Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flypris for 3-åring

#1

Candy Darling sa for siden:

Vi har akkurat fått tilbud om fly til Brasil, og jeg må si at jeg ble litt overrasket over prisen på Sneipens sete. Vi betaler ca. 8500,- for de voksne, og en snau tusing mindre for hans. Jeg skjønner jo at han tar opp et sete, åkke som, men jeg trodde det var en helt annen pris for barn likevel. :domm som ett brø:

Er det virkelig bare 10-12 % "rabatt" for så små barn? Elin?


#2

Elin sa for siden:

Det er nok dessverre riktig pris ja....

Når er det dere skal reise forresten, og til hvor skal dere fly? Jeg vet at Apollo har rimelige charterflyseter til Recife i Brasil i høyseson (dvs vinterhalvåret), men ikke veldig mye billigere enn dere har fått tilbud på tror jeg.


#3

Agent Scully sa for siden:

Ulik praksis på ulike flyselskap :hjelper_til:


#4

Pelen sa for siden:

Flyskatten er den samme for voksen og barn. Når du trekker i fra den så pleier det å være ca 75-80 % av prisen for en voksen. Men som sagt, varierer fra flyselskap til flyselskap, men mye rimeligere kommer du ikke unna. Dette innebærer altså at det blir dyrere jo flere mellomlandninger du har; flyskatten er jo en form av flyplassavgift.

Flyskatten varierer jo også mye på flyplassene. Det kan utgjøre noen tusenlapp eller to når man reiser langt med en familie.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er ikke overrasket, men litt trist.

Vi hadde også tenkt oss til Brasil i vinter. Hadde håpet at snuppas billett skulle blir litt billigere, men nei. Hvilket flyselskap har dere forresten fått tilbud fra?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.