Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sosiale grupper

#1

Wingman sa for siden:

Hei. som relativt ferske oppdaget jeg at det fantes noe som het sosiale grupper her inne om man leitet i menyen under kontrollpanel. men aktivitet ser det ikke ut til å ha vært på en del år. er dette noe forumbrukerne bryr seg om og sjekker eller var det en greie som var mer aktuell tidligere?

Meldte meg inn i tre: single, prematur og vestfold(visstnok bare et tidligere medlem)


#2

Ru sa for siden:

Sosiale grupper slo aldri helt an her på Foreldreportalen, mye pga. dårlig funksjonalitet tror jeg. Jeg kjenner ikke til at det er noe aktivitet i noen av dem, når jeg tenker meg om.


#3

Wingman sa for siden:

Den er mottat da får en heller bruke tid på å engasjere seg i selve forumet videre :)


#4

Kirsebær sa for siden:

Jeg hadde helt glemt de der gruppene, og bør kanskje vurdere å melde meg ut av singelgruppen i hvertfall. :knegg: Min ektemann ville kanskje ikke satt pris på at jeg påberoper meg å være singel.


#5

Malama sa for siden:

De der gruppene kan jeg ikke si at er mye brukt nei... tror jeg er medlem i en eller to, og antakelig ikke relevant for minst en av dem (strikketreff i Bergen eller noe sånn.. jeg har jo flyttet)

Virkelig ikke sjakka dem på et år eller to...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.