Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tupperware deigunderlag


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har kjøpt eit på europris. Syntes det frå tupperware blei litt lite.


#3

Acsa sa for siden:

Det er mange produsenter, jernvare/kjøkkenbutikker pleier å ha.


#4

Filifjonka sa for siden:

Søkte litt nå, og fant noen som anbefalte Invite. Tror det er Jernia, så da kan jeg se der.


#5

Najade sa for siden:

Jeg ville inn i tråden og anbefale Invite sitt, fordi det "klistrer" seg til bordet.

Selv har jeg Tupperware sitt, og det er godt å bake på, men du må vri opp et kjøkkenhåndkle i vann og ha under for at det skal ligge på benken. Det er også mye mer stivt og vanskeligere å vaske.


#6

Filifjonka sa for siden:

Ja, jeg har hatt et Tupperware selv for mange år siden, og det likte jeg ikke. Hvis det er samme type som fins ennå så vil jeg ikke ha det. Sjekker på Jernia. :)


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har et fra Coop (Obs, tror merket er Coop altså). Mener å huske at det kostet ca. 150 kroner, og det er ganske stort og klistrer seg til underlaget og er enkelt å holde rent og i det hele tatt. Det tåler oppvaskmaskin og er så mykt at det kan brettes sammen mange ganger og tar liten plass i skuffen. Jeg elsker det og kommer til å kjøpe det samme om igjen om mitt skulle gå i stykker! Anbefales!


#8

Filifjonka sa for siden:

Da får jeg se på det også. :)


#9

Lhi-My sa for siden:

Tupperware sitt er ikke noe godt, synes jeg. Det ligger ikke stille på bordet. Det skal visst hjelpe å fukte det på baksiden, men det blir for det første søl og for det andre hjelper det ikke. Det er også litt lite.


#10

Taien sa for siden:

Jeg er så enig. Og når man har rullet det sammen for å ha i skapet/skuffen så forblir det krøllet uansett HVA en gjør.
Jeg trenger også et bakeunderlag og skal sjekke ut Obs i dag den dag.


#11

Dixie Diner sa for siden:

Baking er virkelig en annen opplevelse for meg nå når jeg har det Coop-underlaget, altså. Jeg har jo dessuten kjøkkenbenk i heltre (pent, men upraktisk) og unnlot lenge å bake noe som trengte å kjevles. Nå baker jeg som bare det. Matta er klebende og sitter kjempegodt på overflaten, og den er myk (gummi) og blir aldri noensinne krøllete, og stor nok til å kjevle i hvert fall en langpannepizza på. :)


#12

gullet sa for siden:

Eller du kan bruke den kjeramiske platetoppen.


#13

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg har en i silikon fra IKEA. Funker greit den, men den tåler selvsagt ikke at man skjærer i den med skarpe kniver.


#14

Dixie Diner sa for siden:

Synes det er mye greiere med en bakematte, lettere å rengjøre, og man kan bare løfte den bort til vasken og helle ut mel osv.

Coop sin tåler det, jeg har skåret og skåret i den når jeg feks har laget kanelsnurrer, pizzasnurrer og lignende. :)


#15

Vianne Rocher sa for siden:

Det følger med en egen kniv til IKEAs, så det er ikke noe problem. Silikonmatter vil uansett gå i stykker om man skjærer lenge nok dem altså, jeg har jobbet nok med å skjære opp pizza på 7-11 til å vite det :knegg: Men tykkelsen på f.eks. industrielle matter gjør jo at de tåler den slags behandling lengre.:ja:


#16

Filifjonka sa for siden:

Nei, den orker jeg IKKE ha masse deig på. :) I tillegg så er den jo ofte i bruk samtidig som jeg baker.


#17

Taien sa for siden:

I dag kjøpte jeg den matten fra Coop. Den skal testes i helgen, så jeg er spent. :glis:


#18

GinaK sa for siden:

Kanskje jeg også skal fornye meg litt.. har et fra Tupperware som er urgammelt men er jo fornøyd med det siden jeg ikke har prøvd noe annet.
Et som klistrer seg til benken uten å ha et fuktig klede under hørtes flott ut.
Skal også sjekke på Jernia + Coop. Takk for tips.


#19

Filifjonka sa for siden:

Kjøpte det på Jernia i dag, og det virker veldig bra. Ikke prøvd det ennå, men det ligger godt på bordet og er greit å håndtere.


#20

isola sa for siden:

Jeg har også fra ikea, den ligger i ro.


#21

gullet sa for siden:

Akkurat det har jeg aldri skjønt. Jeg skal jo som regel smelte smør eller varme væske, og hvordan kan man da bruke platetoppen?
Jeg har en flott benkeplate å bake på så jeg ha r aldri prøvd, men jeg hører stadig at det er flott å bruke den kjeramiske toppen til utbaking, som et salgsargument.


#22

Filifjonka sa for siden:

Jeg har aldri hørt om det før du skrev det her. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.