Dette var så god at jeg nesten ikke klarte å sette fra meg skåla da jeg hadde lagd den ferdig. Oppskriften er stjælt fra nett. :nam:
Vi skal ha den til meksikansk mat/chimichangas i kveld. Den vil sannsynligvis gjøre seg aldeles strålende til grillmat og spesielt grillede svinekoteletter. Min mango var veldig moden, så den ble ikke biter - men mer saus. Ananasen og det andre skar jeg i bittesmå biter. Også brukte jeg fersk hvitløk. Avocadoen manglet fra listen på websiden men stod i teksten :nemlig:
1/2 fresh pineapple, cored, peeled and diced (mine yielded about 2 1/2 cups)
1 mango, peeled, pitted, and diced
1 jalapeno, seeded and finely chopped (use more/less to taste)
1/2 red bell pepper, cored, seeded, and diced
1 avocado, peeled, pitted, diced
- 1/2 cup chopped green onions
- 3 Tbsp. chopped fresh cilantro leaves
- 3 Tbsp. lime juice
- 1 Tbsp. olive oil
- 1/2 tsp. garlic powder
- salt and freshly ground black pepper
4-åringen er ikke så glad i guacamole, men 9-åringen er helt vill etter det, det samme er jeg og mannen, så når vi lager det så er det aldri nok, uansett hvor mye vi lager. :knegg: