Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God lørdag, folkens!

#1

Fibi sa for siden:

Skulle egentlig vært på fest i kveld, men siden mannen ikke orket å dra, så orket ikke jeg heller. Da ble det kosemiddag med mann og barn i stedet. Hjemmelaget italiensk pizza (av tipo 0-mel) med hjemmelaget langkokt tomatsaus, seranoskinke, litt cheddarblanding, fersk mozzarella, sjalottløk, og champignon. Toppet med hakkede friske urter og hvitløksolje. :nam:

Siden dette skulle være en festaften ble det akoholfri pærecider, i flaske med poppekork! Strålende fornøyde barn, fornøyd mann, og en veldig fornøyd Fibi.

Og jeg skulle liksom vært på fest i stedet?? Næh, har det best hjemme i kveld, jeg. God lørdag! :D


#2

Nabojenta sa for siden:

Dæsken, det så godt ut! :nam:


#3

Fibi sa for siden:

Det var det! :jupp: Kan trygt gjentas!


#4

Nessie sa for siden:

Jeg er :gaah:

Forbaska dritteksamen!! :sur:

Det er en tredelt oppgave, og oppgave 1 og 3 er ganske ok i boks (eller, sidene er der iallefall :himle: ) - men jeg og makkeren min strever med oppgave 2. :sukk:

Sa jeg :gaah: ???


#5

Interference sa for siden:

Nom det så digg ut, jeg skulle og ha vært på fest i dag, innflyttingsfest hos Milfrid. Men siden jeg er sjuk så sitter jeg her hjemme. Men det lukter godt i huset for mannen lager mat. :hjerter:


#6

Nabojenta sa for siden:

Det løsner, Nessie. Det løsner. :dakars:

Har poteter til baking i ovnen, og skal straks begynne å steke biff.

Prøver egentlig å strikke. Har lagt opp 43 masker, og er lei allerede. Bare en liten pause nå, så er jeg på an igjen. :cool:


#7

Primrose sa for siden:

Oj, det var pizza-middagen sin det.

Nessie: :klemme:

Jeg surfer og spiser popcorn mens jeg venter på at mannen skal bli klar til å se en film.


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Ungar sitter oppe å ser på film og spiser popkorn. Eg held på å laste ned ein film ( lovlig ) og heklar litt i mellomtida. Har nettopp smakt på årets bringebærlikør og ting går litt i surr no kjenner eg. Den blei litt sterk :glis:


#9

Joy Stark sa for siden:

Den pizzaen så vanvittig god ut:jupp:

Her skal ungene i seng og vi skal nyte indisk take away og en film blir det vel også tenker jeg.

Det er deilig med lørdag:)


#10

D'Arcy sa for siden:

Jeg venter på boksekamp. :hyper: Jeg gleder meg som en unge til å se Cecilia in action. Noe mat blir det vel også etterhvert.


#11

Mjau sa for siden:

God lørdag ja. :)

Jeg har fått hjem mannen min fra Venezia i dag. Etter snart en uke uten mann føles det veldig bra. Nå har han lagt barn, og er nå ute og lufter bikkja. Og snart blir det taco og slækking i sofaen. Digg!


#12

ming sa for siden:

Jeg sitter på balkongen "min" på Rhodos med Pepsi Max og lap top - god og mett etter middag. Hadde egentlig tenkt å ta et glass vin i baren, men syns jeg så snurten av en svenske jeg ikke gidder snakke med i kveld også (han var vel hyggelig i går kveld, på tross av at jeg trakk mann og unger inn i alle samtaleemner), så jeg snudde. :knegg: Han skulle visst reise i morgen, så det blir tidlig kveld med bok under dyna på meg, så har jeg det vinglasset til gode.


#13

Nessie sa for siden:

:dulte:

Kos deg! :cool:


#14

Nabojenta sa for siden:

Herregud, jeg er mett! Har akkurat spist verdens beste ytrefilet. SLAFS!


#15

løve70 sa for siden:

Her er middagslagingen i gang. Bedre sent enn aldri... Har ødelagt ryggen igjen, så ikke så mye nytte i meg. Sendte LøveMannen ut på handling uten å sjekke resultatet, så spent på hvordan peppersausen uten rett pepperkorn blir. Ja, ja vi har ihvertfall Limosin indrefilet :slafs: Får finne meg en god rødvin!

Ha en fin lørdagskveld alle sammen:)


#16

Stellebord sa for siden:

God lørdag! Pizzaen så digg ut! Har trent på styrkerommet på jobb, sett Amigo grande, lagt barn og nå blir det sofa resten av kvelden. Mannen skal lage nachos. Jeg er egentlig såå sugen på sushi, men jeg gidder ikke lage. :skrape: Da må jeg ta til takke med det jeg får.


#17

amylin sa for siden:

Den pizzaen så veldig god ut. Oppskrift på sånn langsom kokt tomatsaus???
Nessie, det løsner og ordner seg. :klemme:
Nabojenta, høres godt ut.

Har vi plutselig skravletråd her nå? Veldig koselig det altså. Her er det Skal vi danse med ungene. Bror med kone og unger har vært her på middag, og det ble ordentlig søndagsmiddag med helstekt skinkestek, smørdampete grønnsaker og poteter.


#18

oslo78 sa for siden:

Å, det så godt ut, Fibi! Jeg skulle vært på middag og spillekveld hos noen venner, men jeg sitter hjemme isteden med Skal vi danse og pcen og prøver å få tilbake stemmen som har blitt helt borte. Æsj. Må finne meg noe god mat kjenner jeg.


#19

Fibi sa for siden:

Utrolig irriterende at lørdagskvelden er helt DAU på tv. :sur: Ingenting bra i kveld, så jeg spiller Smurf's village på ipaden og lytter til en dokumentar om rivaliseringen mellom Marilyn Monroe og Jackie Kennedy. :snill:

Jaja, jeg har i hvertfall kirsebærsmågodt og pepsi max! :D


#20

Fibi sa for siden:

Jeg brukte en boks hermetisk tomat, tre fedd hvitløk, to sjalottløk, et par ss hakket (fersk) oregano og basilikum og litt salt. Kokes ca fem minutter, kjøres i foodprosessor eller moses med stavmikser, og kokes på svak varme i ca en halvtimes tid, til den er tykk og fin. :nam:


#21

Kula sa for siden:

Vi har også hatt hjemmelaget pizza, dog med kjøttdeig, tomater og ost. Og jeg er stappmett, med vin i glasset, deilig sofa og skal surfe i gjennom en sesong av Buffy.

God lørdag, og skål. dannet rap


#22

Musemus sa for siden:

Dæven, den pizzaen så god ut!
Vi skulle også på fest, men mannen orka ikke reise og da ble jeg hjemme også. Så her skjer det lite, ikke vin i glasset engang - men vann!! Jaja, har masse smågodt og en mann i fotkroken, da. :hjerter:


#23

løve70 sa for siden:

Biffen var fantastisk:) Peppersausen ble også veldig god! Nå er det smågodt og god vin i glasset.


#24

Interference sa for siden:

Nå spiser jeg linfrøbrød med ananashapå til dessert. :hjerter: Måtte de aldri slutte å lage den igjen!


#25

Frøy sa for siden:

Åh så godt ut Fibi.

Her er vi sløve til tusen, har vært ute hele dagen på EM i figurskjæring med motorsag og 8års dag etterpå, så nå bare sløver vi frem mot boksekampen.


#26

amylin sa for siden:

Takk skal du ha! Neste pizza i huset blir garantert en sånn en.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.