Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utdrikningslag!

#1

kunstnerspiren sa for siden:

Jeg skal i utdrikkningslag i juni. Og den kommende brud skal få noen utfordringer...har du et morsomt forslag til ildprøver for en kommende brud?


#2

Sitron sa for siden:

Hva mener du med ildprøver? Er det snakk om utdrikning eller utdritning?


#3

Nenne sa for siden:

Den klassiske leken er at hver av deltakerne skal pakke inn en liten gave som representerer ett spesielt minne man har sammen med bruden og så må bruden klemme på pakka og gjette hva det er og finne ut hvilket minne dette knytter seg til. Dette minnetbør være en god historie som kan deles med alle. Hvis bruden ikke skjønner hva som er i pakka eller ikke gjetter riktig historie må hun selvfølgelig drikke.


#4

kunstnerspiren sa for siden:

Ja den tenkte jeg ikke på. Har jo vært med på den leken før. Takk!

#5

kunstnerspiren sa for siden:

:lykkelig: Hei Sitron!


#6

torsk sa for siden:

Husmortesten! Legge opp bukse, lage (eller svare på hvordan man lager) hvit og brun saus, hvordan fjerne flekker osv. Du kommer sikkert på flere husmorting en vordene brud burde kunnne :-)


#7

Pamina sa for siden:

Intervju med kommende mann på video - stille spørsmål (stoppe filmen før han kommer med svaret og stille samme spørsmål til bruden) som han svarer på, bruden må svare det samme, ellers må hun ta seg en drink.

Kan stille spørsmål om bruden f.eks.


#8

~TM~ sa for siden:

Jeg er tilhenger av å skjemme bort den kommende bruden, så en runde med f.eks aromaterapi eller hudpleie synes jeg at må med.

Ellers synes jeg at "husmorprøver" var en god ide. ... men det kan også utvides til dekkskifte, snekre en fuglekasse eller lignende.

Er det rideskole i nærheten? Vi tok med en venninne på ridning (nesten ingen av oss hadde erfaring med hest) og en annen venninne sendte vi opp i et åpent veteranfly.


#9

allium sa for siden:

Søsteren min fikk utlevert to egg og beskjed om å fikse en omelett - midt i Oslo sentrum. Som husmortest.


#10

DM sa for siden:

Kjøre Go-cart?


#11

Macky sa for siden:

Det er sååå kjekt med utdrikningslag (ikke utdridning..:) ). Da jeg ble drukket ut for snart 1 år siden, startet dagen med champange sammen med ei venninne, så fikk jeg bind for øyene, satt i en bil også kjørte vi. Jeg skulle prøve å gjette hvor vi var da vi var kommet fra til destinasjonen, da bindet ble tatt bort satt resten av venninneflokken samlet rundt et langbord på et hotell, og vi startet dagen med å spise frokost sammen...Etterpå var det bind for øynene igjen, inn i bilen og kjørt til byen. Der hadde forloveren min laget et rebusløp, første oppgave var å kjøpe noe som jeg forbant med venninnene mine, 1 ting til hver til max 20,- (altså omvendt fra det som er "vanlig") jeg hadde 30 min på meg, fikk hint om hvor jeg skulle være etter handlingen var gjort. Da det var gått 30 min fikk jeg ny gåte, også videre. På hver plass så satt det to venninner, jeg fikk noe å drikke, og 30 min på hver plass. Veldig kjekt iom at man var garantert å få snakket med alle. Den andt siste plassen spiste vi alle lunsj, det kom flere venner som hadde jobbet. Etter lunsj og drikke fikk jeg den aller siste posten, det var da ansiktsbehandling og nakkemasassje i 1 time...skikkelig herlig. Etterpå sminket ei venninne av meg som er makeup artist meg, så bar det i et studio for å ta bilder, fotografen som tok bilder av meg, satte meg i bilen hans og kjørte meg avsted...vi kjørte til ei venninne, og der var resten av gjengen også samlet, det var velkomstdrink, reker, hvitvin og øl...Fotografen var med på hele festen, tok masse bilder. Så tok han gruppebilde, mine venninner hadde tatt med seg svarte klær, mens jeg ble kledd i hvitt og med brudeslør, så tok han masse bilder av oss. Utrolig kjekt å ha det som minne.
Så varte festen ut i de sene nattetimer...
Jo de hadde også vært å filmen mannen min, de hadde stilt ham masse ting (hvor vi hadde sex første gang ol), og for hvert spørsmål måtte jeg svare før de oppga hva han hadde svart. Hvis jeg svarte feil måtte jeg drikke :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.