Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg bruke kjøttpølse-rester til?

#1

Input sa for siden:

Det åpenbare er jo pølsegrateng, men vi kan ikke spise melk og vi synes ikke hvit saus laget på havremelk, soyamelk eller rismelk er noe godt, så det utgår, dessverre.

Sååå, noen gode forslag?


#2

M&amp;M sa for siden:

Suppe?
Kjøttsuppe, ertersuppe, tomatsuppe, løksuppe...



#4

Hannah sa for siden:

lapskaus?


#5

Harriet Vane sa for siden:

I en quiche? Omelett? Woket med grønnsaker? I supper, lapskaus, sammen med pasta?

Vi lager av og til stekte biter av pølser, stekt sammen med ørsmå biter brokkoli, løk, paprika og halve cherrytomater sammen med pasta. Namnam.


#6

Input sa for siden:

Det hørtes innmari godt ut. Koker du brokkolien først?


#7

Harriet Vane sa for siden:

Ikke hvis jeg har den i bittesmå biter, nei. Den blir mør under stekingen. Steker i sånn blanding av raps- og olivenolje. Ungene elsker det.


#8

Jinx sa for siden:

Jeg bruker det noen ganger i stedet for kjøttdeig i bolognesen.


#9

Left sa for siden:

Pølse i terninger, masse løk i biter, brun i panne forsiktig til løken er myk. Serveres med hjemmelaget potetmos. Ha på det krydderet du liker.mjeg elsker peppermix, og har på masse. Nam nam.


#10

Niobe sa for siden:

Pytt i panne. Potet, løk, paprika, brokkoli, makaroni og pølsebiter. Og reven ost på topp. Serveres med grovt brød til.


#11

Input sa for siden:

Oj, nå blir jeg sulten.


#12

~TM~ sa for siden:

Har du noen kokte poteter til overs? Kutt begge deler i små biter, brun i en stekepanne, stek et par egg og server med ei brødskive ved siden av. Det er også godt med lok som stekes sammen med det andre, og bacon er alltid godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.