Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Prosjekt "tømme fryseren".

#1

Ole Brumm sa for siden:

Jeg skal være lenge borte fra "dette" kjøkkenet, i den forbindelse tenkte jeg å spise opp alt jeg har ”lagret”. Så jeg har listet opp "hovedinngrediensene", forslag til måltider tas i mot med stor takk, også skal jeg redusere listen etter hvert som det blir spist opp. :)

I fryseren:

  • Jordbær
  • Is

Og mye mye mer, og så er det alle ferskvarene som melk, egg, frukt, grønnsaker og lignende.

Borte:

  • Koteletter (5 stk)
  • Kjøttboller
  • Erter
  • Is
  • Pai-rester
  • Scampifritti
  • Brød (x2 halve)
  • Pizza (x2 store stykker)
  • Purreløk
  • Svinebiff (x2 store stykker)
  • Paprika
  • Spinat
  • Sølvløk
  • kjøttdeig (stekt spist halvparten)
  • Bjørnebær
  • Boller
  • Kamskjell
  • Potetball (x1)
  • Rå skampi
  • Bacon
  • Steinbit

Ukemeny:
Torsdag: IS og Jordbær
Fredag: Reiser :D[b][/b]


#2

Ole Brumm sa for siden:

I dag har vi spist 1/4-del av svinebiffen.
Servert med pasta, erter, sopp og annanas.


#3

DM sa for siden:

Koteletter med erterstuing?

Smooties med jordbær?

Is med varme bjørnebær?

Spinatsuppe med fløte og kjøttboller?

Linsesuppe med steinbit? (linser, gulrot, squash, -evt diverse andre grønnsaker-, kokt sammen med grønnsaksbuljong, urtesalt og koriander.)


#4

Mams sa for siden:

Kjøttbollene kan deles i mindre biter og stekes.
Deretter puttes de i pitabrød med salat og raspet ost.
For å bli kvitt litt av melet kan du jo lage pitabrødene selv.
Bacon kan også puttes inn i pitabrødene og gjerne litt av pastaen også.


#5

petra sa for siden:

Steinbit med pannestekte grønnsaker?

Vend passende store biter steinbit i mel med litt salt og pepper.
Stekes i stekepannen 5-6 minutter på hver side.

Del opp grønnsaker i tynne "staver" og fres det i pannen. Tilsett tomat og sølvløk la alt bli varmt!

Kok ris eller pasta!

Håper det smaker, velbekomme!!:D


#6

Beckett sa for siden:

Så mye godt det var i fryseren din, da. I min er det omtrent bare rips og jordbærsyltetøy + en og annen pølserest.

Kan forresten foreslå at du spiser isen med varme bjørnebær til. :nam:


#7

Ole Brumm sa for siden:

Det høres ikke dumt ut, men hvordan lage egne pitabrød, det har jeg aldri laget før, noen som har oppskrift. :blafre:


#8

Ole Brumm sa for siden:

Det hørest snadder ut, skal prøve det en dag.
Hvilken saus bør jeg lage til dette ?


#9

Ole Brumm sa for siden:

Bær og is blir nok det minste problem å bli kvitt, jeg gjorde et dypt innhugg i isen i går. :p

I dag skal vi grille svinebiff dersom været holder seg. Siden jeg tok et stort stykke ut av fryseren i går som ikke er spist opp. :nikker: Vet ikke helt hva slags tilbehør enda.


#10

petra sa for siden:

Vi bruker ikke saus til denne, men blander litt tacos krydder i rømme/kesam/creme fresh!


#11

Ole Brumm sa for siden:

Det ble grillet teriaki marinert svinekjøtt, med ris, sopp og løk.

Høres bra ut, skal prøve dette i morgen.

I går spiste vi kjøtt boller og spaghetti.
I dag ble det biffsnadder med stekte poteter. Og grønsaker fra kjøleskapet. Brukte opp all den gule-løken og mye hvitløk, men har forsatt litt igjen av hvitløk og rødløk.


#12

Ole Brumm sa for siden:

Jeg glemte å ta fisken ut av fryseren, så den har ikke blitt spist enda. :sparke:
Kjøpte kjøttdeig her om dagen, fy fy.

Har spist mye av ferdigproduktene, pizza, ball, pai mm.
Over helgen skal jeg lage fisk, som beskrevet over og finne på noe lurt å gjøre med rekene.
Har bare to uker på meg, kanskje jeg bør legge en plan.
Får se hva jeg klarer å fikse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.