Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jul i Prøysenland

#1

Cuyahoga sa for siden:

Noen som har bestilt billetter til Jul i Prøysenland på Trøndelag Teater, eller som har tenkt seg dit?

Jeg har som juleforestillingen på Trøndelag teater som fast juletradisjon, og i år skal begge jentene (4 og 7 år) få være med. Det er mulig stykket kan passe for treåringene også, men de strever såpass med å sitte stille og ikke minst tie stille, at jeg tror jeg drøyer enda et år.

Jeg har ikke så veldige forventninger til dette stykket da, men skal stille med åpent sinn.

Vi skal dit første uka i desember, forresten.


#2

venla sa for siden:

Har litt lyst, men usikker på om det er noe for 3,5-åringen. Hun er ikke veldig tålmodig av seg. Men vi skal på Julestemning i Olavshallen.


#3

Cuyahoga sa for siden:

:humre:

Gutta mine er også tre og et halvt, og de kan nok la seg fenge av stykket, siden det er mye musikk, men de er så høylytte og entusiastiske at jeg blir litt svett av tanken på å ha de med. Så de får være hjemme et år til. Fire og et halvt-åringen er også entusiastisk på en svært høylytt måte, så jeg får nok nok med henne. :knegg:


#4

Pingis sa for siden:

Vi har billetter, straks-treåringen skal debutere som publikummer. Litt usikker på om det går, men vi prøver oss. Vi skal uansett gå to voksne, sånn at en kan gå ut med henne hvis det skjærer seg.


#5

tink sa for siden:

Vi så dette for noen år siden. Det var overraskende festlig og koselig.


#6

Che sa for siden:

Jeg vurderer å dra med gutta boys.


#7

torsk sa for siden:

Se, der var en tråd jeg ikke så tidligere i dag. :)

Jeg var med eldste (da 4) i 2008, vurderer å dra med begge jentene i år. Men så var det finne egnet dato og sånn da.


#8

Røverdatter sa for siden:

Vi var på det for tre år siden, og jeg ville ikke tatt med min treåring tror jeg. Hun ville nok ikke klart å holde fokus så lenge på den forestillingen.


#9

vixen sa for siden:

Jeg skal. Skal være med min mor, mine tantebarn på tre og et halvt og åtte år pluss junior på fire og et halvt. Litt spent på de to minste egentlig. Hva med baby på slikt arrangement? kan de være med i bæresele og uten å betale for de? Eller best å la han være hjemme med flaske og far?

Vi skal den 30.nov


#10

Cuyahoga sa for siden:

Det går sikkert veldig fint. :nikker: Litt av greia med oss at det er jo to tre og et halvt-åringer, ikke "bare" en. (Men jeg hadde latt baby vært hjemme med far og kostet på meg en liten pause om jeg var deg.)


#11

vixen sa for siden:

Min mor tenkte nemlig hun kunne ta med seg disse tre alene, men jeg forbarmet meg over henne. I tilfelle noen blir redde for høy lyd, noen blir lei osv. Da er det dumt hvis alle må ut. Tror mini får bli hjemme ja. God anlednign til å øve seg på flaske forresten for jeg har tenkt meg på julebord helga etter.


#12

Karamell sa for siden:

Vi så dette for noen år siden. Actiongutta syntes det var litt kjedelig, synes jeg å huske. :gruble: Koselig nok syntes jeg, bedre enn Gråtass jul. :grøss:


#13

Bluen sa for siden:

Da jeg så overskriften, så jeg for meg at vi kunne ha romjulsdate med cuya-familien. :knegg: :feirer jul i Prøysen-land:


#14

Nessie sa for siden:

Jeg og barna skal dit den 15.desember. Det var ganske utsolgt allerede så jeg. :gal:
Mannen vil ikke være med (:snurt:) - så jeg tar med ei venninne.


#15

mumrik sa for siden:

Jeg har tenkt tanken, men regner ikke med at jeg klarer å sitte i ro på en sånn forestilling så lenge. :gal:


#16

vixen sa for siden:

Da har vi vært der. Ungene koste seg veldig og jeg syntes det var ok selv også. Det eneste var at Jo Plassen var urovekkende lik baby steve i mad tv og det var ganske disturbing.:humre:


#17

Cuyahoga sa for siden:

Hva synes dere andre da?

Jentene likte det godt, og jeg syntes det var morsomt innimellom, men både jeg og eldste syntes de to forrige juleoppsetningene var flere divisjoner bedre. Dette var litt anmasende, egentlig. Den der innrøykte, forfylla-utseende Verdalsjulenissen var jo egentlig det beste med forestillingen, og det sier vel det meste. :humre:


#18

Vianne Rocher sa for siden:

Vi så den for noen uker siden. Jeg var litt lunken, men barna vi dro sammen med likte det veldig godt og var svært så entusiastiske. Det er jo tross alt det viktigste.
Jeg kunne ønske de sang enda mer og at historien ikke var så tynn.


#19

Nessie sa for siden:

Vi skal neste helg. :nikker:


#20

Pingis sa for siden:

Treåringen fikk umiddelbart panikk, så vi forlot salen etter sju minutter. :knegg: (Jeg fikk litt panikk jeg også, så det var egentlig like greit. Hektiske greier!) I følge telefonrapporten syntes seksåringen at det var fantastisk, han var nok nærmere målgruppa enn det jeg og lillesøstra var.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.