Jeg skal være lenge borte fra "dette" kjøkkenet, i den forbindelse tenkte jeg å spise opp alt jeg har ”lagret”. Så jeg har listet opp "hovedinngrediensene", forslag til måltider tas i mot med stor takk, også skal jeg redusere listen etter hvert som det blir spist opp. :)
I fryseren:
Jordbær
Is
Og mye mye mer, og så er det alle ferskvarene som melk, egg, frukt, grønnsaker og lignende.
Borte:
Koteletter (5 stk)
Kjøttboller
Erter
Is
Pai-rester
Scampifritti
Brød (x2 halve)
Pizza (x2 store stykker)
Purreløk
Svinebiff (x2 store stykker)
Paprika
Spinat
Sølvløk
kjøttdeig (stekt spist halvparten)
Bjørnebær
Boller
Kamskjell
Potetball (x1)
Rå skampi
Bacon
Steinbit
Ukemeny:
Torsdag: IS og Jordbær
Fredag: Reiser :D[b][/b]
Kjøttbollene kan deles i mindre biter og stekes.
Deretter puttes de i pitabrød med salat og raspet ost.
For å bli kvitt litt av melet kan du jo lage pitabrødene selv.
Bacon kan også puttes inn i pitabrødene og gjerne litt av pastaen også.
Bær og is blir nok det minste problem å bli kvitt, jeg gjorde et dypt innhugg i isen i går. :p
I dag skal vi grille svinebiff dersom været holder seg. Siden jeg tok et stort stykke ut av fryseren i går som ikke er spist opp. :nikker: Vet ikke helt hva slags tilbehør enda.
Det ble grillet teriaki marinert svinekjøtt, med ris, sopp og løk.
Høres bra ut, skal prøve dette i morgen.
I går spiste vi kjøtt boller og spaghetti.
I dag ble det biffsnadder med stekte poteter. Og grønsaker fra kjøleskapet. Brukte opp all den gule-løken og mye hvitløk, men har forsatt litt igjen av hvitløk og rødløk.
Jeg glemte å ta fisken ut av fryseren, så den har ikke blitt spist enda. :sparke:
Kjøpte kjøttdeig her om dagen, fy fy.
Har spist mye av ferdigproduktene, pizza, ball, pai mm.
Over helgen skal jeg lage fisk, som beskrevet over og finne på noe lurt å gjøre med rekene.
Har bare to uker på meg, kanskje jeg bør legge en plan.
Får se hva jeg klarer å fikse.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.