Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisested i Oslo

#1

konemor sa for siden:

Har sikkert vært oppe før, men prøver igjen.
Min kjære mann og jeg skal til Oslo snart. Er ikke så altfor god kjent i Oslo.
Ønsker å spise på en plass som ikke er for eksklusivt(liker ikke så godt når det blir for stivt), men en plass som er koselig og kanskje litt romantisk med bra mat og betjening.
Har lyst til å kunne slappe av og nyte god mat.


#2

turi sa for siden:

Favorittstedet mitt er lagt ned, så da kan jeg reklamere for Big Horn, Sahara(mener det skrives sånn) Syrisk mat, snadder snadder, og den japanske restauranten som ligger litt lengre inn i gaten der Eldorado kino er.



#4

Candy Darling sa for siden:

Hvor mye penger har du tenkt å legge i det? På Arakataka får du en deilig 3-retter til en forbausende billig penge, og der er det også veldig uformelt. Den ligger ved Rockefeller, inngang Badstugata.

Ellers er Lemongrass deilig, det er ikke stivt, men dyrt til hverdags, liksom. De har karibisk-fusion mat og ligger i Universitetsgata (inn fra Karl Johan ved Hard Rock Café forbi Nasjonalgalleriet).


#5

KristinS sa for siden:

Liker Egon og Fridays på Karl Johan.



#7

Elin sa for siden:

Dinner er og blir en favoritt hos oss også! Kjempebra mat til ok priser, og hyggelig service og miljø i restauranten. Men husk å bestille bord god tid i forveien, for det er nesten alltid fullt der.

Agra på Aker Brygge er en indisk favoritt. Jeg var der senest for et par uker siden og det er nydelig indisk mat. Helt ok priser og hyggelig restaurant og betjening.


#8

Mams sa for siden:

Du er ikke alene om det.


#9

Pelen sa for siden:

Dinner (kinesisk mat på sitt beste) og Arakataka er absolutt gode alternativ!


#10

Martis sa for siden:

Hos Thea på skillebekk er veldig koselig og hyggelig sted, det er kanskje litt i dyrere kanten i forhold til de plassene som blir nevnt, men jeg syns den passer bra til en romantisk kveld ;)

Ellers kommer jeg alltid tilbake til Arakataka, veldig god mat der!


#11

konemor sa for siden:

Disse er prøvd ut ved en tidligere anl, men takk for tips.
Var jo mange bra tips her. Må vel bare sjekke på nettet hvor de ligger for det har jeg ikke peiling på.Er bare litt kjent på Karl Johan. Er fryktelig sjelden i Oslo desverre.


#12

konemor sa for siden:

[quote=turi;380661Sahara(mener det skrives sånn) Syrisk mat, snadder snadder, og den japanske restauranten som ligger litt lengre inn i gaten der Eldorado kino er.[/quote]
Må ha gate navn. Noen som kan hjelpe med det?


#13

MorStine sa for siden:

Var ute og spiste i Oslo hver helg da vi bodde der, fram til vi fikk barn...

Og favoritten etter å ha prøvd det meste er fortsatt Al Amir, Libanesisk resturant. Ligger ved Stortorvet. På hjørnet og opp i andre etasje

Er du riktig heldig, komemr du så du får med deg ett magedaneshow... Fantastisk god mat, ikke dyrt og du får MYE mat for pengene. Herlig atmosfære!


#14

turi sa for siden:

Det er Al Amir som er lagt ned... Hvor fryktelig det enn høres.

Sahara ligger i Dronningensgate, ligger i samme gate som Arcaden. Når du står og ser ned mot Oslo S, ligger den litt innover til høyre. God mat, men ikke fullt så god som Al Amir.


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg vet ikke helt hva du anser som dyrt. Vi hadde nylig et særdeles vellykket besøk på Eik. Det koster litt, men med tanke på hva du får igjen, så er det definitivt verdt det ... synes jeg. En treretter koster 335. Vi gikk for 5 retter for 445, og da ble tre hvileretter inkludert.

Restauranten har fått hederlig omtale i Michelin-guiden som "et meget godt måltid til en fullt overkommelig pris". Her må du bestille bord på forhånd.

Ellers er jeg enig i Dinner er et bra valg. Men de fleste hovedrettene der koster også rundt 200 kroner, og hvis du slenger på en dessert, så blir det nesten samme som Eik.


#16

Muskat sa for siden:

Xích Lô er en vietnamesisk restaurant som ligger rett ved Egertorget. Jeg har ikke vært der selv, men har fått den anbefalt. Det er ikke så dyrt og maten er veldig god.

Her er anmeldelse fra Dagbladet. :)


#17

Candy Darling sa for siden:

Men Tjorven, Eik er relativt formelt, da. Dinner er def mer casual. Husk bordbestilling. :erfaren og bitter:


#18

Bluen sa for siden:

Ja, der er det god mat!

Ellers har jeg også Dinner som favoritt, i likhet med flere her. Den ligger dessuten på Karl Johan, nær Nationaltheatret, og er lett å finne. :blunke:


#19

Elin sa for siden:

Elinblu da, den ligger da ikke på Karl Johan vel....;) Den ligger i Stortingsgaten, rett ved Nationaltheatret.....


#20

Bluen sa for siden:

Au da, det har du selvfølgelig rett i. Men det er jo nesten i forlengelsen av Karl Johan, da. :o Eller parallelt - jeg tenkte ikke på Spikersuppa som noe eget kvartal.


#21

MorStine sa for siden:

Neeeei!!! Er det det? Åh, nå ble jeg deppa... Vi som skulle dit på bryllupsdagen vår i juni:sukk:


#22

Pelen sa for siden:

Jeg tror ikke det var rart at den ble lagt ned. Jeg tror de/noen ansatt drev med kopiering av kredittkort der. Ikke et sted å anbefale uansett, med andre ord.


#23

MorStine sa for siden:

Oj... Såpass, ja... Det forklarer hvorfor vi alltid er så blakke etter å ha startet en helaften der:fnis:

Fra spøk til revolver, da var det jo bra det ble lagt ned, men de hadde utrolig herlig mat der!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.