Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elvelangs i fakkellys - i dag

#1

Nina sa for siden:

I år var det poden som minnet meg på dette, han har vært med flere år på rad og syns det er veldig bra. Vi skal som vanlig starte på Myraløkka med Fakirshow, det har vært hans høydepunkt hver gang vi har vært med. Her er programmet for dagen for de som er interessert:
www.aktivioslo.no/hvaskjer/elvelangs-2012/
Det er et veldig stemningsfullt arrangement, med masse som skjer. Veldig mye folk, og sikkert ekstra mange i dag siden det er så fint vær, så man må passe godt på barna.



#3

Tallulah sa for siden:

Vi skal også! Fakirshowet er det kuleste, så får vi se hvor langt nedover vi går. Mathallen skal også være åpent sent.


#4

Nina sa for siden:

Fakirshowet er absolutt det kuleste, så jeg tenker vi starter der i år også. I fjor hadde jeg med meg fem gutter, en dame på bussen på vei hjem karateriserte meg som gal som turte det, og jeg må si meg litt enig. Ble mye telling av barn og lite jeg fikk med meg selv. Så i år får foreldrene stille også hvis det skal være aktuelt å ha med så mange.


#5

isola sa for siden:

Jeg husker aldri på å sjekke når det skal være, og så får jeg alltid vite om det samme dagen. Hvert steika år! :mumle: Ungene er for små, og mannen skal, tradisjonen tro, jobbe.


#6

Najade sa for siden:

Det er jo ikke det samme, men jeg tipser likevel. Neste torsdag er det elvelangs i fakkellys ved Alnaelva. www.facebook.com/events/599653390097411/?suggestsessionid=4c588a4660bd4f96a428ac67c6582139
Jeg har hørt at det har vært veldig fint tidligere år. Og Alnaelva er en ukjent perle!


#7

isola sa for siden:

Takk! Dustemannen jobber visst på kvelden da også, ser jeg. Jaja. Neinei. Men takk likevel!


#8

Tjorven sa for siden:

Takk for tips. Jeg rekker ikke i dag, men da fikk noen andre tipset om Alna-elva neste uke. Så den får jeg legge inn i kalenderen. Vi har gått ned Alna-elva hvert år i mange år, og det skjer masse morsomt underveis. Bare husk å ta med litt småpenger i kontanter. Det er masse klubber og foreninger som selger kaffe, kaker, pølser osv. på vei nedover, men de tar ikke kort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.