Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinoff: sletting av blogg/kommentarer og innlegg - utestengt bruker

#1

m^2 sa for siden:

Jeg leser innlegget til Maverick om sletting av egen blogg, og det får meg til å tenke. Jeg ser nemlig at veldig mange av den utestengte brukeren sine innlegg ligger igjen her inne. Jeg regner med at mye av dette er innlegg brukeren ønsket å slette, det hadde jeg hvertfall ønsket om et hadde vært meg
Jeg lurer også på om det er slik at bloggen hennes er hardslettet, eller ligger blogginnleggene og bilder ligger der slik at moderatorer og andre med tilsvarende tilgang fortsatt kan lese dem? Hva med kommentarer?

Hva er prosessen videre for å forsikre at disse innleggene/bloggen blir slettet? Hun har jo ikke selv lengre tilgang til å gjøre det, og tilgangen hennes ble brått sperret.


#2

HP sa for siden:

Bloggen slettes med brukeren, det vil skje etter en karantene-tid.

Jeg har vært i dialog med brukeren om dette per e-post.

  • Admin

#3

Input sa for siden:

Skal innleggene slettes? Det vil jo i så fall ødelegge veldig mange diskusjoner.


#4

HP sa for siden:

Når en bruker slettes så sletter vi også dennes personlige tråder i medlems-salongene og introduksjons-forumet, andre innlegg og tråder står. Hvis man har personlige ting en ønsker å endre i andre innlegg så ber vi brukeren gjøre det selv før sletting.

Vedr. brukeren i HI så har vi kommet til enighet om hvordan dette skal løses.

  • Admin

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.