Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Telenor Arena og sitteplasser

#1

Christa sa for siden:

Hadde flaks og fikk kjøpt noen billetter til Justin Bieber konserten i april. Tok de jeg fikk og regner ikke med at det er topplasser. Men når jeg prøver finne setekart med oversikt over numrerte plasser så går det dårlig.

Har felt H, rad 20. Noen som vet om rad 20 er helt opp under taket? Og om man ser ok når det er så stor avstand til scenen?


#2

Maverick sa for siden:

Tja, det er jo langt bak og et stykke opp, men jeg gjetter på at lille Justin har videoskjermer i massevis, så dere får nok alltids sett noe.

Men kremplasser er det nok ikke, nei. Du slipper i det minste å stå foran noen og tjue tusen hylende unger, da! :silver lining:


#3

Tjorven sa for siden:

Vi skal også på Justin Bieber, og har valgt sitteplasser. Tanken bak det er at snuppa er for kort til å se noe som helst hvis hun står, så da er det bedre å sitte et sted hvor det skråner. Og det er sikkert storskjermer så det holder.


#4

Christa sa for siden:

Jeg skal ha vesla og niesa mi med meg. For vesla er det sikkert veldig ok med sitteplass og niesa mi hun er så happy for at i det hele tatt få dra på konserten så hun fikk tårer i øynene når jeg fortalte. :humre: Men det er jo fint om de får sett han da.

Jeg er veldig glad for at jeg ikke skal stå sammen med tjue tusen hylende unge jenter ja!


#5

amylin sa for siden:

:jupp: Og Christa, stikkordet er ørepropper!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.