Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan var det nå igjen? Om automatisk laging av innholdsfortegnelse i Word

#1

~TM~ sa for siden:

:confused:

Jeg har bare gjort det en gang tidligere og har fullstending glemt det. Kan noen gi meg en kjapp forklaring?


#2

mehmet sa for siden:

Kopiert fra et nettsted:

(Hvis du ikke har benyttet deg av overskrifter (heading 1, 2 osv) så må det settes opp. )

  • Det første du gjør er å sette innsetningspunktet helt øverst i dokumentet. Så trykker du enter to ganger slik at det er litt blank plass på begynnelsen av arket der innholdsfortegnelsen skal settes inn. Et tips her er å trykke ctrl+enter på begynnelsen av din første hovedoverskrift. Dette kalles ett tvungen linjeskift og det resulterer i at alt blir skjøvet ned på en ny ren side. Innholdsfortegnelsen kommer da på en side for seg selv.
  •    <strong>Framgangsmåte i Word97 er :</strong> Insert-&gt;Index and Tables.   Så velger du <em>Table of Contents</em>-skillearket.
    

Fremgangsmåte i Word2000, Word XP, Word 2003 er : Insert->Reference->Index and tables. Så velger du Table of Contents-skillearket.

  • Velg hvilken av innholdsfortegnelssmalene du vil bruke.
  • På Show levels velger du antall overskrifter som skal tas med i innholdsfortegnelsen din. Dvs hvis du vil ha med overskrift 1-4 så ruller du deg opp til tallet 4 står i ruten. Dette gjelder både 97, 2000, XP og 2003. Så er det bare å trykke ok og innholdsfortegnelsen blir satt inn. Merk at innholdsfortegnelsen blir satt inn der innsetningspunktet ditt står, så husk å flytte det til toppen av dokumentet før du setter inn innholdsfortegnelsen.

#3

~TM~ sa for siden:

Tusen takk!

Jeg fikk det til på et vis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.