Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pris på utvendige persienner?

#1

~TM~ sa for siden:

Er det noen som har en formening om hva noe slikt ligger på i pris?

Vi må gjøre noe på solskjermingsfronten her hjemme, men er litt usikre på hva vi skal gjøre/velge.


#2

Azi sa for siden:

Tror det var rundt 2500 kr dem vil ha her for pr vindu. Altså en sånn helt vanlig stor vindu.


#3

Erica sa for siden:

Naboen er markise-montør, og jeg spurte han her en dag. Vindu på str. 120 ' 110 kostet 2700 + montering + kasse som dekker markisen. Det blir vel sikkert over 3000 kr per vindu. Og det syns jeg er veldig dyrt. Skal vi ha på alle vinduene vi trenger det på blir det 30 000 kr minst.

Og jeg som syns markisen vi har på terrassen var dyr, den kostet 11 000 kr.


#4

kisha sa for siden:

Vi har markise på terassen til kr. 998,- fra Plantasjen i fjor. Den har overlevd vinterstormene og orkan. Vi kan kjøpe mange nye før vi kommer opp i 11.000,-. Men vi har håndsveiv, ikke motor.


#5

Trulte sa for siden:

Vi har utvendige persienner på to store stuevinduer. I overkant av 5000 med montering. Verdt hver krone. Nå går det faktisk an å se på tv...før kl 21.


#6

Erica sa for siden:

Eh - vi har også håndsveiv. Skulle vi ha motor var det et par tusen til. Men den er stor altså, 4 meter bred og nesten 4 meter utover. Det er nok derfor den var så dyr.


#7

~TM~ sa for siden:

Vi skal etter hvert få et prisoverslag, men jeg regner med at vi ender med markiser (som jo er rimligere) i stuen og utvendige persienner på soverommet.


#8

Mams sa for siden:

Vi har markiser og vi har innvendig persienner.
Innvendig persienner fungerer også veldig bra både til solskjerming og til å holde varmen ute. Selvsagt ikke like bra som utvendige.
Vi kjøpte alminiumsfargede persienner på IKEA og stua vår ble med et levlig sommer halvåret også. 4 store vinduer lar sola slippe til alt for bra.


#9

~TM~ sa for siden:

Vi har allerede innvendige persienner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.