Jeg ville inn i tråden og anbefale Invite sitt, fordi det "klistrer" seg til bordet.
Selv har jeg Tupperware sitt, og det er godt å bake på, men du må vri opp et kjøkkenhåndkle i vann og ha under for at det skal ligge på benken. Det er også mye mer stivt og vanskeligere å vaske.
Ja, jeg har hatt et Tupperware selv for mange år siden, og det likte jeg ikke. Hvis det er samme type som fins ennå så vil jeg ikke ha det. Sjekker på Jernia. :)
Jeg har et fra Coop (Obs, tror merket er Coop altså). Mener å huske at det kostet ca. 150 kroner, og det er ganske stort og klistrer seg til underlaget og er enkelt å holde rent og i det hele tatt. Det tåler oppvaskmaskin og er så mykt at det kan brettes sammen mange ganger og tar liten plass i skuffen. Jeg elsker det og kommer til å kjøpe det samme om igjen om mitt skulle gå i stykker! Anbefales!
Tupperware sitt er ikke noe godt, synes jeg. Det ligger ikke stille på bordet. Det skal visst hjelpe å fukte det på baksiden, men det blir for det første søl og for det andre hjelper det ikke. Det er også litt lite.
Jeg er så enig. Og når man har rullet det sammen for å ha i skapet/skuffen så forblir det krøllet uansett HVA en gjør.
Jeg trenger også et bakeunderlag og skal sjekke ut Obs i dag den dag.
Baking er virkelig en annen opplevelse for meg nå når jeg har det Coop-underlaget, altså. Jeg har jo dessuten kjøkkenbenk i heltre (pent, men upraktisk) og unnlot lenge å bake noe som trengte å kjevles. Nå baker jeg som bare det. Matta er klebende og sitter kjempegodt på overflaten, og den er myk (gummi) og blir aldri noensinne krøllete, og stor nok til å kjevle i hvert fall en langpannepizza på. :)
Det følger med en egen kniv til IKEAs, så det er ikke noe problem. Silikonmatter vil uansett gå i stykker om man skjærer lenge nok dem altså, jeg har jobbet nok med å skjære opp pizza på 7-11 til å vite det :knegg: Men tykkelsen på f.eks. industrielle matter gjør jo at de tåler den slags behandling lengre.:ja:
Kanskje jeg også skal fornye meg litt.. har et fra Tupperware som er urgammelt men er jo fornøyd med det siden jeg ikke har prøvd noe annet.
Et som klistrer seg til benken uten å ha et fuktig klede under hørtes flott ut.
Skal også sjekke på Jernia + Coop. Takk for tips.
Akkurat det har jeg aldri skjønt. Jeg skal jo som regel smelte smør eller varme væske, og hvordan kan man da bruke platetoppen?
Jeg har en flott benkeplate å bake på så jeg ha r aldri prøvd, men jeg hører stadig at det er flott å bruke den kjeramiske toppen til utbaking, som et salgsargument.