Tallulah sa for siden:
Har bakt vannbakkels til i morgen. Hvordan oppbevarer jeg dem best så de ikke blir superseige eller dårlige?
Kjøleskap? Kakeboks? Kakeboks i kjøleskap?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Tallulah sa for siden:
Har bakt vannbakkels til i morgen. Hvordan oppbevarer jeg dem best så de ikke blir superseige eller dårlige?
Kjøleskap? Kakeboks? Kakeboks i kjøleskap?
Acsa sa for siden:
Kakeboks, ikke i kjøleskap, er min anbefaling.
Tallulah sa for siden:
Jeg oppbevarte dem i kjøleskap, i kakeboks. Ikke så lurt nei. Alt vannet rant liksom ut av dem, og det ble fryktelig klissete.
Mandarin sa for siden:
:confused: Hmm.. har du oppskrift?
Hvorfor skjer dette i kjøleskap?
Det er jo så godt.
Kanskje det er noe til 17-mai!:rolleyes:
Chanett sa for siden:
For meg er vannbakelse noe man lager den dagen man skal servere det.
Tallulah sa for siden:
Men det hadde jeg ikke mulighet til. Hadde jeg det hadde jeg heller ikke trengt å spørre hvordan man oppbevarer det. :snill:
Mandarin,
Oppskrift:
Kok 2 dl vann med 50 gram smør. Når det koker hell oppi 2 dl siktet hvetemel og rør godt til det slipper bunnen og blir tykt. Tar typ 2 sekunder.
Knekk oppi 3 egg (ett og ett), og visp godt, helst med elektrisk visp til det blir en tykk, glatt røre.
Sett på smurt plate med skje, denne røra holder til 12-14 stykker. Stek midt i ovnen i 25 minutter på 200 grader. Må ikke åpne døra de føste 20 minuttene, da faller de sammen. Fyll med krem eller is, eller server naturell med god glasur eller melisstrø.
Chanett sa for siden:
Da hadde jeg laget noe som smakte godt etter en dags oppbevaring. Hvem gidder å servere mat som ikke smaker?
Tallulah sa for siden:
De smakte faktisk helt vidunderlig. TIl tross for klisset. Nå var det vannbakkels jeg skulle ha, ikke noe annet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.