Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det noen lur måte å ha oversikt over bloggtilgangslisten på?

#1

Røverdatter sa for siden:

Er det kun i kontaktlisten man kan se hvem som har tilgang til ens egen blogg?

Jeg prøver å legge til brukere som er aktive i bloggene jevnt, men tilgangslisten min er så stor og uoversiktlig. Jeg prøver å fjerne inaktive brukere, men det er veldig mange fler på listen som er aktive i bloggene enn de som ikke er det så det monner lite.

Finnes det noen måte å lett se om en bruker har tilgang i bloggen min uten å måtte bla gjennom den store kontaktlisten? Eller kan vi få en sånn mulighet kanskje? :blafre:


#2

Ru sa for siden:

Det er et fint innspill til ønskefunksjonalitet, om ikke annet.
Jeg har laget en liste over hvem som har tilgang i beskrivelsen til bloggen. Det fordrer selvsagt at jeg oppdaterer den når det skjer endringer, men det er i hvert fall lettere å se hvem som har tilgang. Også er den tilgjengelig for alle som har tilgang, slik at de vet hvem som leser. Det er jo greit å vite når man kommenterer. :nikker:


#3

Nessie sa for siden:

:riktig:
Det var i grunn lurt. Jeg burde kanskje også gjøre det. :gruble:


#4

Røverdatter sa for siden:

Jeg har sett at flere har en sånn liste på toppen, men jeg har nesten 200 på kontaktlisten og da vet jeg ikke om det hjelpe så mye med en sånn liste i tillegg.


#5

Skilpadda sa for siden:

Tenker du på å kunne se om én spesifikk bruker er på kontaktlisten din? For i så fall ser du det ved at det er et plusstegn etter nicket, f.eks. i oversikten over medlemmer, eller nederst på siden der du ser hvem som er pålogget. (Med mindre dette er noe admin-spesifikt, da, det har jeg dummet meg ut på før. :knegg: )


#6

Filifjonka sa for siden:

Nå skjønte jeg plutselig at min kontaktliste er svært kort.


#7

Røverdatter sa for siden:

Er det derfor det er et plusstegn der. :smiley vi ikke har:

Et plusstegn ved siden av brukernavnet i innlegg eller i blogginnlegg hadde vært veldig bra. Som et fremtidsønske. :nemlig:


#8

Skilpadda sa for siden:

Eller et hjærte. :hjerter:


#9

Røverdatter sa for siden:

:humre:

Jeg er litt mer selvopptatt enn deg og vil ha mange lesere i bloggen. :p


#10

Røverdatter sa for siden:

Et hjerte med Røverdatter inni hvis vi kan få. :blafre:


#11

Skilpadda sa for siden:

Mens jeg tenkte "Ikke såpass som 200 kontakter engang? Pft. Pingle!"

... På tide å rydde litt snart, kanskje. :gruble:


#12

Tallulah sa for siden:

Jeg har også en ganske kort tilgangsliste, men jeg prøvde dette og fikk beskjed om at jeg hadde for mange tegn. Grensen gikk på 2000 ett eller annet, og jeg hadde 7000.


#13

Ru sa for siden:

Stemmer det, ja. :gruble:
Jeg tror jeg hadde alle listet i et blogginnlegg som jeg linket til i bloggbeskrivelsen i begynnelsen. Eller så hadde jeg planer om det.
:vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.