Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sikta rugmjøl i saus?

#1

nokon sa for siden:

Eg skal lage klar ein fiskegrateng som skal settast rett i ovnen seinare i kveld og så er eg tom for sikta kveitemjøl til den kvite sausen. Er det nokon som har erfaring med å bruke sikta rugmjøl istadenfor? Eller er det betre å ty til noko anna? Eg har brun sausjevning frå maizenna og potetmjøl i skapet...


#2

nokon sa for siden:

Dersom nokon andre skulle vere i same knipe med ei anledning, kan eg informere om at det smaker litt rart fram til ein har salta og pepra nok, men med nok salt og pepper blir kvit saus med rugmjøl god i smaken og litt gusten i fargen.


#3

Niobe sa for siden:

BTDT. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.