Jeg har laget sylteagurk, og finner info mange steder om at de bør oppbevares mørkt og kjølig. Sist jeg laget det, bodde jeg i blokk med egen kjølebod (fantastisk!). Og nå bor vi i hus med kun ett kjøleskap og ingen kjeller eller andre stabilt litt kjølige, mørke steder.
I utgangspunktet hadde jeg ikke tenke å fylle kjøleskapet med masse glass som venter på å bli spist/gitt bort.
Sylteagurk man kjøper i butikken tåler jo det, men er laget i en noe mer beskyttet atmosfære. Mine glass er for all del kokt og sterilisert før de ble fylt.
Er det forsvarlig å oppbevare syltede saker i romtemperatur? :confused:
Tja.. Utebod kan gå, men det er jo ikke flust av ledig plass der, etter at Svigermor kom med en stor (og forsåvidt fin) John Deere traktor i sommer. Men det det er en god idé uansett. Kanskje snekreprosjekt for mannen? Hmm. ;)
Tror jeg får ofre litt plass i kjøleskapet inntil videre. Om 2-3 uker kan (agurkene) de overleveres ymse mottakere, og da blir det litt bedre.
Hjemmesyltede agurker er gøy! Mer crunchy, mer spicy og mer smakfulle enn butikkvarianten. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.