Skjønner ikke hva det er med meg og skrivefeil i overskrifter for tiden. :flau:
Har noen nakkekoteletter som jeg har marinert. Det er ikke akkurat grillvær i dag, så jeg lurte på om jeg bare kunne putte dem i langpanna inn i stekovnen?
Hvor mange grader og hvor lenge i tilfelle? :blond:
Jeg har aldri brunet dem først, siden som ligger opp får en fin stekeskorpe likevel, synes jeg.
Om du ikke er helt fornøyd er det jo bare å skru på grillen et par minutter.
Skjær opp en halv løk og 1/3 paprika i strimler.
Skjær hver sjampinjong i fire biter.
Kutt opp en halv vårløk i ønsket størrelse
Stek nakkekotelettene på stærk varme med mye smør til de blir gyldenbrune.
Legg så i grønnsaker og sopp og stek noen fler minutter til løken blir såvidt svidd.
Legg alt dette i en ildfastform, hell over fløten, og stek i forvarmet ovn på 150-160 i
1 1/2 time. Serveres med frisk salat og rømme.
Dette klarer selv en mann...
Nydelige møre koteletter med deilig fløtesaus.... og svært lite karbohydrater!! Prøv!
(Hvis man er på vedvarende og kan tillate seg et par karbohydrater ekstra kan man strø litt mel over formen før den går inn i ovnen. Det gir litt tykkere konsistens på sausen).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.