Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Veldig behagelige, men nette og pene sandaler?

#1

Toffskij sa for siden:

I sånn ca. 15 år har jeg trasket rundt i Ecco-sandaler med borrelås (Cosmo) hver sommer (jeg har sikkert hatt opp mot ti par). De er det mest behagelige fottøyet jeg vet om, men de er jo ikke helt tingen til skjørt og kjoler og slikt. Årets prosjekt er å finne et par sandaler som er tilnærmelsesvis like behagelige, men som er et godt hakk lettere, nettere og penere, så de passer til skjørt og kjoler av hverdagstypen. De må være flate og minst like åpne som Ecco-sandalene. Er det noen som har sett noe som kunne passe?


#2

daffy sa for siden:

Ja,disse Birkenstockene for eksempel: Men de er dessverre definert som kjerring i en annen tråd:o


#3

Toffskij sa for siden:

Jeg må ha hælstropp, tror jeg.


#4

Isa sa for siden:

Er vel ikke akkurat det du er på utkikk etter kanskje, men jeg har flyttet inn i mine Crocs (Mary Jane modellen) og kommer nok til å bruke de i sommer også. De er bare innmari gode å gå i :D

Jeg har svarte nå, men skal få bestilt meg i denne fargen.

#5

Bluen sa for siden:

Jeg slår gjerne et slag for min favoritt - de utrolig behagelige Camper-skoene. Kikket innom www.lillevinkelsko.no, men ser dessverre at de fleste av årets sandaler fra den kanten har litt hæl. Her er et par enkle, svarte og relativt flate:

Vil ellers anbefale deg å ta en tur innom en av de større Design Forum-butikkene (f.eks. Drammensveien, Prinsens gate eller bak Steen & Strøm). Der har de godt utvalg i så vel Camper som andre kjempegode sko.


#6

Angelique sa for siden:

Jeg har i akkurat den fargen, samme modell, og de er helt utrolig gode.
Mye nettere og penere å se på enn Cayman (som Ine har arvet etter meg nå)
Kommer til å bruke mine mye i sommer


#7

Blå sa for siden:

Campersandalene ser veldig gode ut og jeg har hørt mye pent om dem. Er det noen som vet om en butikk i Bergen som selger Campersko?


#8

Toffskij sa for siden:

Takk for interessante forslag, hittil er det vel Camper-sandalene som ser mest lovende ut. Jeg tar gjerne imot flere forslag! Sandalene kan godt være litt røffe, men ikke helt traktor, liksom


#9

Lisa sa for siden:

Som allerede nevnt så anbefaler jeg at du tar deg en tur inn på 'Design Forum butikken som ligger ved Sten og Strøm (ved siden av DnB er det vel??)
Var selv innom der for et par dager siden og de hadde masse fine sandaler av typen du snakker om. Litt grove, røffe osv.


#10

allium sa for siden:

abonnere

Mine Timberland er i ferd med å ta kvelden, og jeg er på samme jakt. De har vært helt perfekte - røffe nok til strandbruk, men faktisk også pene nok til en kjole om kvelden. Brukbare som eneste skopar på tur. Det er det andre paret av samme type jeg sliter ut, men modellen produseres selvfølgelig ikke mer.

Men jeg tror jeg så et bilde av årets Ecco-sandaler, og de så ikke så verst ut.


#11

Nenne sa for siden:

Ecco har utrolig mye fint i år synes jeg. Disse likte jeg:


#12

Xian sa for siden:

For noen år siden kjøpte jeg et par svarte sandaler fra Clarks. Jeg er egentlig ikke så glad i sandaler da jeg synes de ofte er jålete (ja, jeg har lav terskel for slikt), men disse er utrolig enkle, og kjempegode å gå i. De er med på alle sommerferier, og hver gang jeg pakker dem i ryggsekken priser jeg meg lykkelig over at jeg ved et slumpetreff kom over De Perfekte Sandalene. Det var forresten i Grensen 12 jeg fant dem. Utvalget av Clarks i Norge er etter min erfaring noe begrenset, men jeg ser dem ofte i utlandet. Her er nettsidene deres:

www.clarks.co.uk/

(De er dessverre fulle av Flash (eller hva det nå er som gjør at det er tungvint å navigere seg rundt på sidene).)

Camper-sandalene Elinblu viste frem var flotte! Og sikkert gode, alle mine Camper-sko er veldig behagelige å gå i.


#13

Toffskij sa for siden:

Takk for link, Xian, der var det jo flere interessante modeller!



#15

Tussa sa for siden:

Desse har eg, kjempefine. Finns i fleire fargar. Hos Bianco. Men er dog uten bakstropp.


#16

LilleT sa for siden:

Jeg kjøpte meg et par brune Camper Twins-sandaler i fjor. De ligner de Elinblu har satt inn bilde av, men har "grønnsaksmønster" :knegg:

De er både tøffe og passelig "nette" på en gang. Også er de behagelige å gå i. Ikke som Ecco, men de funker (selv for meg).


#17

Bluen sa for siden:

Ja, jeg husker den modellen - veldig fin :nikker:. Sjøl har jeg et par med bittelitt platåsåle som jeg kjøpte i 2002, med broderte blomster i hvitt, gult og grønt. De er veldig gode og fortsatt fine etter fem sesonger (skjønt nå skal det innrømmes at jeg ikke bruker sandaler så veldig mye).


#18

Nessie sa for siden:

Jeg :elsker: disse!


#19

LilleT sa for siden:

Ingen stor overraskelse at Camper-eksperten hukser dem. ;)


#20

Toffskij sa for siden:

Jeg får prøve å klemme inn litt skoshopping en dag snart, takk for alle gode tips!


#21

Pebbles sa for siden:

Vil også slå et slag for Clarks!

De er utrolig gode å gå i!


#22

Bluen sa for siden:

De hadde for øvrig noen få Clarks-sko på den tidligere omtalte Design Forum-butikken ved Steen & Strøm også. Jeg kjøpte et par i dette merket på salg rett etter påske. :skogal: Andre merker jeg kan anbefale derfra er el Naturalista, som TM nevnte, Think og Khrio.


#23

Stikka sa for siden:

Sjekk Teva Utrolig gode sandaler med veldig gode såler. Jeg har flere forskjellige typer og er veldig fornøyd. Mannen også sverger til Teva. Storesøster skal også få seg et par Teva til sommer- og feriebruk.

Disse hadde kanskje vært noe for deg?


#24

Toffskij sa for siden:

Ooo, de var fine, Stikka! Hvor får man sånne?


#25

allium sa for siden:

Kjempefine Teva-sandaler! De ligner litt på Timberland-sandalene mine. Teva er jo bra saker; visste ikke at de lagde noe som så såpass pent ut.


#26

Sitron sa for siden:

Om du sjekker properties, så finner du muligens noe der.


#27

Stikka sa for siden:

Teva selges jo i sportsforretninger bl.a. Har ikke sett andre modeller enn de "vanlige" Teva-modellene, men mulig de har litt større utvalg i Oslo.

Hvis ikke kan man jo bestille direkte fra Teva


#28

Tjorven sa for siden:

Jeg er Camper entusiast. Det er utrolig behagelig sko, som er ganske stilige. Jeg pleier å kjøpe enten på Design Forum eller på Logo-butikkene (enten ved tinghuset eller på den på oversiden av Steen & Strøm).


#29

My sa for siden:

Jeg elsker mine Teva-sandaler (men har mer sports-utgaven da).

Ellers synes jeg at Birki's (den litt hippere lillebroren til Birkenstock) har mange fine. De er super duper behagelige. Jeg ønsker meg disse:

Og gjerne noe sånt som dette i tillegg: :glis:


#30

Fadese sa for siden:

De var lekre! Kanskje jeg skal la Eccosandalene være jobbsko og heller bruke slike i sommer?


#31

Jenna sa for siden:

Jeg prøvde de Campersandalene som Elinblu viser til såvidt på Lille Vinkel og de var virkelig gode! Vurdere sterkt å kjøpe meg et par. Jeg har nettopp kjøpt meg et par sandaler med kilehæl, men greit å ha noen lave også. vente til feriepengene kommer


#32

Elin sa for siden:

ja, men sammenlignet med Ecco er jo Birkenstock reneste haute couture....:ja:


#33

Filifjonka sa for siden:

Jeg er sikkert kjerring, men jeg syns faktisk Ecco har sandaler som ikke er kjerring i mine øyne (og mye finere enn Birkenstock-husmorskoene).
F.eks. disse og disse og flere andre. Ecco har veldig mange kjerringmodeller (som til og med blir for kjerring for meg), men de har ikke bare det.

Eller enig i Camper og Clarks. Clarks trodde jeg var kjerring, til jeg var i London ifjor og oppdaget at de hadde egne Clarks-butikker med veldig mye annet. Jeg kjøpte et par sommersko, og de er veldig gode å gå med.


#34

Toffskij sa for siden:

Ecco hadde jo faktisk noen aktuelle modeller, ja. Takk alle sammen! :takker:


#35

Candy Darling sa for siden:

Jeg har faktisk et par kjempekule høye støveletter i Ecco, kjøpt på Kastrup. Og de er usannsynlig gode å gå med. Så det skjer noe der også! ;)


#36

Nessie sa for siden:

Ecco har "tatt seg opp" veldig de siste åra syns jeg :jupp:


#37

Elin sa for siden:

Jada, at det finnes noe som går an fra Ecco er da helt sant det. Har selv et par veldig ok uniformsstøvletter fra Ecco med høye hæler som er heeeeelt ulikt Ecco. De er veldig bra i jobbsammenheng da man går mye og lenge. Men i det store og hele synes jeg nesten hele kolleksjonen fra Ecco er forferdelig kjedelig og veldig ja...kjerring. De har vel skjønt at det ikke selger, og dermed er de vel blitt noe bedre de siste årene.


#38

Filifjonka sa for siden:

Mitt inntrykk er at mange butikker (ihvertfall her i byen) bare tar inn kjerringmodellene fra Ecco. Jeg syns de har endel fint både i sandaler og støvletter når jeg ser på hele kolleksjonen på nett. Og gode å gå med er de jo.

Tror nok det er et stort marked for kjerringsko også forsåvidt.


#39

LilleT sa for siden:

Jepp. I Sverige f.eks. har de egne Ecco-avdelinger i en del skobutikker. Utvalget er mye bedre der.


#40

Propella sa for siden:

Det finnes her i hjemme også. Det er i hvert fall en butikk på Ski storsenter som har egen Ecco-avdeling. Det er også et godt utvalg på Vinterbro selv om ecco-skoene kun har egne hyller der og ikke en egen del av butikken.


#41

Agent Scully sa for siden:

Behagelige, pene OG nette? Men det er jo 3 ting på en gang! Det er jo ikke mulig!


#42

gullet sa for siden:

Rieker er et skomerke som har mange gode modeller.

Jeg ønsker med en Rieker-butikk, det er så mange kule modeller på nett her


#43

Agent Scully sa for siden:

Jeg tror nesten jeg har greidd det: De nye Timberlandene mine:
:jupp:

www.timberland.com/product/index.jsp?productId=2567051&cp=1779792.1761172.1761180&pageDisplay=superfamily%2Cfilter&pageType=family&int_nextBucket=0&totalProductsCount=38&pageCount=2&pageBucket=0&pageNum=1&int_prevBucket=-1&page_bucket=0&page=2&showSizeSearch=true&hasPagination=false&parentPage=family


#44

Toffskij sa for siden:

Jeg endte med disse:

Kanskje litt traktor, men en mindre, lettere og mer feminin traktor, i det minste.


#45

Filifjonka sa for siden:

De var fine. Hvilket merke er det?


#46

Toffskij sa for siden:

Det er Ecco, jeg måtte jo høre på deg, vet du!


#47

Filifjonka sa for siden:

Ja, da var de selvfølgelig enda finere! :nikker:


#48

Skilpadda sa for siden:

De var fine, hvor kjøpte du dem?


#49

Toffskij sa for siden:

Ecco-butikken i den passasjen mellom Torggata og Storgata (heter den Strøget?). :)


#50

Mikkeline sa for siden:

Fendero har mye fra Camper.


#51

allium sa for siden:

Det var de Ecco-sandalene jeg tenkte på!


#52

Skilpadda sa for siden:

Tror den heter Strøget, ja. En lett og feminin traktor-look kunne sikkert være noe for meg også.


#53

amor sa for siden:

Å hjelpe meg! Fikk noen minner her! Min arbeidsplass for mange mange år siden... ved siden av skolen og i ferier... Så den eksiterer enda ja! Ellers kan jeg si; Ecco er og blir :riktig:

Gratulerer med kjøpet! De var fine!


#54

LilleT sa for siden:

Den Ecco-butikken har jeg også mange minner i fra. De tok inn prøvekolleksjon i størrelsen jeg brukte en gang i tida. Det var den gang str. 37 passet. :sukk:

Forresten veldig fine sandaler du har kjøpt, Tinetoff. :jupp:


#55

amor sa for siden:

Ja. Det stemmer bra. 37 til dame og 41 til herrer. Det var mange som gjorde kupp og jeg jobbet som en gal :D

mimrehjørnet


#56

LilleT sa for siden:

Morsomt! :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.