Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jaktsesongen på signaturer er åpnet

#1

Benmurphy sa for siden:

Siden tråden min om Ignore-funksjonen ble så populær; kan vi bli helt kvitt automatiske signaturer på forumet uavhengig av innstillinger?

Jeg har, naturligvis, signaturvisning slått av. Men jeg ble nylig minnet på at de faktisk fins, og det er jo irriterende nok. På et annet webforum jeg frekventerer har eieren av nylig bannlyst dem, som følge av at de hos enkelte tok overhånd. Det virker det som de fleste oppegående brukerne der er godt fornøyd med det. Nå har vel FP en del fornuftige begrensninger på signaturinnhold allerede, men jeg mener det med fordel kan strammes inn mer.

Signaturer under innhold på nettet utspilte sin rolle på 1980-tallet. Den gangen var det fornuftig å ha kontaktinformasjonen sin der. Men signaturer brukes jo ikke til noe fornuftig lenger. De som har noe på hjertet som er så viktig, vittig eller åndfullt, at de vil si det hele tiden kan de jo legge det på profilsiden de er utstyrt med, så kan de som er interessert klikke seg inn dit hver gang de får lyst til å lese det.

Ben "insert ASCII map of Australia, note location of Perth" Murphy


#2

Skremmern sa for siden:

Jeg synes at på et forum for foreldre er det veldig nyttig med signatur som viser antall og fødselsår på barna man har. Diskusjonsnyttig, rett og slett.


#3

Input sa for siden:

Eh. Du har det avslått, så du ser dem ikke, men bare det at de finnes irriterer deg? Seriøst? :knegg:


#4

Ru sa for siden:

Jeg husker i riktige gode/fæle dager på et annet rosa forum, der signaturene var så lange og brede at de tok opp 75% av sidene. :gal:
Jeg har signatur, men klarer meg fint uten.
Jeg husker i riktig gode gamle dager da vi holdt på med news og sånn, med signaturer a la Ben Murphy. Det er egentlig mye kjekkere. :nikker:

Ru
-tilpasningsdyktig


#5

Tallulah sa for siden:

Men det er litt dumt å ta utgangspunkt i dette, siden mange har dem avslått. Jeg har det for eksempel, og må ofte spørre hvor gamle ungene man spør om ett eller annet om er.


#6

Maverick sa for siden:

Tenk at du går glipp av signaturen min, BM. :skuffet:


#7

jane sa for siden:

Oj. Såpass.

Jeg synes forøvrig også at signaturer er en uting, så den saken har jeg slått av. Det plager meg heldigvis ikke å vite at det går an å skru den på igjen.


#8

Bloppy sa for siden:

Jeg syns det hadde vær veldig fint om alle kunne hatt antall barn og alder på de i signaturen jeg.

:veldig støttende:


#9

Tallulah sa for siden:

Kan man ikke bare opplyse om det der det er relevant?


#10

Benmurphy sa for siden:

Dette er jo gode argumenter for å legge denne typen informasjon på profilsiden i stedet for i en signatur. Irritable brukere med estetisk sans går rett og slett glipp av diskusjonsnyttig informasjon slik ting er i dag.

Ben "why so serious?" Murphy


#11

Ru sa for siden:

Det er jo absolutt ingenting i veien for å ha det på profilen i stedet?

Her på Foreldreportalen synes jeg at vi ofte diskuterer ting som ikke er så veldig avhengig av alderen på ungene. Folk kan heller begynne å skrive hvor gamle ungene er i innleggene dersom det er relevant. :værsågod:


#12

Skremmern sa for siden:

Jeg liker signaturene her på FP, de tar ikke mye plass, stjeler ikke fokus, men er informative og nyttige. Ikke alle har signaturer, og det er jo greit, men kan som Tallulah skriver bare spørre, men jeg synes det er mye enklere og ryddigere å ha en-to linjer i signaturen i stedet. Spesielt nyttig når man diskuterer eller spør om råd og nye brukere svarer.

Jeg vet ikke hva det er, men jeg synes signaturer hører hjemme på et foreldreforum. På diskusjon.no er det kanskje ikke like vettugt.


#13

Toffskij sa for siden:

Jeg liker i grunnen FP-signaturene godt, de er sobre grunnet regelverket, og mange av dem er veldig bra (jeg ler daglig høyt av Esmes). De kan være informative også, men jeg er i grunnen mest opptatt av underholdningsperspektivet. :hedonist:


#14

Bloppy sa for siden:

Jo, det er jo klart man kan. Men jeg synes fortsatt det er enklere at de bare er der hele tiden.


#15

Teofelia sa for siden:

Jeg liker morsomme signaturer, jeg også. Og det er veldig få signaturer som er så prangende eller fargerike at de er til nevneverdig plage.

Jeg ser ingen grunn til å forby signaturer fordi det finnes brukere som irriterer seg over at de finnes, på tross av de ikke trenger å se dem.

Så får det være opp til den enkelte om man vil legge frem tilstrekkelig informasjon i innleggene sine til at innleggene er leselige, også for de som har signaturer slått av.


#16

Bokormen sa for siden:

Er det jeg som husker helt feil, eller ble vi ikke nærmest oppfordret til å ha barnas alder i signaturen en gang i tiden?


#17

Slettet bruker sa for siden:

Signaturer er viktig. Jeg har nylig tildelt Teo en oppgave basert på en signatur jeg husket at hun hadde før. Som hun aldri har hatt. Men oppgaven ble løst til perfeksjon, så signaturer skal man ikke kimse ad.

:knegg:


#18

Skremmern sa for siden:

Er det den streken som plager deg, BM?

Det er vel bare den som skiller din og min signatur.


#19

noen sa for siden:

:nemlig:

Jeg hadde alderen på foreldrene mine i signaturen en stund. Det synes jeg var veldig fint.


#20

Input sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg synes det er utrolig tåpelig å klage på at signaturer man kan velge å ikke vise eksisterer, når man selv velger å signere på den måte BM gjør.

Men for all del, jeg kan godt skru av signaturen min og signere hvert innlegg med

Input, og :hjerter: sønnen, des. 2010 :hjerter:


#21

Bille sa for siden:

Jeg har signaturer på rett og slett fordi jeg ofte synes det er nyttig å vite hvor gamle barna til vedkommende jeg "snakker med" er.


#22

Skremmern sa for siden:

:knegg:


#23

Ru sa for siden:

Men skru av, da. For når du viser den dobbelt, og attpåtil med farger og tjohei - så ryker du over i den andre diskusjonen vi har gående. Om ignore.
:værsågod:


#24

Pøblis sa for siden:

Jeg har signaturene på fordi jeg synes noen av dem er skikkelig kule og morsomme. :nemlig:


#25

Annki sa for siden:

Jeg vil beholde signaturene som de er.
De er ikke store eller prangende, og gir som regel nyttig informasjon.


#26

Benmurphy sa for siden:

Nå vet jeg ikke hvordan din signatur ser ut, siden jeg har signaturvisning slått av, men hvis du ikke skifter signatur hver gang du poster et innlegg, så ser jeg ikke bort fra at det kanskje være noe annet som skiller dem fra hverandre også.

Ben "not stowing thrones" Murphy


#27

Input sa for siden:

Nei, det kommer aldri til å skje at jeg signerer innleggene mine på den måten. Men hadde jeg gjort det, skulle jeg nok klart å varierer den for hver gang, f.eks. kan jo sønnen byttes ut med krapylet, engelen, monsteret, geniet osv. alt ettersom hvordan dagen vår er.


#28

Bille sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt hva som irriterer deg, BM? Bare det å vite at signaturer ligger under der, selv om du ikke kan se dem?


#29

Milfrid sa for siden:

Har jeg signatur?


#30

Nenne sa for siden:

Jeg liker signaturene og ønsker å beholde dem.


#31

Skremmern sa for siden:

Hvis vi ser bortifra det faktum at jeg har produsert en del unger de siste årene og har lagt de til i signaturen min, er ikke det mye variasjon i signaturene mine, nei.


#32

Milfrid sa for siden:

Oh yes, og en sånn som beveger seg litt også. Med farge! :sjokk:


#33

Bille sa for siden:

Jeg synes det er veldig få (ingen?) prangende signaturer her på FP. Det var jo noe av det mer irriterende på Det Andre Forumet, så det skulle tatt seg ut om de som "rømte" over hit tok med seg den tradisjonen. :skremt:


#34

Tallulah sa for siden:

Vil bare klargjøre at jeg ikke irriterer meg nevneverdig over signaturene siden jeg har dem avslått (godt mulig jeg har en selv som jeg har glemt til og med!), en syns allikevel folk kan være flinke til å opplyse om alder og kjønn på barna der det er relevant for svarene, og ikke svare "men det står jo i signaturen min :himle: " på direkte spørsmål.


#35

Teofelia sa for siden:

Jeg synes, for å være helt ærlig, at det er stappteit å klage over at det er mulig å velge å ha signaturer, når det samtidig finnes en mulighet til å slå dem helt av. Seriøst, BM?


#36

HP sa for siden:

Info om barn ol. kan fint ligge som et profil-felt og vises i de underfora der det er relevant, eller man kan oppsøke profilen for å finne det. Jeg liker også morsomme signaturer, men jeg foretrekker BMs der signaturen er i kontekst av innlegget eller forumet/temaet det er postet under, fremfor de som er statisk de samme på alle innlegg over hele FP (statiske signaturer slik vi har i dag endres også på alle eldre innlegg når en endrer signaturen).


#37

HP sa for siden:

:humre: Apropos ignore-diskusjonen, så burde vel egentlig egen signatur deaktiveres globalt når en selv ignorerer andres signaturer. #note-to-self


#38

Teofelia sa for siden:

Hva betyr det? Kan man ha ulike signaturer for ulie deler av forumet? Hvordan virker det?

#39

Divine sa for siden:

Hah! Stappteit var faktisk det første ordet jeg tenkte da jeg leste hovedinnlegget. Og det er virkelig ikke er ord jeg vanligvis ville ha brukt om BM, så jeg litt forbauset.


#40

Teofelia sa for siden:

Hva mener du? Skal det ikke være lov til å fylle signaturen med bevegelige ikoner og blinkende tekst, for så å slå av signaturvisning etterpå? :knegg:

#41

Røverdatter sa for siden:

Enig med Teo, men skjønner jo at man kan ha stort behov for å dele at man syns signaturer er teit og uestetisk. :hehehe:


#42

era sa for siden:

Njæh...fp er et forum som tåler å ha signaturer, 1. fordi de kan slåes av og 2. fordi de så godt som aldri overskrider grensen for eyesores og er enten diskret morsomme eller diskret informative.


#43

noen sa for siden:

Jeg synes det er forferdelig irriterende å tenke på at jorden er rund, enda jeg ikke ser det til daglig. :nemlig:


#44

Toffskij sa for siden:

Og de som verken er morsomme eller diskré, er jo gjerne informative på sitt vis, de også. :moahaha:


#45

Bille sa for siden:

Jeg liker de små sitatene som flere har i signturene sine.


#46

HP sa for siden:

Per i dag så er det mulig å ha profilfelt som vises i utvalgte underfora, feks. "Ungene våre".

Jeg tenker at det kan være nyttig å ha temabaserte signaturer, som barsel-relatert signatur f.eks i barselforumet, det er ikke mulig per i dag.

Jeg syns en signatur alle steder blir veldig spammete, samtidig som at det fører til at sider blir lengre, mer data å laste og mindre innhold å vise på feks 1 mobil-side.


#47

Divine sa for siden:

Rund, du liksom? :hehehe:

theflatearthsociety.org/cms/


#48

Input sa for siden:

Hadde det vært et profilfelt som vistes slik som det vises at du bor i Bergen, hadde jeg synes det var helt topp. Da kunne man mer enn gjerne skrudd av signaturer for min del.


#49

Avatar sa for siden:

Jeg tenker at den dagen jeg irriterer meg over ting jeg ikke ser her inne er det på tide med en forumpause.

:rema1000:


#50

rine sa for siden:

Dette blir for nerdete. Jeg foreslår at du kommer deg ut i skogen på en ordentlig jakt.
:nemlig:
:tester om man blir ingorert av BM:


#51

Maverick sa for siden:

Rund?

The turtle moves. :nemlig:


#52

Kirsebær sa for siden:

Hvis signaturer blir borte får jeg jo aldri sagt de tingene jeg egentlig ikke skal si, men som må sies likevel!
Fjernes signaturene blir jeg kneblet! :dramaqueen:


#53

Wix sa for siden:

Jeg synes signaturene her inne er helt ok jeg. Og jeg irriterer meg faktisk litt over dem som ikke har antall barn og fødselsår i signaturen, for det hender jeg lurer - og ikke alle kommer på å nevne det i hvert innlegg der det er relevant.


#54

Kirsebær sa for siden:

Og ja, se der, signaturen min nå, som jeg hadde glemt hva var, gir et flott eksempel på det. Jeg kan jo aldri si rett ut at jeg vil ha BM, men der fikk jeg liksom sagt det likevel. :stolt:

#55

Maverick sa for siden:

Bare at han ikke så det. :skuffet:



#57

Benmurphy sa for siden:

Man kan faktisk ha ulike signaturer for ulike innlegg.

Ben "the more you know" Murphy


#58

Skilpadda sa for siden:

Jeg har flere ganger tenkt at det hadde vært fint å kunne endre signaturen med innlegget - velge en som passet til temaet, eller dagsformen, eller noe. Kanskje ikke i den grad som BM gjør (det tror jeg ikke jeg har kreativitet til :knegg: ), men automatiske signaturer som alltid er der blir det veldig sjelden til at jeg faktisk leser, merker jeg. Kanskje vi kunne hatt et felt utenom innleggsfeltet der man kunne, hvis man ville, legge inn et sitat eller annet man har lyst til å legge inn som ikke direkte er en del av innlegget? :finner på nye funksjonalitetskrav til glede for HP:


#59

Karamell sa for siden:

Lurer på om min står i comic sans? :skremt:


#60

Karamell sa for siden:

:Puh:

Og jeg gjør tydeligvis som Kirsebær.


#61

Slettet bruker sa for siden:

:gruble:

Går det i den retningen nå da at BMs oppfordring om å terminere signaturene ender med en utvidelse av funksjonaliteten med ulike signaturer forskjellige steder og sånn?


#62

Tåtti sa for siden:

Jeg skal begynne å ha "limerick for anledningen"-signatur i alle innleggene mine. :nemlig:


Vil du ikke se signatur?
Da slår du av hvis du er lur.
For no'n er det gøy,
for andre kun støy,
men ingen grunn til å bli sur.


#63

Isprinsessen sa for siden:

Jeg begynner å lure på om Ben er et troll!


#64

Toffskij sa for siden:

Jeg forstår behovet ditt for å legge lista litt lavt, Tåtti. :dakars:


#65

Heiko sa for siden:

:knegg:

Du kan være helt trygg på at Benmurphy ikke er et troll.


#66

Heiko sa for siden:

Og der fikk jeg bekreftet at jeg ikke har signatur. Det var da enda godt. Ut over det har jeg ingen sterke preferanser angående signaturene her på FP.


#67

rine sa for siden:

Jeg hadde heller ikke signatur, men har jeg. :blafre:

I Comic Sans, som seg hør og bør.


#68

Kirsebær sa for siden:

Jeg har nå sittet utenfor en butikk i 15 min, mens jeg venter på et møte jeg skal i, og forsøkt å finne en ny, strålende signatur, men jeg finner bare tøyseting som ikke sier noe om at jeg vil ha BM nå. :skuffet:
Jeg må bare beholde den jeg har en stund til og gjennomføre det der møtet.


#69

Dixie Diner sa for siden:

Blir vel rødprikket eller noe nå, men jeg synes i grunnen BM-signaturene er mer irriterende enn de fleste signaturer ellers, og den kan jeg jo ikke slå av. dukker


#70

Bille sa for siden:

Du får ignorere. :med-dukker:


#71

Kirsebær sa for siden:

Øhy! BM-signaturene er fantastiske. :nemlig:


#72

Chablis sa for siden:

:dulte:

:med-dukker:


#73

Tallulah sa for siden:

Det er bare fordi dere ikke forstår dem. :nemlig:


#74

Maverick sa for siden:

:dulte:


#75

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, vi er dumme, og så kan vi ikke sånt ytenlandsk språk. :nemlig:


#76

Toffskij sa for siden:

Du må prøve selv, Dixie.

Dixie «Cereal Killer» Diner

Ser det ikke fint ut, kanskje?


#77

Tallulah sa for siden:

:trøste:



#79

Bille sa for siden:

Cereal killer? :what:


#80

Slettet bruker sa for siden:

Jeg syns en god del av BM-signaturene rett og slett er fantastiske altså. :knegg:


#81

Dixie Diner sa for siden:

Ja, for all del, jeg har ledd meg gjennom endel av dem jeg og. Jeg stusser bare over at han klager over signaturer han ikke ser, samtidig som han selv signerer hvert eneste innlegg på den måten. :knegg:


#82

Benmurphy sa for siden:

Du får lære deg javascript og lage et GreaseMonkey-script til formålet, så går nok det også.

Ben "s/Ben\s".*"\sMurphy/ignored" Murphy


#83

rine sa for siden:

Jeg forstår dem, men synes de er ganske frekke og nedlatende noen ganger.
Jeg kan skrive det uten å dukke siden jeg nå er skråsikker på at HI ingorerer meg. :nemlig:

:knegg:


#84

Tallulah sa for siden:

:hyper: Tres Cool.


#85

Input sa for siden:

:dulte:

Akkurat det synes jeg også de ofte er.


#86

Wix sa for siden:

Du skulle fått en grønn en av meg, men det var visst ikke mulig nå. Jeg er enig i alt du skriver her. Og jeg synes at din signatur er morsom og har fnist av den mange ganger!


#87

Pebbles sa for siden:

Jeg hadde tenkt å si at det ikke er godt for den allmenne helsen å irritere seg. Men så kjente jeg at jeg selv irriterer meg over at folk irriterer seg.

Zo "who am I to talk?" ë


#88

Irma sa for siden:

Jeg synes jo det er litt morsomt at en som klager over alle trollene på FP for tiden i én tråd, starter denne tråden etterpå. :knegg: Men det var kanskje poenget?

Jeg tror kanskje et slikt svar kommer av at man ikke vet at signaturer kan slås av, ikke at man ønsker å være vanskelig? :vetikke:


#89

Irma sa for siden:

Jeg synes for øvrig at signaturene på FP er matnyttige. Men jeg burde kanskje vurdere å fjerne regnbuesignaturen min som sikkert stikker litt i øynene, det er en stund siden vi hadde regnbuekampanjen her nå. :humre:


#90

Bille sa for siden:

Herlighet er det mulig? Så ikke signaturen til Dixie i farten. :lol: / :blond:


#91

Irma sa for siden:

Jeg har en signatur hvor ungenes nick og fødselsår er skrevet i regnbuens farger. Sånn til info for dere som har skrudd av signaturene.


#92

Che sa for siden:

Ler av BM

Jeg har et avslappet forhold til signaturer så lenge de ikke
1: blinker
2: er større og mer prangende enn selve innlegget
3: har høy grad av happymuffin i seg.


#93

Irma sa for siden:

Jeg synes du skal droppe den skrikende fargen, Fnatten. :nemlig: Kjør brun. Det står til avataren! Eller hvit, da. Enda mindre plagsomt. :knegg:


#94

Toffskij sa for siden:

Ja, utvalget i pene greske fonter er skuffende dårlig på dette forumet. Gentium måtte jo være et minstekrav. :skuffet:


#95

Toffskij sa for siden:

μείζων δὲ τούτων ἡ ἀγάπη
μείζων δὲ τούτων ἡ ἀγάπη
μείζων δὲ τούτων ἡ ἀγάπη

:gruble:


#96

Toffskij sa for siden:

Både Garamond og Times New Roman er veldig mye bedre enn det du har nå, Fnatten.


#97

Milfrid sa for siden:

:Fnis:

Denne tråden har fått meg til å innse at det trenger ikke å være noen ignoreringsfunksjon for signaturer, siden jeg tydeligvis ignorerer dem helt av meg selv. :stolt:

Men nå har jeg lest signaturer an mas i denne tråden, og hel uten å bli irritert. Jeg tror jeg har et innebygget filter som hindrer meg i å kaste bort energi på å irritere meg over uvesentligheter også.

Mht BM sine signaturer så er jeg vel mest imponert over at mannen faktisk gidder å være så gjennomført. Og over kreativiteten hans. Men innrømmer glatt at jeg nok har samme innebygde ignoreringsfunksjon over for hans varierende signaturer, som for de andre signaturene her på FP.

Ingen skal beskylde meg for å diskriminere i alle fall!


#98

Chanett sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har signatur.


#99

Toffskij sa for siden:

:tenker på de viktige tingene her i livet:


#100

rine sa for siden:

Trenger ikke det når man har så fin truse. :niks:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.