Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan hjelpe meg med elg indrefilet??

#1

lillemy01 sa for siden:

Hjelp:)

En venn av meg spurte meg om ikke jeg kan lage en hel elg indrefilet til han og noen kompiser. Jeg svarte selvsagt eplekjekt at jada :) selvsagt kan jeg det:o

Vel jeg har aldri laget det før og såvidt spist det før. Hvordan gjør man det? Hva passer til? Skall den helstekes eller i skiver? Er den lik okse indrefilet?? Altså at den kan være rå eller ganske rå? Eller går ikke det? Kjenner meg en smule stressa her da dette selvsagt gjelder morgen dagen og jeg har null tid til noe forberedelser..:cool:


#2

Mjau sa for siden:

www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/helstekt-indrefilet-av-elg/

Denne ser grei ut å følge. Vi lager den uten urtene.
Og så lager vi soppstuing til. Og gjerne asparges og andre grønnsaker om man ønsker.
Fløtegratinerte poteter er jo snadder.

Soppstuingen lager vi ved å surre hakket løk til det er mørt. Deretter surrer vi fersk opp, og heller over fløte. Ekte smør selvfølgelig, og krydrer enkelt med salt og pepper. Kan trenge en dæsj sukkerkulør for fargens skyld.

Det enkle er ofte det beste. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.