Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det noen som tilbyr ab. med bare NRK-kanalene?

#1

Input sa for siden:

Vi ser ekstremt lite på TV her i huset, men vi ser barnetv hver ettermiddag, og en sjelden gang ser jeg på NRK1. Jeg kunne egentlig tenke meg å ha kun NRK-kanalene, men er det noen som tilbyr det?


#2

Adrienne sa for siden:

Riks-TV, tror jeg.


#3

Nabbe sa for siden:

Riks-TV har vel det? Sånn at man kun kjøper den "dekoderen" for å få de digitale sendingene. www.rikstv.no/nrk

Om du bor sånn at du har greit og stabilt internett med hastighet over 10-12 mbps tilgjengelig, kan du, dersom sentralen din er utbygget for det, få TV fra Nextgentel, de har pakke med kun NRK-kanalene, da betaler du bare dekoderleien i tillegg til bredbåndet (du må ha bredbånd hos dem da), eller for 49,- så kan du få TV2-kanalene i tillegg.


#4

Luftslottet sa for siden:

Det har vi, det koster bare boksen (om du ikke har tv til å sette kortet rett i) + lisens. Vi har via RiksTv.


#5

Input sa for siden:

Så flott. Og det var jo gratis og alt! I dag betaler jeg vel rett over 300 og selv om det er lite, er det jo kjipt å betale for noe jeg ikke bruker i det hele tatt.


#6

Input sa for siden:

Jeg er ikke så smart når det gjelder dette, men må jeg bytte parabol? Jeg har Viasat i dag.


#7

Simone sa for siden:

Men viss du berre skal sjå NRK kan du jo sjå på nett-TV. Koble pc'en til TV'en. Då treng du ikkje dekoder i det heile tatt. Og då slepp du å betale NRK-lisens.


#8

Luftslottet sa for siden:

Nettopp. Om du eier boks allerede, er det bare å få nytt kort, også er du kvitt den utgiften. Vi vurderer å koste på oss Netflix eller HBO (eller begge), men tradisjonelle kanaler utenom nrk er ikke noe savn.


#9

Input sa for siden:

Ja, det vet jeg, men det gidder jeg ikke, det blir for styrete når det eneste her i huset er en laptop. Jeg foretrekker å kunne bruke MacBooken min mens junior ser barnetv. Også er jeg for NRK-lisens da.

Funker Viasat-boksen da? Det hadde vært greit å slippe å kjøpe ny, da jeg helst vil ha opptak- og pause-mulighet. Jeg kan ikke huske sist jeg så på noe annet enn NRK, og er det noe helt spesielt har jo alle kanaler nett-tv.


#10

Anda sa for siden:

Vel. Ikke alle kanaler har nettTV. (Og ikke alt er gratis.) Så lenge du har en TV, må du betale NRK-lisens. Og skal du kun ha NRK på TV, uten å gå voia web, må du via RiksTV. Viasat har NRK i den betalbare pakken sin.


#11

Input sa for siden:

Nei, men det gjør meg ingenting å betale for en ukes tilgang til TV2 sin nett-tv om det er noe jeg ønsker å se fremfor å betale for 51 uker der jeg ikke ser noe. Og ingen av de andre kanalene ser jeg på noensinne, jeg aner ikke hvilke kanaler jeg har i dag engang. Og jeg er som sagt positiv til NRK-lisens, jeg betaler den med glede.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.