Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uklare forumnavn?

#1

mrc sa for siden:

Ser f.eks. at en del spørsmål som burde vært under"Autofil" og "HPs vevestove" postes en del andre steder. Og dette ligger under kommunikasjon. Spørsmål er om ikke det kanskje burde vært litt mer klare navn på disse seksjonene - og sikkert en del andre her på forumet - for at nye brukere lettere skal forstå hva det er de omhandler og poster riktig - og også at ganske erfarne brukere poster mer riktig?

På en del områder blir det kanskje litt "interne" navn på ting, og at klarer navn hadde gjort at brukere lettere hadde postet på stedet der de kanskje også får raskere og bedre svar?


#2

-Nj- sa for siden:

Jeg skjønte lite i begynnelsen, men i motsetning til deg så syns jeg det gjorde det ekstra koselig på en måte. Følelsen er: Man er så gode venner her inne at man gir brukere ekstra cred!
Man ser jo hva hovedgruppa er.


#3

noen sa for siden:

Foreslår du forandringer? :skremt:

:redd:


#4

Toffskij sa for siden:

Jeg fikk en plutselig visjon: «noens limpistolforum». :blendet:


#5

Anne sa for siden:

:knegg:


#6

Dragen sa for siden:

Det er jo ikke navnene det er noe i veien med, det er postingen. Det får du ikke gjort noe med uansett hvor pregnante titler underforumene har.


#7

noen sa for siden:

Ja, jeg tipper det har vært enorm etterspørsel etter et eget limpistolforum. Folk går rundt med bøtter og spann med limpistolrelaterte diskusjoner innabords som bare venter på å velte ut. Som lim fra en varm limpistol. :nemlig:


#8

Toffskij sa for siden:

Jeg tror vi kunne fylt et par forumsider med de limpistolrelaterte diskusjonene vi har så langt, altså. :knegg:

Mer seriøst: Vi moderatorer har blant annet som jobb å flytte tråder som vi mener er feilplassert, men vi kan sikkert med fordel skjerpe oss litt der og rydde litt mer i feilpostinger. Det får vi prøve på.


#9

Martis sa for siden:

Jeg syns egentlig disse brukerene burde føle litt ekstra ansvar for å bidra i "sine" undergrupper. :nemlig:

:knegg:


#10

Anne C sa for siden:

Jeg har vært her lenge, men er fremdeles litt usikker på hvor jeg skal poste en og annen ting. Men jeg pleier å søke på lignede ting, og ser hvor det er postet. Og så satser jeg på at det blir riktig.


#11

Røverdatter sa for siden:

Nå kom jeg på den gangen jeg feilpostet et bekymringsinnlegg om at lillesøster spiste så mye sand i underforumet for økologisk og diettmat. :humre:

Ellers syns jeg titlene på underforumene er litt koselige på en god-nostalgisk måte. Feilposting blir det sikkert uansett hvordan man navngir dem.


#12

Malama sa for siden:

Feilposting blir det uansett hvordan forum navngis. Det er vel ikke spesielt mange forum jeg har vært innom hvor det ikke har vært et problem. Og jeg har vært innom mange, altså!


#13

C.D sa for siden:

:knegg:

Også tror jeg det samme som Røverdatter :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.