Vi skal ha barnedåp i starten av desember. Vi blir ikke så mange, kanskje 25 til sammen med voksne og barn. Vi har få som kan hjelpe oss med mat og kaker så det må ikke være så tidkrevende, særlig ikke på selve dagen. Jeg har lurt litt på å ha en gryterett med brød og salat, men blir det litt kjedelig? Burde vi ha noe mer å velge i? Noen koldtbordretter for eksempel. Hva kan passe til og har noen oppskrift på en fantastisk god gryte man kan lage til mange?
Den gryteretten er fantastisk god, det finnes flust med oppskrifter på den. Et lite tips: Du trenger IKKE så mye vin som oppskriften sier når du skal lage til mange, holder å bruke vann/kraft og en litt vin. Vi hadde den i barnedåpen her, og mamma som laget gryten til 20 stk. brukte en halv flaske vin og den smakte fantastisk! Du kan lage gryten både en og to dager i forveien, bacon og sopp stekes og has i rett før servering. Supereasy!
Jeg hadde outsourcet hele matlagingen. Såpass kjenner jeg meg selv. Med kakehenting, amming, gulp, bleieskift,bordpynting, amming, gulp, bleieskift, skjortestryking, amming, gulp, bleieskift og whatnot å tenke på dagen før er det helt, helt uaktuelt med enda mer arbeid, så da foretrekker jeg å betale andre for jobben. Sånn var det sist, og sånn har jeg og mannen allerede bestemt at det blir neste gang også.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.