Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Helgetur, kjærestetur

#1

Trixie sa for siden:

Jeg har en kjæreste som så gjerne vil ha meg med på tur. :D
Så hvor drar vi???
Barcelona?


#2

Fibi sa for siden:

Praha! :jupp:

Var der i slutten av mars, og falt pladask for byen. Billig og spise, drikke, handle og bo. Rett og slett supert! :D


#3

Storm sa for siden:

Roma!


#4

Kula sa for siden:

Tips om hotell i sentrale strøk?


#5

Elin sa for siden:

Amsterdam selvsagt!! :)


#6

Fibi sa for siden:

www.hotelametyst.cz/ Her bodde vi.

Det ligger ca 15 minutter og gå fra selve hovedgaten, en allè med masse butikker. Ligger også fem-seks minutter og gå fra nærmeste t-banestasjon. Har du småpenger, så er det en enkel sak og kjøpe billetter på automatene. :jupp: Og med T-banen kan du komme deg omtrent hvorsomhelst.

Hotellet var ganske billig (vi betalte 2300 for tre netter) til å være firestjerners. Maten i restauranten var imponerende god, til og med mannen min ble imponert. (Han er kokk. ;) ) Frokosten var super, de ansatte var kjempehyggelige, og rommene var lekre og ikke minst RENE! Du kan også bestille "taxi" til og fra flyplassen på hotellet. Vi betalte 700 cz ( Ca 235 kr ) for taxi til flyplassen etter oppholdet. Og turen er ganske lang, så det er grei pris. Når du ankommer praha, så står der sånne airport-shuttles. De kjører deg til hotellet for 500 cz. (Men skal du fra hotellet til flyplassen tar de 900, så da var det billigere med hotellets bil.)


#7

Fibi sa for siden:

Vil legge til at T-banen er ekstremt billig! Skal du kun reise innen sentrum (altså opp til den astronomiske klokken, prague castle og de andre sentrale severdighetene) så betaler du 20 cz, ca. 7 kr. hver vei. Latterlig billig, ialfall i forhold til norsk standard!




#10

scilla sa for siden:

PARIS - det er jo ikke noe å lure på, vel;) . God tur - det høres veldig hyggelig ut !


#11

MsM sa for siden:

Edinburgh! Nå gårdet direkte fly med Norwegian dit også. Byen er sånn passe stor. Nær flyplassen og oversiktlig, samtidig som den er stor nok til å ha masse å by på. Perfekt for en sånn tur!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.