Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For gammel for facebook?

#1

konemor sa for siden:

Søkte litt inne på Facebook i går (er jo så mye snakk om det for tiden). Sjekket litt skoler og slikt. Fant kanskje 1 person som gikk på skole samtidig som meg. Fant mange andre venner, men de er yngre enn meg.
Jeg er 33.
Er jeg for gammel?


#2

Tinka sa for siden:

Synes ikke det, da jeg er 38 år og er inne på Facebook og flere jeg kjenner som er eldre enn meg er der inne.


#3

Milfrid sa for siden:

Jeg reagerte på det samme, jeg er 34 år. Søkte på skolene jeg har gått på, og tror ikke jeg fant en eneste en som har gått samtidig med meg eller over meg. Men en hel haug som gikk før meg (og til og med nå....). Fant forresten ut at det er ei som er aktiv her som har gått på samme skole :)

Jeg har noen få venner som er like gamle eller eldre enn meg som venner på facebook, men de er sånn ca like aktive som meg der inne som meg :rolleyes: .


#4

Pastill sa for siden:

Jeg er nesten 30 og finner mange kjente. Eldre og. :jupp:


#5

Hønni sa for siden:

Næsj. Jeg er snart 34 og har mange kjente på Facebook som er eldre enn meg.

Alder er i hodet.


#6

Føniks sa for siden:

Jeg er 33 år og har funnet mange på min alder. Både av kollegaer og folk fra barneskolen.


#7

Kaprifol sa for siden:

Jeg er snart 33 og har mange kjente der inne. Dog ganske få fra skoletida.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jo flere av dere gamle (:knegg: ) som melder dere inn, jo flere på deres alder vil jo dukke opp. Jeg har folk på vennelista mi som er 40 + (kjenner dem i RL altså).


#9

Nenne sa for siden:

Jeg har knapt funnet noen gamle venner og kjente og deaktiverte kontoen min igjen.


#10

Stompa sa for siden:

Jeg er 36. De eneste kjente jeg har funnet på Facebook er fra tvillingforumet Dobbel Glede, og de trenger jeg jo ikke Facebook for å møte. :knegg: Ellers la jeg inn den videregående skolen jeg gikk på og fikk opp maaaange navn - men det var stort sett nåværende elever. Problemet er bare at jeg nå jobber på den samme skolen, så jeg var lynrask å fjerne den fra profilen min igjen. Er ikke spesielt interessert i å "møte" elevene mine på nett, nei. :knegg: Så det virker som om jeg er for gammel ja.


#11

konemor sa for siden:

Kanskje jeg ikke har vært nok der inne.
Veldig mange kjentfolk der inne som var yngre enn meg. Kan jo ha kontakt med dem jeg da :nikker: .


#12

LilleT sa for siden:

Jeg registrerte meg for noen uker siden. Fant få gamle kjente da, men nå dukker det stadig opp noen flere. Det er nok bare at gamle folk som meg er litt treigere av seg. ;)

Jer er forøvrig 36.


#13

Slettet bruker sa for siden:

Jeg er 40, og har funnet en del kjente på Facebook. Det dukker stadig opp flere også.


#14

Maverick sa for siden:

Jeg er 24, og det er bare registrert 12 eller noe fra det årskullet jeg gikk VGS i Oslo. På landets største skole. :knegg: Er jeg for gammel? :skremt:


#15

konemor sa for siden:

Absolutt :knegg:


#16

Noba sa for siden:

Jeg har tenkt at jeg er for gammel i alle fall.. eller så er mine venner og bekjente treginger når det gjelder sånne ting. De fleste i min venneliste er venner jeg har fått via forum og det er da folk som er mye på nett.


#17

Jessica sa for siden:

Foreløpig er jeg nok for gammel, men jeg venter at ryktet sprer seg blant oss "gamle" :knegg: Jeg har iallefall registrert meg der og startet noen grupper.


#18

kisha sa for siden:

Må inn og lete....


#19

Jessica sa for siden:

Jeg har da deg på vennelista mi :)


#20

kisha sa for siden:

Vet det. :klem:



#22

Senna sa for siden:

Jeg er 37, og har vel ikke funnet en eneste klassekamerat hverken fra barne,ungdoms eller videregående skole. Men en del har jeg jo funnet der, fra barselgrupper, jobb, eks kollegaer osv. Så jeg har da noen på vennelisten min.:D


#23

konemor sa for siden:

Har vært litt mer på Facebook (om ikke så altfor mye) og finner stadig venner, men gamle klassekompiser er det tynt med.
Så konklusjon fra meg: er ikke for gammel. Bare de andre på min alder som er litt "treige".


#24

kisha sa for siden:

Nå har jeg gått gjennom storparten av medlemmene i gruppa fra byen min. Jeg har funnet mange av naboungene og klassevenner av barna mine. Men ingen på min alder. Jeg håper de dukker opp etter hvert.


#25

Bluen sa for siden:

Det tar nok litt tid før vi litt eldre finner fram, ja - ting tar jo litt tid når man drar på åra. :humre: Jeg er 33, og har først i det siste begynt å finne gamle klassekamerater. Og så har jeg funnet min forrige sjef på 50. :)


#26

banana sa for siden:

Jeg var inne og sjekket litt, men konkluderte med at jeg er for gammel, ja. Alternativt at jeg er den eneste fra min årsklasse og min lille oppvekst-by som kan bruke pc og internett :knegg:. Men det siste er nok rimelig arrogant, ja.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.