Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frustrert over Fame-fotografene

#1

Isolde sa for siden:

Jeg var jo hos Fame for å ta Gravidbider gratis. En fint tilbud synest jeg siden man får bildene på pcen og kan gjøre hva man vil med de.

Når jeg var der sa fotografen at bildene kom tilgjengelig etter 1 uke ca. 1 dag etterpå logger jeg meg inn og finner 2 bilder. Blir kjempeglad for at det gikk så fort men skjønte ikke hvorfor det bare var to når jeg var lovet 5-6 og hun tok sikkert 100 bilder.

Tenkte at jeg måtte være tolmodig, ventet noen dager... forsatt ingen bilder. Går inn på hjemmesiden deres og finner et kontaktskjema og sender de et spørsmål om de kommer eller om de rett og slett har glemt de. Får sånn automatisk mail om at de har mottatt forespørselen. Venter noen dager til... ingen bilder og ingen svar.

Når det har gått en uke sender jeg enda en mail via kontaktskjema og får samme automatiske mailen tilbake. Enda ingen svar eller bilder.

I går gikk jeg enda en gang inn for å se om jeg kan finne et kontaktskjema som går direkte til fotografen i Bergen, eller et telefon nr. Det er bare et 815nr for bestilling av fotografering og eneste måte å sende en mail koblet til bergen er å bestille time til fotografering der.. bruker dette skjemaet jeg og beklager at jeg bruker feil skjema men at jeg vil ha kontakt med de.

forsatt ingen svar annen enn de automatiske, ingen bilder, ingen telefonnummer å kontakte de på. Og jeg har ikke mulighet for å kjøre 40km inn til Bergen, betale for parkering for å stille de noen enkle spørsmål.

frustrert


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.