Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du glemt å si ifra?

Har du glemt å si ifra?

  • Nei, jeg svarer alltid i god tid.
    66 stemmer
  • Ja, men jeg kom på det og ga beskjed dagen før.
    6 stemmer
  • Ja, men kom på det samme dag og ga beskjed da.
    2 stemmer
  • Ja, jeg glemte det helt.
    14 stemmer
  • Har aldri blitt invitert, men vil se svarene her.
    4 stemmer
#1

Fluke sa for siden:

Har du noen gang glemt å si ifra om barnet ditt kommer i barnebursdag eller ikke?

Spørris kommer.


#2

Tinka sa for siden:

Nei, jeg svarer alltid i god tid.

Jeg svarer nei så fort jeg kan hvis ungen ikke kan komme i bursdag.


#3

Sitron sa for siden:

Jeg har aldri svart, fordi vi aldri har fått invitasjoner med rsvp.


#4

Fluke sa for siden:

:confused:


#5

Føniks sa for siden:

En gang, og da glemte jeg det helt. Var skikkelig flau da moren ringt. Det var så flaut at jeg nok ikke kommer til å glemme det igjen.


#6

Sitron sa for siden:

Respondez, sil vouz plait, sånn cirka. Dvs at jeg aldri har svart, fordi vi alltid har kommet og ikke fått beskjed om å si fra om vi kom når vi kunne komme.


#7

Fluke sa for siden:

Aha. Jeg bruker alltid SU. :)



#9

Bluen sa for siden:

Å fy, for en historie, Albertine! Nå fikk jeg skikkelig vondt av gutten din. Makan til foreldre, da!

Nå er Liv bare et halvt år, og vi har bare vært bedt i to barneselskaper siden hun kom til. Jeg har takket ja med det samme invitasjonen kom. Håper virkelig at jeg aldri glemmer å melde avbud i god tid hvis det blir nødvendig. Det er da alminnelig folkeskikk, og ekstra viktig når det er barn det handler om. :nemlig:


#10

Chanett sa for siden:

Vi har fått invitasjon hvor man må si i fra om man kommer to ganger. Første gangen kom vi på det samme dagen. For meg er det naturlig at man sier i fra om man ikke kommer, nemlig.


#11

LilleT sa for siden:

Nei. Har også opplevd at mange av de inviterte ikke har kommet uten å si i fra. Det kan føles sårt for både bursdagsbarn og foreldre, og jeg er redd for å være skyld i sånt. :nemlig:


#12

Sitron sa for siden:

Moddene må legge til et alternativ for oss som aldri har hatt behov for å svare.


#13

Lykken sa for siden:

Vi sier alltid ifra om vi kommer eller ikke. Jeg blir selv usikker når folk ikke svarer, betyr det at de kommer? Jeg ber alltid om svar innen en dato.
Historien til Albertine er hårreisende, svarene var jo rett og slett uhøflige og sa tydelig at vi driter i bursdagen. :shock:


#14

Isa sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har glemt det noen gang, men jeg har glemt en bursdag vi var bedt i. Innmari pinlig, jeg hadde innbilt meg hele tiden at det var en annen dag. Men vi fikk nå kledd på oss og dratt i bursdagen da vi fikk en påminnelse :)


#15

Senna sa for siden:

Her er det normalt at vi kun gir beskjed dersom barnet ikke kommer. Og det har jeg gjordt den ene gangen eller to det ikke har passet.


#16

Misteri sa for siden:

Nei gir altid beskjed vist vi ikke kan komme. Gir også beskjed i god til vist vi må si ifra om vi kommer eller ikke.


#17

Dixie Diner sa for siden:

Nope! Eller, en gang tok jeg feil av dagen pga en misforståelse mellom venninnen min (moren til bursdagsbarnet) og meg, jeg var sikker på at det var lørdagen etter. Hun ringte meg og jeg HEIV meg i bilen og kjørte i selskapet sammen med en hastepyntet snuppe. Heldigvis bor hun bare 5 minutter med bil unna oss.
Jeg synes det er helt utrolig at noen kan la være å komme pga. "det var så fint vær idag så vi gikk heller tur i skogen", "vi fikk besøk" og lignende. Jeg hadde blitt så forbanna på disse foreldrene at jeg faktisk tror det hadde gått flere år før jeg hadde orket å se trynene deres igjen.


#18

Mams sa for siden:

Jeg pleier alltid å svare om jeg vet at det ikke passer.
Svarte alikevel ja på at jeg har glemt det helt, men det er fordi jeg en gang glemte hele bursdagen den dagen den var. :rødme:
Det var meningen at mellomste skulle komme i bursdagen, men den dagen endte vi med å finne på noe siden bursdagen var gått helt i glemmeboken.


#19

Nenne sa for siden:

Nei det har jeg aldri glemt.

Vi har opplevd det her i huset flere ganger at noen ikke har kommet og etter å ha sett skuffelsen i ansiktet til ungene når vi har ventet forgjeves, tror jeg aldri jeg kommer til å glemme det heller.


#20

Azi sa for siden:

Jepp det har jeg gjort! :flau:


#21

Huldra sa for siden:

Ja, jeg har glemt det en gang, skal innrømme det. Men svarer vanligvis i god tid.


#22

Vimsen sa for siden:

Jeg er petimeter når det kommer til slikt.


#23

Kaz sa for siden:

Samme her.


#24

Inagh sa for siden:

Jeg svarte nei, jeg svarer alltid i god tid...

Av den enkle grunn at Storebror var i sin aller første barnebursdag i dag. :glis:


#25

Polyanna sa for siden:

Mirakuløst nok har jeg alltid klart å holde kontroll på akkurat det, men tør ikke svare "svarer alltid i god tid", for det er nok bare et spørsmål om tid før svima meg blingser og glemmer det. :flau:


#26

amo sa for siden:

Det hendte oss en gang også.
Kom på selskapet når vi kom hjem kl. 1900.
Jeg hev meg på telefonen og beklaget det inntrufne, og sa som sant var at vi hadde glemt av selskapet.
Mellombror hadde med en 100,- lapp i gave dagen derpå.:o


#27

him sa for siden:

Har aldri glemt det. Men hos oss er det vanlig å kun gi beskjed hvis man ikke kommer, det gjør saken litt enklere. :)


#28

cora sa for siden:

Her også. Gir beskjed om vi ikke kommer.


#29

Toffskij sa for siden:

Vi glemte det en gang. Men det var en del formildende omstendigheter ute og gikk, bl.a. en invitasjon uten etternavn, adresse og telefonnummer samt en forsvunnet adresseliste. Normalt sier vi fra i god tid.


#30

Billa sa for siden:

Sier alltid fra! Den ene gangen vi ikke gjorde det, var den gangen pappa hadde glemt invitasjonen (delt ut i barnehagen) i bilen, og jeg fikk ikke vite om at det hadde vært bursdag, før ETTER at selskapet hadde vært...

Heldigvis hadde den mammaen en tilnærmelseslik like surrete mann, så hun hadde full forståelse når jeg beklaget så mye neste gang jeg så henne.



#32

annemede sa for siden:

En gang, vi var bortreist da invitasjonen kom, og kom ikke hjem før etter selskapet. Ga beskjed i etterkant da.


#33

Propella sa for siden:

2 ganger har jeg glemt å gi beskjed, til samme barn til og med :flau: Den ene gangen hadde jeg jobbehelg og mannen dro til svigers og glemte helt at det var bursdag den dagen. Andre gangen gikk eldstemann med invitasjonen i sekken til etter bursdaagen. Normalt sett gir jeg alltid beskjed. Vi strekker oss ganske langt for at ungene skal kunne gå i bursdager.


#34

polarjenta sa for siden:

Nei, jeg gir alltid beskjed om sånt, når har ikke lille vært invitert i så mange bursdager enda og han har gått i de han har vært invitert i med unntak av 1 og da var han syk. Den gangen ringte jeg med engang jeg skjønte at han ikke kom til å bli frisk nok til å gå.


#35

Nabbe sa for siden:

Vanligvis er jeg veldig flink til å ringe, men har glemt det en gang.

Her er det ofte sånn, at de feks er invitert de helgene de er hos faren, og han bor halvtimen ut av byen andre veien enn oss.


#36

Mani sa for siden:

Mannen glemte å fortelle meg om det en gang, ergo kom vi ikke og ga heller ikke beskjed..


#37

SpetakkelRandi sa for siden:

Ja det har jeg.. Eller ikke egentlig men visste at vi hadde fått en bursdagsinvitasjon i sekken fredag ettermiddag men så ikke på den før lørdag formiddag og da så jeg at bursdagen var denne lørdagen.. :himle: Hvem er det som inviterer med en dags varsel.. :himle:


#38

Garbella sa for siden:

Nei, har aldri glemt å si fra.

Men en gang fant jeg invitasjonen i sekken 10 minutter før bursdagen begynte.. Da fikk vi det travelt!


#39

jane sa for siden:

Har hatt mange bursdager opp igjennom årene, og det har hendt noen få ganger at foreldre har glemt å gi beskjed. Men det har ikke vært noen krise for verken meg eller mine bursdagsbarn.

Jeg selv har også glemt det en gang. Det var i en vanskelig periode i livet mitt, og akkurat den bursdagen var helt borte i fra minnet mitt.


#40

Beckett sa for siden:

Jeg har en gang glemt å gi beskjed om at vi skulle komme. Jeg hadde garantert passet på å gi beskjed om vi ikke kunne.


#41

Pastill sa for siden:

Jeg har aldri glemt sånt. Tenker på hvordan det ville være om andre glemte bursdagen til min gutt.... ikke noe gøy om alle tar "lett" på det å komme eller ikke siden det "bare" er et barn...


#42

Benzo sa for siden:

Storesøster har ikke blitt invitert i bursdag, utenom til våre venners barn. Hun blir 2 1/2 i juni, så neste år blir det kanskje selskap med de i barnehagen. Jeg er også litt petimeter på slike avtaler, og kommer til å strekke meg langt for å få det til.
Da snuppa fylte 2 år i desember, valgte min beste venninne å handle julegaver framfor å ta med seg sin sønn i bursdagen til A. Jeg ble utrolig skuffet på A. sine vegne, selv om hun nok ikke savnet dem.


#43

Røverdatter sa for siden:

Nei, det har jeg aldri glemt. Men det har hendt flere ganger at Vesla har blitt syk og da har jeg måttet melde avbud på veldig kort varsel. Det er ikke noe morsomt og jeg merker at noen kan bli litt snurte når jeg sier i fra. Jeg skjønner at de blir skuffet over manglende gjest, men jeg sender da ikke en syk unge i barneselskap. :niks:


#44

konemor sa for siden:

Har ikke glemt det nei. Sier ifra så fort vi får lappen om barnet mitt ikke kan komme. Har skjedd at de eldste har glemt å vise meg bursdagslappen da, men det har heldigvis gått bra. De har kommet på det senest kvelden før(heldigvis).


#45

Beathe sa for siden:

Nei, det har jeg aldri glemt. Og for å unngå misforståelser sender jeg en melding om at han kommer uansett :)


#46

Anda sa for siden:

Jeg er så sår på dette selv, så jeg husker å si i fra.

Vi har invitert til Andungens første bursdag nå, og da med SU på innbydelsen.

Håper så inderlig at forventningene hans blir innfridd!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.