus- og mozzarellabase, men på toppen var det masse hakket vårløk og rosastekt andebryst i tynne skiver (lagt på etter steking). Nam!!!
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker en annen bunn enn mange. Myk smørerøre av nesten like deler mel og lunkent vann + gjær, sukker, salt og olivenolje. Deigen skal bli sånn at du greier med litt strev å røre den sammen med en slikkepott. Jeg har i litt havregryn og fibramel.
Denne deigen hever mens jeg koker sausen, min er lik Røverdatter sin, tomater, løk, hvitløk, sukker, salt og oregano/basilikum kokt lenge. Noen ganger med kjøttdeig, noen ganger uten.
Deigen smøres utover platen, ganske tynt, tomatsaus oppå, deretter ost. Og så har vi peperoni oppå, eller halve tomater, fetaost, løk, sopp, skinke eller hva har du.
Divine sa for siden:
Jeg har brukt smørerøre (bra ord!) etter at du skrev om det for lenge siden, Harriet. Jeg synes det er enklere å bre utover med slikkepott enn å kjevle (selv om smøringen også kan være litt vanskelig), men det er kanskje ikke dét som er hovedpoenget med denne typen deig? :blond:
Divine sa for siden:
Steker du kyllingen først, da, eller?
Obelix sa for siden:
Det som måtte finnes i skapet egentlig.
Men jeg har sagt det før; pizzaen blir ti ganger bedre hvis osten ligger under fyllet. Altså saus, ost og kjøtt/grønnsaker.
Vianne Rocher sa for siden:
Hjemmelaget pizzasaus, 4 osterost, pepperoni fra Riderheim, løk, artiskokkhjerter. Når den er ferdigstekt river jeg biter av fersk mozarella og har over :hjerter:
ItsOnlyMe sa for siden:
Bacon,skinke,sopp, (purre)løk og ananas. Og seff ost.
Hannah sa for siden:
Jeg laget "pizza" i kveld som til og med mellomste spiste.
Pizzabunn og tomatsaus laget av toro tomatsuppe med halv mengde vann.
Vi andre fikk kjøttdeig og ost på også. Ikke noen stor kulinarisk opplevelse for å si det forsiktig, men ungene var fornøyde. :knegg:
Appelsin sa for siden:
Blåmuggost og potetskiver. :nam:
kokosbolle sa for siden:
Steke kyllingbiter i sweet chili og carri. Ha på tomatsaus, kyllingen, rød løk, champignon, mozzerella og stek. Ruccula på før servering.
Divine sa for siden:
Oj, oj. Her var det mange gode forslag. Jeg lager en god del pizza, så det meste skal prøves ut.
:blomster:
Mrs. Longbottom sa for siden:
potet og gulrot på pizza? :skeptisk:
Divine sa for siden:
Gulrotpizza har jeg smakt, men potet har jeg verken sett eller hørt om før. Er det rå potetskiver?
Mrs. Longbottom sa for siden:
Jeg har fått revet gulrot på hamburger en gang, og det var såpass gresselig at sannsynligheten for at gulrot havner på pizza her i huset er ekstremt liten, kjenner jeg.
Cuyahoga sa for siden:
Vi er veldig konvensjonelle. Hjemmelaget tomatsaus, en halvkilo elg og masse revet Norvegia. :nemlig:
Benzo sa for siden:
Bland inn litt Gruyère i den vanlige osten, smaker himmelsk. Særlig sammen med artisjokker og serrano. :nam:
Taien sa for siden:
Denne ostesausen? Kan du fortelle litt mer om den?
Vi har kjedelig pizza. Bunn som ALLTID blir for bløt, godt krydret kjøttdeig, løk, hakket bacon og 4oster (oppå sausen såklart).
Den andre er bunn, saus, 4 oster, oppskåret kylling vendet i godt krydder, tortillachips i strimler/biter, paprika, masse frisk koreander og et lett dryss med ost på toppen. Begge pizzaer serveres med salat og salsa/hvitløksdressing.
Jeg er lei soggy bunner! :mad:
guttemamma sa for siden:
Vi har ganske kjedelig pizza, men da liker barna den: kjøttdeig, baconbiter, pizzasaus, ananas, løk og ost.
Jobbet i barnehage en gang og der lagde kokken pizza av pizzabunn, tomatsuppe (kokt på mindre vann og fløte så den ble tykkere), makaroni, pølse og osv! De minste ungene digget den pizzaen!
Dixie Diner sa for siden:
Jeg bruker denne. Bruker den for det meste til pizza, men den funker også godt til mac & cheese (ungene elsker den) og annet man bruker ostesaus til. Til lasagne foretrekker jeg bechamelsaus da (laget på soyamelk).
Hvitløk i biter er forresten SÅ himmelsk på pizza!!
Fadese sa for siden:
Vi bruker vanligvis en saus med mye smak, og bruker egentlig ikke så mye fyll.
Saus (og denne er GOD!):
1 glass tomatpure (helst økologisk - den er ikke så bitter)
litt sitronsaft (ikke mye)
ca 2 ts sukker
ca 1 ts salt
litt pepper
noen dråper tabasco
2 ts timian
--> blandes
i underkant av 0,5 dl olivenolje piskes inn (type tynn stråle mens du rører, så det ikke skiller seg).
Og det er det. :)
På pizzaen har vi gjerne saus, ost, fetaost, tomatskiver og oliven.
Ru sa for siden:
Ja, jeg steker den kjapt i stekepannen mens deigen hever.
Spoon sa for siden:
Jeg lager også tomatsaus som mange andre over her, lager mye så fryser jeg ned til senere.
Jobber hardt for å få tynn bunn, og så pleier jeg alltid å forsteke bunnen før jeg tar på toppingen. Nå i det siste har jeg snudd den opp ned etter at den er forstekt, tatt på saus, ost og det jeg måtte ønske. Liker ikke for mye på, gjerne pepperoni, skinke og ananas, eller som i går, mozarrella, bacon, skinke og cherrytomater. Og gjerne frisk basilikum! :nam:
Dixie Diner sa for siden:
Jeg har av og til brukt Torosaus i nøden, men faktisk er det en som er ganske så god (jeg ble overrasket, for jeg synes det meste fra Toro smaker kunstig og salt). Denne. Jeg synes den er knallgod, faktisk. Så jeg skal innrømme at jeg har kjøpt den endel ganger.
Acino sa for siden:
Bruker "passe" bunn som jeg lager så løs at jeg slipper å kjevle, trykker den bare utover. Så har jeg på saus; enten hjemmelagd eller rett og slett peppes sin. Masse ost og på toppen fyll som f.eks:
Pepperoni, løk og annanas
Tacokrydra karbonadedeig(rester fra taco), små hvitløks-kjøttboller(peppes sine), paprika, mais og løk.
Biff i små strimler med bittelitt olivenolje og masse deilig krydder på(liker godt peppermikser f.eks), fersk sjampinjong og rødløk i strimler - og av og til bacon i tillegg, da dropper jeg salt på biffen.
Og så har jeg åtti-tallsklassikeren med kjøttfyll og ost på toppen. Eller en tacovariant hvor jeg steiker karbonadedeig, løk, paprika,tomater og mais og har på tacokrydder. Har ev. salsa nederst på bunnen men ikke alltid. Ost og salte tortillachips på toppen.
Appelsin sa for siden:
Ja!
Bare skjær dem tynt og legg dem oppå osten, da blir de jo faktisk ganske kokt/stekt i ovnen.
Turban Smukk sa for siden:
Det hadde vi i går, det kjempegodt! Vi hadde tomatsaus, revet mozzarella, rødløk i ringer, cherrytomater i små skiver, potetskiver og grovkvernet sort pepper.
veobra sa for siden:
Jeg pleier legge tynne skiver med rå potet under osten. Blir de litt sprø når du har dem på toppen?
Acsa sa for siden:
Er det feil også, nå da? :snurt:
:knegg: Neida. Nå tok jeg og ramset opp det vi varierer med.
Jeg liker kombinasjonen tomatsaus, revet ost, beiken, blåmuggost, halve cherrytomater og portvinsstekt sjampinjong.
Sure Eplet sa for siden:
Potet er genialt øverst på pizza :nam: passer man på å skylle potetskivene og å ha på olje og salt, så blir det potetgull. Og alle vet jo at potetgull på pizza er digg.
Njulaif sa for siden:
Det er ikke så ofte vi lager pizza lengre egentlig, uvisst av hvilken grunn for vi liker det begge veldig godt. :gruble: Når vi først lager det er det en "god gammeldags" 80-tallspizza vi lager, basert på en oppskrift i et hefte gitt av et eller annet ukeblad og Ingrid Espelid. Hehehehe... Den har opp gjennom årene blitt såpass spesial-tilpasset at da jeg fant igjen det brune gamle heftet i skapene til moren min sist gang jeg var hjemme, ble jeg faktisk ganske overrasket over forskjellen. Heftet er såpass gammelt at oppskriften er introdusert med en forklaring på hva pizza er, og med tips om at dette er en rett som passer bra for sammenkomster for ungdom, og at bowler er god drikke til. :knegg:
Men det er en sånn tykkbunnet langpannepizza med tykk, sammenkokt kjøttsaus som fyll (kjøttdeig, tomatpuré, løk, krydder, vi bruker også hermetiske tomater selv om det ikke står i oppskriften), vi bruker skiver av tomat og sopp oppå kjøttsausen, deretter et godt lag med revet ost (vi bruker 4 sorter).
Vi kaller den "sett-inn-etternavnet-mitt"-pizza. :p
Jeg liker veldig godt sånne tynne, i talienskinspirerte pizzaer, men av en eller annen grunn har vi aldri laget det hjemme selv enda.
Tjorven sa for siden:
Vi lager pizza ganske ofte.
Vi lager egen saus bestående av løk, hvitløk, hermetiske tomater og krydder. Oppå dette har vi peppes kjøttboller (knerten spiser alles kjøttboller), bacon, pepperoni, mais i store mengder og ost. Noen ganger skjærer jeg sopp i tynne skiver og legger det på toppen, men det er det bare jeg og mannen som liker.
Nessie sa for siden:
Potet altså? :gruble:
Irma sa for siden:
Det er sjelden vi lager pizza, og enda sjeldnere vi lager den varianten jeg liker, siden jeg er den eneste i familien som liker den. Det ligger oppskrift i Irmas kokebok, men ut i fra hukommelsen er det hjemmelaget tomatsaus, spekeskinke (øverst oppå alt det andre), skivet mozarella, cherrytomater og sjampinjong. Med rømme, revet parmeasan og ruccola oppå den ferdigstekte pizzaen. :nam:
Salt sa for siden:
Pizza bianca med potet, pære og pecorino. :nam:
veobra sa for siden:
Jupp, det der var min reaksjon også første gang. :knegg: Det er faktisk godt!
GinaK sa for siden:
Her er det svigermors pizza fra 70 og 80 tallet som er den eneste som duger. Og da lager mannen middag så det er helt greit for meg.
Tjukk bunn og masse fyll med røkte kjøttpølser, løk, mais, tomatpure og dyngevis med ost på toppen. Det blir en voldsom høy sak. Og godt er det.
Stellebord sa for siden:
Jeg lagde en veldig god pølsepizza med salsiccia for noen helger siden. Jeg kjenner at det er noe jeg vil gjenta. Det var en mellomtykk bunn, en god tomatsaus også pølser og ost. Cherrytomater på toppen.
Shane sa for siden:
Sist lagde vi tynn, italiensk pizza med hvit saus (creme fraiche), mozzarella, pinjekjerner, serranoskinke - farlig godt!
Silje sol sa for siden:
Vi gjør sånn; grov pizzabunn, hjemmelaget tomatsaus (med soltørkede tomater og basilikum) og mozarellaost. Inn i ovnen.
Når den er ferdig legger vi over spekeskinke, ruccola, pinjekjerner, parmesan og drissler over litt olivenolje.
Nam!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.