Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva blander man i cake pops?

#1

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg skal lage cake pops til bursdag på onsdag, og lurer litt på hva jeg skal blande med. Noen steder står det vaniljekrem, andre steder syltetøy, lemon curd, glasur eller andre ting. Jeg skal ha sjokoladekake, hva passer til det? Og hva slags glasur bruker man, og det er det som er greia?


#2

Anne C sa for siden:

Jeg har brukt sjokoladeglasur og synes det funker.


#3

Mrs. Longbottom sa for siden:

hva slags?



#5

Anne C sa for siden:

Bare sånn halvfabrikata frra Toro. (Men ikke si det til noen.)


#6

Silje sol sa for siden:

Jeg bruker Toro sjokolademuffins. Steker det i en rundform.
Knør det med en gaffel og tilsetter en pose Toro sjokoladesaus.
I love Toro! :D


#7

Foxy sa for siden:

Kanskje du skal lage noen forskjellige varianter og la en god nabo få bestemme hvilken som er best?


#8

Stikka sa for siden:

Jeg har lagd både med sjokoladeglasur og med kremost/melisglasur. Synes kremost/melis blir best. Litt mer syrlig. Det blir søtt nok som det er med kake, sjokolade og strøssel. :)


#9

Blomst sa for siden:

Jeg lager Toro brownies og knar det til kuler mens den er lunken, så da tilsetter jeg ingenting.
Om jeg venter til den er kald så tar jeg i ca 150 gram smeltet sjokolade.


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Høres ut som en god plan;)


#11

Esme sa for siden:

Bringebærsyltetøy er bra, da blir det litt friskt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.