Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett/dessert til hjortestek

#1

Olifant sa for siden:

Vi skal ha middagsselskap om et par uker.
Vi har en hjortestek liggende i fryseren så jeg tenker vi serverer den med søtpotetmos og soppstuing til.

Noen som har tips til en forrett som egner seg og som ikke er alt for avansert?

Og gjerne også en dessert. Jeg defaulter gjerne til sjokoladefondant.


#2

trøtt sa for siden:

Panna cotta med pasjonfrukt
Hvit sjokoladepudding med jordbær eller bjørnebær
Blåbærpai med is


#3

Anne sa for siden:

Panna cotta eller creme brulee. Noe friskt er godt etter vilt.
Til forrett bruker vi ofte ha noe lett, som melon og scampi feks.


#4

gullet sa for siden:

Vi spiste hjortefilet sist lørdag.
Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltørket tomat,
sellerisuppe med sopp og bacon,
hjortefilet med gurotpure, persillerrotmos, rosenkål og poteter(poteter var egentlig helt unødvendig) og
sjokoladefondant med lemon curd til dessert.

Utrolig godt!


#5

Toffskij sa for siden:

Gravlaks er fin forrett til vilt, synes jeg. (Kjempegodt å grave selv!) Og så er det fint med litt gammeldagse desserter til sånne reale søndagsmiddager. Sherryfromasj eller dronning Maud-pudding eller noe i den gata. Eller kanskje multekrem eller tilslørte bondepiker om man er en sånn som liker det. Karamellpudding. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.