Jeg kjøpte en pepperrot forleden dag, uten å være spes. kjent med denne roten.
Tidenes mest stressende dag endte med fiskepinner i wraps med salat, og med kesam blandet med revet pepperot, hvitløk, sitron og salt&pepper&honning.
Det ble jo veldig godt! (til de voksne iallfall, de små droppet den)
Men hva mer bruker man pepperrot til? Det må vel kunne brukes til andre ting enn å blande med syrnede meieriprodukter. :)
I Sverige lager man noe som heter "Pepparrotkött", hvor man koker lammekjøtt i sånne "fårikål-biter", gulerøtter, ett par løk skåret i "båter" og en bit av en pepperrot eller to. Serveres med kokt potet og en tykk hvitsaus hvot man har oppi en stripe av pepperrot-pure som man får kjøpt på tube, eller litt veldig finrevet pepperrot.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.