Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krise, nullstille programvalg på oppvasmaskin

#1

Krem sa for siden:

Vi pusser opp kjøkkenet. Med andre ord er det kaos på kjøkkenet med malingsspann og verktøy og diverse annet utover alt av kjøkkenbenker. Oppvask er det med andre ord ikke plass til. Derfor passer det ikke helt bra at "noen", mistanken går mot de søte, halvstore, har stilt den inn på utsatt oppstart. Ettersom vi har overtatt maskinen aner jeg ikke hvor lenge oppstarten er utsatt heller.

Uansett, er det noen her som har Asko oppvaskmaskin som kan fortelle om det går an å nullstille programvalget etter man har trykket på startknappen? Eventuelt hvor lang tid det tar før den starter?


#2

Ciela sa for siden:

Min måtte mann trykke inn start i ca 5 sek for å nullstille .


#3

torsk sa for siden:

Du kan sikkert prøve dette du også, Krem, selv om du er kvinne. :jupp:

Hvis ikke det funker, napp ut strømmen på den en god stund? Tviler på at den husker valgte innstillinger når den får strøm igjen.


#4

Inagh sa for siden:

Og skulle ikke disse rådene virke - napp ut strømmen, og putt støpselet inn "opp ned" i stikkontakta - altså motsatt vei av hvordan det sto da støpselet ble trukket ut.

Vår ascomaskin blånekta nemlig å samarbeide, sånn helt ut av det blå, og etter å ha forsøkt alle rådene overfor, ringte mannen min servicekontoret, og som torsken så viselig påpeker, det går sikkert an om du er kvinne med. ( :nemlig: )

Nuvel, de på servicekontoret ba mannen min snu støpselet, et hey presto, det hjalp!

Vi har aldri fått noen fornuftig forklaring på hvorfor dette funka, men det er visst en kjent sak at det hjelper.


#5

Krem sa for siden:

Visste at dette var riktig sted å spørre om hjelp. Det hjalp å holde inn startknappen, også for kvinner. Det er greit å vite for alle. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.