Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage pai dagen før?

#1

Tangerine sa for siden:

Jeg vet det går an, men blir den "god nok" til å servere til andre som i at den ikke fullstendig forandrer smak og utseende?

Jeg tenkte å lage en kyllingpai. :)


#2

United sa for siden:

Kommer an på hvor "bløtt" fyllet er. Men den blir god uansett.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg får det ikke til. Paiskallet trekker fuktighet fra fyllet. Det smaker forsåvid godt, men det ser ikke like bra ut.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg laget to middagspaier forrige uke (denne) og den var like god både en og to dager etter. Det kommer kanskje an på fyllet, usikker. Min ble overhodet ikke bløt, i hvert fall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.