Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer jeg vannbakkels?

#1

Tallulah sa for siden:

Har bakt vannbakkels til i morgen. Hvordan oppbevarer jeg dem best så de ikke blir superseige eller dårlige?

Kjøleskap? Kakeboks? Kakeboks i kjøleskap?


#2

Acsa sa for siden:

Kakeboks, ikke i kjøleskap, er min anbefaling.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg oppbevarte dem i kjøleskap, i kakeboks. Ikke så lurt nei. Alt vannet rant liksom ut av dem, og det ble fryktelig klissete.


#4

Mandarin sa for siden:

:confused: Hmm.. har du oppskrift?
Hvorfor skjer dette i kjøleskap?

Det er jo så godt.

Kanskje det er noe til 17-mai!:rolleyes:


#5

Chanett sa for siden:

For meg er vannbakelse noe man lager den dagen man skal servere det.


#6

Tallulah sa for siden:

Men det hadde jeg ikke mulighet til. Hadde jeg det hadde jeg heller ikke trengt å spørre hvordan man oppbevarer det. :snill:

Mandarin,
Oppskrift:
Kok 2 dl vann med 50 gram smør. Når det koker hell oppi 2 dl siktet hvetemel og rør godt til det slipper bunnen og blir tykt. Tar typ 2 sekunder.

Knekk oppi 3 egg (ett og ett), og visp godt, helst med elektrisk visp til det blir en tykk, glatt røre.

Sett på smurt plate med skje, denne røra holder til 12-14 stykker. Stek midt i ovnen i 25 minutter på 200 grader. Må ikke åpne døra de føste 20 minuttene, da faller de sammen. Fyll med krem eller is, eller server naturell med god glasur eller melisstrø.


#7

Chanett sa for siden:

Da hadde jeg laget noe som smakte godt etter en dags oppbevaring. Hvem gidder å servere mat som ikke smaker?


#8

Tallulah sa for siden:

De smakte faktisk helt vidunderlig. TIl tross for klisset. Nå var det vannbakkels jeg skulle ha, ikke noe annet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.