Aner ikke, liker ikke fisk eller fiskesuppe. Men om du går på en litt bra matbutikk, så kan det hende de har ferdige fiskesupper - jeg tror de er bedre enn de fra pulver da. Har sett det i sånne plastbokser. F.eks. fra Lofoten eller noe sånt.
Bergensk fiskesuppe med fløte og oppskjært fiskepudding står på menyen vår i morgen, og skal lages av 8åri gen. Sikkert ikke anbefalt av hellstrøm men...
Den Lofoten-suppen var helt ok. Litt tam, synes jeg. Jeg hadde i 500 g frossentorsk (den som kom best ut i test i forrige uke, og den var god!), et beger pillede reker og gulrøtter julienne. Liker purre også, men det hadde jeg ikke i dag.
Hadde også i rømme, og dessuten litt støtt safran. Jeg må bare lære meg at jeg ikke er så glad i safran. Det lukter Marokko av meg hvor jeg enn går etterpå. Marokko kan lukte godt, men den safranlukten gjør meg småkvalm.
Jeg skal ha fiskepinner i dag, uten tilsatt noe som helst, så posesuppe med torsk må da være knallbra. Selv frysetorsk.
Men til spørsmålet ditt: Bergensk. Jeg mener å huske at denne i sin tid ble kåret til Norges beste posesuppe? Tilsatt litt gulrøtter og fløte, og gjerne fisk, er den slett ikke verst.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.