Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det ble en LG-maskin

#1

Misteri sa for siden:

Noen med erfaring med denne vaskemaskinen?

Har tittet rundt på ørtogførti forskjellige maskiner, denne har 7 års garanti og børsteløs og reimløs motor. LG er jo kjent i utlandet, men ikke så kjent på markedet i Norge enda.

1600 omdreininger og en haug med programmer. Håper vi blir fornøyd. ;)


#2

Miss Norway sa for siden:

Nei, ikke med maskinen, men jeg er generelt glad i LGs produkter jeg. Det er et koreansk merke som nok litt urettferdig har fått "billig-stempel", men det er i ferd med å forsvinne litt nå. De er flinke på kult design, og har gode priser. TVen vår er en LG og den har aldri sviktet oss!


#3

Elisabet sa for siden:

Jeg er ikke så veldig fornøyd med vår egentlig, men det kan hende bare er meg som ikke liker sånn programmene er innstilt med valgmulihetene. :sparke: Den vasker rent og tar stor mengde klær, men jeg blir aldri helt venn med den av en eller annen grunn. Et dyrt impulskjøp en gang jeg sto uten vaskemaskin. Håper du blir fornøyd med din. :D Det skal være sagt at jeg er fornøyd, men det er noen muligheter jeg savner, også synes jeg den bruker alt for lang tid på forskjellige ting.


#4

Misteri sa for siden:

Blir sikkert en kjempeforskjell for oss uansett. Vi går fra 1000 omdreinger til 1600, den gamle brukte også 2 1/2 på hver vask uansett.

Neste gang blir det Miele, kunne ikke ta det nå, for den veier 100 kg og vi har ikke sjangs å få den ned i kjelleren. Må heise maskinen ned med stropper. Så nå huset er ferdig utbygd engang i framtiden og maskinen går konk, da tar vi som sagt Miele. :)


#5

Dixie Diner sa for siden:

LG er et merke som får mer og mer medvind nå. Vi har 42 " LCD-tv fra LG, og den er knallbra og har fått gode kritikker. :)


#6

Erica sa for siden:

Vi har en LG som tar 7 kg, og har 1600 omdreininger. Jeg er ikke spesielt fornøyd med den. Den vasker ikke like rent som den gamle aeg'n jeg hadde. Den bruker uhorvelig lang tid (2 timer og 40 minutt på 60 graders vask), og jeg greier ikke å venne meg til programmene på denne maskinen. Men det er sikkert vanen.

Håper du blir fornøyd selv om jeg ikke er det:ja: .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.