Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjekkings via Wordfeud

#1

MammaHeksa sa for siden:

Jah. :knegg:

Jeg er en gift og snerpete dame, så jeg bedriver ikke sånt. Men det er visst liddla mange herrer der ute som syns at Wordfeud er jaggu en grei måte å komme i kontakt med hunkjønn på.

Først den hyggelige, som det dessverre er få av. Iallfall blant de som tar kontakt med meg;

-Singel mann 38 her, hvem er du?
-Gift trebarnsmor 33.
-Åja. Du får ha en fin kveld.
-Like så!

Ryddig og greit.
Men så er det de som ikke er helt...vel..de sliter litt med å ordlegge seg, stakkars;

-Hei...så fin du var da...er du ensom?
Denne tikket seriøst inn mens profilbildet mitt var en av kattene mine. :eek: Jeg spurte ikke om vedkommende hadde en greie for katter, jeg bare avbrøt spillet.

-Gift mann ser etter eventyr. Hva med deg?
Litt FOR eventyrlig, ellers takk. :rolleyes: Slett!

-Er du kåt?
Adjøss! :lalala:

Nå kom jeg forresten på at Wordfeud er ikke det ALLER teiteste stedet jeg har opplevd sånt - jeg spilte backgammon på nett, uten profilbilde, og jadda! Mange kontaktsøkende herrer (mon de var damer? Sånt vet man aldri.).


#2

Lenam sa for siden:

Derfor spiller jeg ikke lengre med randoms.


#3

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har aldri akseptert spill fra ukjente, jeg har bare spilt mot venner, så det har vært fryktelig lite sjekking. :knegg:

Dessuten tror jeg profilbildet mitt på WF er ei geit. :nemlig:


#4

safran sa for siden:

:knegg:


#5

MammaHeksa sa for siden:

Nei, de er pinglete sånn! :skratte2:

Jeg spiller med randoms - har ikke tid til at den lille delen av vennekretsen min som faktisk spiller skal huske at de spiller. :knegg:


#6

Anne C sa for siden:

Jeg har også kuttet ut randoms etter litt for mange teite kommentarer.


#7

Teflona sa for siden:

Veldig mange randomfolk er nok ikke ute etter å spille med bokstaver, for å si det forsiktig. Kuttet ut etter første uka, jeg ble jo nesten paranoid av enkelte.


#8

emin sa for siden:

Må le litt :knegg:


#9

MammaHeksa sa for siden:

Det skal selvsagt stå VIA, ikke vis! :rolleyes:


#10

Inagh sa for siden:

Tror det er like greit jeg aldri spiller med tilfeldige motstandere. :skremt:


#11

Rabbit sa for siden:

Jeg har opplevd veldig mange "sjekkere" på wordfeud,alt fra 17-70 år tror jeg. Nå har jeg opparbeidet meg en god motstanderkrets og spiller ikke lenger random,det ble for slitsomt med alt maset. :nemlig:


#12

HSJ73 sa for siden:

Jeg spilte en gang mot en tilfeldig motstander som hadde en svær, erigert penis som profilbilde.


#13

nokon sa for siden:

Eg spiller bare med folk eg kjenner, eg...


#14

Vind sa for siden:

Han ville vel vise hvor stor hjerne han hadde..


#15

emin sa for siden:

:grineler:


#16

Nyx sa for siden:

Haha, jeg har møtt på noen av dem, men han ene toppet virkelig alle kakestykkene. Da jeg på en litt fleipete måte, viste min mangel på interesse, mente han at det var fordi jeg var redd for menn og manglet femininitet eller noe i den gata. La meg si det sånn at han fikk svar! :nemlig:
Jeg begynte litt forsiktig med å gi han muligheten til å skjønne at han hadde vært dust, ved å spørre om han virkelig trodde at den typen ordbruk var beste løsning for å imponere fremmede over chat og hva han ønsket å oppnå med det? Og da han fulgte opp med at jeg "bare aldri hadde blitt skikkelig p*lt" og at "han skulle såvisst få meg til å adlyde!"... Vel, la oss bare si at fikk høre hva jeg mente om denslags... :dåne:

Det kan også hende at jeg den dagen hadde litt kort lunte, og at etter at han hadde lirt av seg flere dustekommentarer, deriblant et par referanser til hva han skulle gjøre med meg, spurte ham om den typen oppførsel stammet fra at han enten a) ikke ble elsket nok som barn, b) hadde problemer med å akseptere sin avvikende seksualitet, c) hadde så dårlig selvbilde at han så seg nødt til å bruke enhver anledning til å bevise for verden at han faktisk var Mann eller d) all of the above. :sparke:


#17

-ea- sa for siden:

Haha, er dette så vanlig altså? Har bare spilt random et par ganger og tydeligvis fått barn som motstandere. Når på døgnet søker dere etter motspiller da? :tester søndag morgen:


#18

rine sa for siden:

Har opplevd det en gang, og kampen ble rimelig raskt avslutta. Det var liksom ikke helt derfor jeg var der. :hehehe:
Tror han begynte med å spørre om jeg var gift. :gruble:

Ea: Søren, hvis jeg hadde visst at du var interessert, skulle jeg ha notert meg nicket hans. :jupp:


#19

Blondie sa for siden:

Og dette er grunnen til at jeg bare spiller med mennesker jeg vet hvem er. :knegg: Jeeeez.


#20

-ea- sa for siden:

Haha, fikk et damenavn som motspiller og ventet spent på første ord fra henne. Istedet avsluttet hun spillet. Hva skal det tyde på da? :humre:


#21

rine sa for siden:

:knegg:


#22

Dragen sa for siden:

Jeg ser nye muligheter her. :knegg:


#23

Hondacrv sa for siden:

Og det jeg lurer på er om det i denne tråden kan være aktuelle motspillere. Er jeg litt spilleskadet? De veit at wf er kome på nynorsk no?


#24

Einhyrningur sa for siden:

Venninna mi fikks eg type via Wordfaud. Utrolig at det er mulig, men han virker jo faktisk oppegående så...


#25

Teflona sa for siden:

Sjarmerende. Barn som spiller wf bør virkelig ikke få lov til å spille med randoms.


#26

Carpe Diem sa for siden:

Veldig mye av det :nemlig:
Jeg har derfor endret profilbildet mitt til en marihøne, samt spiller bare med random damer....


#27

-ea- sa for siden:

Hm, kanskje jeg ser ut som en av disse fæle menna på profilbildet mitt? Kjønnsløst navn og bilde av en korthåret sveis nedi hjørnet. Hmm... :knegg:


#28

Milfrid sa for siden:

Å Gud jeg har hatt utrolig mange festlige "samtaler" på wordfeud. :knegg: Men nå har jeg ramlet helt av det, rett og slett ikke tid lengre. Men det var en periode jeg hadde 25 randen spill gående samtidig. Og ekstremt mye morro. Men sånne "kåt mann" ble ikke gamle hos meg. Men det er faktisk en del hyggelige pratesyke fyrer også. :nemlig:


#29

-ea- sa for siden:

Jeg hører av venninner at WF visstnok er en utmerket arena for opptatte menn til å chatte litt på si' så kona ikke vet det. Menn de kjenner da, ikke randoms. Vises ikke på telefonregninga slik sms'er gjør. Vises ikke slik som msn/messenger gjør. Får de spørsmål så "spiller de bare"...


#30

Milfrid sa for siden:

Mange som nok er godt gifte, ja. Men de jeg har pratet mest med har ikke vært det (en havnet på Facebook, en fikk jeg til å melde seg inn på sukker siden han var alt for gammel for meg. :knegg: og en sendte meg link til hjemmesiden sin og var egentlig ikke opptatt av å sjekke meg opp, ville bare spille og prate litt. ). Alle sånne pust og pes og du er deilig ble slettet riiiiimelig raskt. Men noen er bare hyggelige.

Eller nå lyver jeg litt. Han jeg har på fjesboka fikk lov til å være litt grisete. Det var ekstremt underholdene i en kjip tid. :fnis:


#31

Nyx sa for siden:

:knegg: Jeg får vel legge til at jeg vanligvis bare ignorerer chatten fra sånne menn, og prøver å spille ferdig spillet. Eller evt. avbryter spillet hvis de er av typen som nekter å spille nytt ord før jeg svarer på chatten. Det var bare noe med han ene som trigget alle responsene i meg. (Som sikkert var akkurat det han prøvde på.)


#32

vimjer sa for siden:

Jeg har aldri blitt sjekket opp av randoms og jeg har jaggu spilt mye med "dem". Skjønner man automatisk at vimjer er ei dame?


#33

gullet sa for siden:

Hm, her har jeg gått glipp av noe skjønner jeg. Jeg spiller mange randomspill og har ikke fått en eneste antydning til sjekking.


#34

Pegasus sa for siden:

Er du Vimjer der inne også? Da har vi spilt mot hverandre i dag. Og du knuste meg solid mot slutten. :dulte:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.