Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizza bianco med potet, må potetene kokes først?


#2

celebelen sa for siden:

Pizza og potet? :blond: og nysgjerrig.


#3

Hyacinth sa for siden:

Ja, håper noen vet svaret. :knegg:


#4

Nextlife sa for siden:

Jeg har alltid kokte poteter, kan ikke se for meg at de bli gjennomkokte og myke på pizza i stekeovn.


#5

Apple sa for siden:

Har aldri prøvd pizza med potet, men hadde nok kokt de først.


#6

Salt sa for siden:

Koke først, ja. Pizza bianca med potet, pære og pecorino! :hjerter:


#7

Turban Smukk sa for siden:

Jeg kokte ikke sist jeg hadde det, det gikk helt fint.


#8

Hyacinth sa for siden:

Jeg kokte dem ikke, men slicet løvtynne skiver og stekte pizzaen 20 minutter først, deretter full speed et par minutter. Ble godt!


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg er forøvrig glad jeg ikke kokte. Det ville jo forandret smaken fullstendig. Akkurat som å forvelle rosenkål før man steker det. Urk. Ødelegge den deilige nøtteaktige stekesmaken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.