Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kikert-spinat-curry

#1

Skilpadda sa for siden:

Denne har vært en favoritt for meg og mannen i årevis, og det er mange her inne som har fått oppskriften før. Tenkte det var greit å legge den her på forumet også. :)

Ingredienser:

1-2 bokser kikerter, 1-2 bokser knuste tomater, 1 løk, noen hvitløksfedd, litt mindre enn 1 pose frossen spinat. Og Vindaloo Curry Paste, som vi kjøper på vår lokale tyrkersjappe, og som er helt essensiell for at denne retten skal fungere. (Det går sikkert an å lage den med noe annet, altså, men da blir den noe annet også.)

Hakk løken grovt og hvitløken litt finere, ha det i en stekepanne med en god del olje på "medium pluss" varme. Stek og rør i noen minutter til det begynner å bli litegranne brunt og lukte veldig godt.

Rør inn en spiseskje eller to med Vindaloo Paste. Den er sterk; er du usikker på hvor sterkt du (eller andre som skal spise maten) tåler at det blir, så prøv med en halv spiseskje første gang. Ha i spinat.

Skru opp varmen litt og rør mens klumpene tiner. Ha så i tomater.

Rør sammen dette også. Nå går det an å smake til med litt salt og litt sukker og begynne å angre på at man hadde i fullt så mye vindaloo-greier. :knegg: Hell vannet av kikertene og ha dem også i.

Rør det hele sammen, skru ned varmen, sett på lokk og la det putre til risen (som man skulle satt på først, det glemte jeg å si) er ferdig. Dette kan godt putre lenge, altså, så det gjør egentlig ikke så mye om man ikke husket å sette på risen før nå. Beregn mye ris, særlig hvis man egentlig synes sausen har blitt i sterkeste laget.

Serveres med risen, mango chutney og tykk naturell yoghurt. Nan-brød er også veldig bra tilbehør. Og som Jokke pleier å si: Til denne retten passer det godt med en kald pils.


#2

Tjorven sa for siden:

Tusen, tusen takk. Jeg bruker FP som et oppskriftsbibliotek, og det er så mye lettere å finne oppskriften når den ligger her fremfor i bloggen din.

Jeg har med hell laget denne også med kylling (siden ungene gjerne vil ha noe kjøtt).


#3

Nessie sa for siden:

Jeg ser for meg at det er noe jeg kan like, mens mannen er litt mer :skeptisk:

Takk for oppskrift!


#4

Skilpadda sa for siden:

Så hyggelig at dere også liker den, Tjorven. :) Jeg har aldri prøvd med kylling, har bare laget den til meg og mannen, med ekstra sterk saus og gjerne en ekstra boks kikerter hvis vi er sultne. Lam tror jeg forresten ville passe minst like bra som kylling, men det er kanskje ikke like barnevennlig (avhengig av barnet).


#5

Tjorven sa for siden:

Mannen min synes dette er veldig godt, hvis det er til noen hjelp. Han er ganske "mannete" av seg når det kommer til mat (liker store biffer osv.).


#6

Nessie sa for siden:

Ah, lam til hørtes godt ut ja :nam:

Tjorven: hadde du kyllingen ved siden av, eller oppi sammen med resten?


#7

Nessie sa for siden:

Mannen min er ikke så happy i løk. :himle:
Men jeg skal teste den en gang.


#8

Tjorven sa for siden:

Kyllingen oppi sammen med resten. Stekte den før løken, la den til side og tilsatte den igjen sammen med kikertene.

:what: Vi har løk i omtrent alt vi lager, så det er ikke noe det ikke går an å like hjemme hos oss. Knerten påstår at han ikke like løk, men når det er "gjemt" i maten går det ned på høykant.


#9

Nessie sa for siden:

:highfive:


#10

Skilpadda sa for siden:

Mannen min liker egentlig ikke spinat, sier han. Men han liker denne veldig, veldig godt, og også spinatsalaten jeg pleier å lage (som sikkert kan få et eget innlegg en dag). Så det kommer tydeligvis helt an på hva man gjør med spinaten, noe som jo strengt tatt gjelder for ganske mange ingredienser.


#11

Nessie sa for siden:

Jeg lagde spinatbaguetter en gang husker jeg, og det var godt! Lurer på om jeg finner en oppskrift på det igjen. :gruble:


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg synes spinat er helt himmelsk, så resten av familien må leve med å få det servert med jevne mellomrom.

Ofte steker jeg fersk spinat bare i smør og med hakket hvitløk. Det blir jo så innmari godt. :nam:


#13

løve70 sa for siden:

Takk Skilpadda:) Den ser veldig god ut!


#14

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har laget noe lignende, men ikke med Vindaloo, det må jeg prøve. Mannen min elsker sånne rettr (og vi spiser jo ikke kjøtt noen av oss), så denne skal definitivt prøves til uka. Takk. :D


#15

gnuri sa for siden:

Åh denne laget jeg for ikke så lenge siden, og det var faktisk noe av det beste jeg har smakt på lenge. Lurer på om jeg ikke må ha dette til middag i dag :gruble: Sist lagde jeg den forresten med lammekjøtt, og det passet i allefall utmerket. Kanskje jeg skal kjøpe kyllingfilet og prøve med i dag?

I allefall- tusen tusen takk for deilig oppskrift :klemmer:


#16

Dixie Diner sa for siden:

Jeg tror de har Vindaloo i sånn typisk indisk serie på Obs og sånt (Santa Maria eller noe sånn). Men er dette kanskje en slags pingle-variant, og at jeg heller bør kjøpe ekte vare på importbutikk? Eller, når jeg tenker meg om kan det hende det ikke er paste, men saus, og da går det jo ikke.


#17

Skilpadda sa for siden:

Den jeg bruker er fra Patak's; jeg kjøper den på en tyrkisk butikk like ved der vi bor, men jeg mener å ha sett den på norske kolonialbutikker med litt utvalg også.

Bilde:


#18

Nessie sa for siden:

Bilder er så greit! :D


#19

Dixie Diner sa for siden:

Det er den jeg har sett på Obs ja! Flott. :hyper:


#20

skyfri sa for siden:

Tusen takk Skilpadda, dette ser kjempegodt ut. Og jeg trengte veldig litt kikertinspirasjon, for jeg har skapet fullt av kikerter etter at vi for en stund siden abbonerte på Godt Levert og aldri rakk å lage all maten. Tydeligvis en del retter som innebar kikerter vi hoppet over.


#21

GinaK sa for siden:

Åh, skikkelig blogg-bilde-oppskrift jo. :D Tusen takk, skal prøves selv om jeg er litt skeptisk til spinaten altså.

Godt at jeg så det rosa glasset på bildet elles hadde jeg gitt opp å tenke på å lage retten siden jeg leste noe "utelandsk" ingrediens.
Vi må nok også ha oppi kylling for å mette mine storspisere. De er veldig flinke til å spise nye retter. Det er værre med gubben, han vil helst ha de samme 3-4 rettene hver helg. Ugh.


#22

Ekorn sa for siden:

Denne skal prøves! Takk for at du delte.


#23

Katinka sa for siden:

Lagde denne i sommer og den ble veldig god. Det kom en ekstra middagsgjest den dagen som var vegetarianer, så det passa ekstra godt. :)

Har lagd den én gang siden, da med kylling.

Men sliter for tida med å finne den Vindalooen. :mumle:


#24

indie sa for siden:

De har begynt å ha slike Pathak glass på min lokale Rema 1000 i hvert fall. Usikker på om de har Vindaloo, da, har ikke helt oversikt over hva de har inne.


#25

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk!

Pataks bruker vi mye. De selger dem i alle matbutikker, tror jeg.


#26

trøtt sa for siden:

Denne har jeg lagd flere ganger og den er kjempegod. Vi har prøvd både kyllingfilet og laks ved siden av. Jeg syns begge deler passet fint. Jeg har også prøvd å ha en boks linser oppi og det ble godt.


#27

Hyacinth sa for siden:

Hvorfor ikke hele spinatposen? Blir det for mye? Hva bruker du resten til?


#28

Dixie Diner sa for siden:

Fant ikke den Vindalooen i dag, og jeg gadd ikke kjøre helt til Obs. :mumle:
Men da skal jeg lage den i morgen eller på fredag.


#29

Skilpadda sa for siden:

Jeg har i så mye spinat som jeg synes ser ok ut. :jupp: Noen ganger blir det for mye, og da har jeg i en ekstra boks tomater. Det er veldig slumpemat.

Resten putter jeg tilbake i fryseren og bruker neste gang jeg skal lage samme rett. (Eller pølsegrateng, som er den andre tingen jeg bruker frossen spinat til.)


#30

Hyacinth sa for siden:

Dixie, si fra hvor mye curry son passer en barnegane, da. Vi har en unge av hver, men den yngste spiser ikke hvis det er sterkt eller "sterkt".


#31

Hyacinth sa for siden:

Takk, Skilpadde!


#32

Dixie Diner sa for siden:

I will. Mine takler ikke sterk mat overhodet, så egentlg tror jeg de kommer til å synes den er for sterk samme hva. Men vi får se. Eldste er litt mer velvillig og spiste opp maten i går selv om det var ørlite sterkt.

Spinat (både frossen og frisk) passer forresten godt i smoothie. :)


#33

Hyacinth sa for siden:

Har hatt mye spinat i smoothie! Fersk. Greier ikke å kamuflere den helt for ungene, men det funker. Men selleri greier de å identifisere.


#34

Dixie Diner sa for siden:

De hadde alle Pataks-produktene UNNTATT Vindaloo på Meny i dag. Arghh.
Men de hadde en hel serie med de samme produktene i merket "Rajah" da. Så veldig bra ut, og jeg tror det skal smake det samme. 39,- kr for et stort glass. Det holder seg vel lenge i kjøleskapet, eller? Bruker det jo ikke så ofte, liksom.

Men nå kan jeg lage denne retten i dag, gleder meg. :D


#35

Nessie sa for siden:

Her hadde de jammen Vindaloo på Prix! :tøff:

Men de hadde kun X-tra sine lasagneplater. :skeptisk:
Så det varierer litt utvalget kan man si :knegg:


#36

gnuri sa for siden:

Jeg lagde denne i går, og brukte laks i. Det ble også kjempegodt :nam:


#37

Stikka sa for siden:

Jeg lager denne også jevnlig til meg og mannen. Har ikke testet den på ungene ennå. Mannen liker egentlig heller ikke spinat, men i denne retten går det visst ann å spise det.

Det skal jeg prøve. Ungene elsker laks, så lage den mild med laks vil kanskje falle i smak. :)


#38

skyfri sa for siden:

Vi skal ha denne i dag, og jeg gleder meg sånn til å teste. Men jeg er usikker på hva jeg skal servere barna. Kanskje lage en midlere variant med kylling samtidig. :gruble:


#39

Lavender sa for siden:

Takk for flott bidrag! Kikerter får jeg ikke brukt nok.


#40

Trois sa for siden:

Yum yum give me some. :)


#41

Hyacinth sa for siden:

Signerer Dixie. Vi må ha vært på samme Meny (Stokka/Helgø). De hadde alle Pataksproduktene bortsett fra Vindaloo. Så jeg kjøpte Raja sin Vindaloo, og det putrer as we speak. Hadde i en hel ss og synes ikke det ble så sterkt. Men vi får se når ungene spiser. Er forøvrig redd den ikke vil falle i smak hos ungene uansett...


#42

Dixie Diner sa for siden:

Nå har vi spist, og jeg er så mett at jeg nesten brekker meg. Både jeg og min mann syntes det var noe av det mest fantastiske vi har smakt! Skal innrømme at jeg var øørlite skeptisk, det ser jo litt kjedelig ut, men du store verden så godt! Og man trenger virkelig ikke ha kjøtt i denne, kikertene gjør mer enn jobben. :nemlig: Jeg hadde hjemmelaget mangochutney til (ikke kokt, kjempelett å lage), posemix med raita og naan.

Jeg må bare anbefale denne til alle, altså. Den var helt vidunderlig god, og selv om jeg sitter her med sprengt magesekk, skal jeg definitivt ha rester til kvelds. :knegg:


#43

Dixie Diner sa for siden:

Jeg brukte 2,5 ss, og det ble akkurat passe. Eldste likte det godt, men det ble litt for sterkt for henne. Så ungene spiste tomatbønner med naanbrød. :knegg:

(Jeg var på Meny i Solakrossen, kan hende de rett og slett ikke har det i sortimentet, men Raja sin var veldig god).


#44

meisje sa for siden:

Får man ikke tak i vindaloo kan man fint bruke madras curry paste eller vanlig curry paste, bare større mengde.

Jeg lager en tilsvarende rett, men da med fersk spinat som jeg forveller og bruker stavmixer på først.


#45

Pingis sa for siden:

Det høres helt fantastisk godt ut. Tror verken mann eller barn vil sette pris på maten, men jeg kan vel saktens lage det til meg sjøl en gang!


#46

Dixie Diner sa for siden:

For ordens skyld, jeg tror faktisk folk som ikke liker spinat vil like denne, altså. Den smaker ikke spinat, synes jeg.


#47

Hyacinth sa for siden:

Mannen likte nokså godt. Han slet med kikertene, rare mannen, og ba om kjøtt neste gang. Det var ikke sterkt. Ikke i det hele tatt. Hadde en ss currypaste i. Jeg tror kanskje Pataks er sterkere, for dette var ikke sterkt.

Ungene syntes det var sterkt, men jeg vet grunnen. Minstemann har noe som heter lingua geographica, geografisk tunge, og han synes selv fiskeboller er sterkt.

Eldstemann syntes nok, slik jeg kjenner henne, ikke at det var sterkt, men jeg tror ikke hun likte maten, noe som er særdeles uvanlig til henne å være, og dermed skyldte hun på at det var sterkt fordi lillebroren sa det først og da var det nok en grei unnskyldning å komme med.

Jeg likte det godt.


#48

Dixie Diner sa for siden:

Kikerter som er så godt. :what: Jeg og mannen spiser så mye kikerter i uka at jeg nesten ikke tør å tenke etter hvor mye det faktisk er. :knegg:
STOR forskjell på boksekikertene, forresten. Jeg gidder ikke alltid bløtlegge, men man får gode og fæle kikerter på boks.

De Skilpadda har på bildet over her, er de aller beste! 17-18,- kroner boksen, men de er så sykt møre og gode at det er ikke til å tro. Bedre enn hjemmekokte, synes jeg. Billige varianter er ikke like gode. De går an, for all del, men de er mye hardere og bør nesten kokes litt før de spises. De smaker ikke like godt heller. SW smaker helt sinnsykt godt. Jeg kan spise dem som snacks!

Jeg sitter bare og dirrer etter å ta meg rester til kvelds. Skal se AHS og kose meg! Mannen trodde virkelig han skulle få med seg rester til lunsj i morgen. HAHA.


#49

skyfri sa for siden:

Vi har spist og jeg er overlykkelig og likte det kjempegodt, mannen er litt mindre entusiastisk. Han har visst problemer med kikertene, han også. Neste gang blir det en blanding av kikerter og kylling, så blir vi fornøyde begge to.
Jeg lagde en mildere variant til barna. Storebror som er altetende mumset fornøyd, lillesøster som alltid er skeptisk til alt som ikke er kyllinglår, var det i dag også. :dramaqueen:


#50

Hyacinth sa for siden:

Jeg elsker også kikerter. Men jeg tror man er enten eller. Min erfaring er ihvertfall det. Enten hater man bønner (som iPhone rettet til bombefly!) og belgfrukter, eller så elsker man det. Jeg elsker bønner i alle varianter. Og linser. Alt sånt. Bruker det mye, og ofte S&W. Enig i at det er god kvalitet. Chilibønnene deres er de eneste jeg bruker i chili con carne. De smaker deilig av spisskummen. Har også en slik boks i tacoen. Da spiser de andre det, men mannen er ikke noe glad i bønner.


#51

Dixie Diner sa for siden:

Bombefly. :haha:
Ja, du kan ha rett i det. Ja, og kanskje hva man er vant til fra før av. Jeg passet tidlig på å introdusere barna for belgfrukter, og begge er veldig glade i det. Mannen min (som har italiensk far) har vokst opp med bønner og kikerter og lærte tidlig å sette pris på det. :nam:


#52

Divine sa for siden:

Jeg lagde denne på lørdag, og vi spiste rester i går. Mannen påstår at det er det mest smakfulle jeg noen gang har lagd. Så da får man nesten kalle det en suksess! :jupp:


#53

Dixie Diner sa for siden:

Jeg må lage det igjen i dag, har drømt om det siden forrige uke.


#54

banana sa for siden:

Er det Patak Vindaloo Paste som er den det henvises til i første innlegg?


#55

Tjorven sa for siden:

Ja, men vi har konstatert at det også funker med rogan yoshj, også fra Patak, når vindaloo er utsolgt (og man har unger som ikke tåler så altfor sterk mat).


#56

banana sa for siden:

Jeg hadde jo ikke trengt å spørre om det hvis jeg hadde lest tråden først.


#57

safran sa for siden:

Vi hadde denne til middag i går og FY FASAN SÅ GODT! Til og med barna spiste kikerter, og det har de nektet å gjøre før.


#58

Interference sa for siden:

Vi puttet i laks men fikk ikke tak i vindaloo, så det ble currypaste, måtte ha i hele glasset uten at det ble nevneverdig sterkt så det var litt skuffende. Men ungene mmmmmm'et seg gjennom hele måltidet og til og med kresne eldsta spurte fint om vi kunne ha sånn fisk igjen snart. :D


#59

millact sa for siden:

Det så skikkelig godt ut.


#60

LilleLeo sa for siden:

Dette virker veldig spennende. Må prøves!


#61

Dixie Diner sa for siden:

Nå står denne og putrer på kjøkkenet. Jeg spurte mannen min i går kveld om vi ikke skulle ha denne i dag, og han bare "JA"!
Måtte lage dobbel porsjon så vi er sikre på at han har til lunsj i morgen, for sist gang endte jeg opp med å spise restene til kvelds. :plystre:


#62

Tjorven sa for siden:

Vi har laget den i dag, og det var et gledelig gjensyn. Det er godt og går veldig kjapt å lage.

Jeg blir trist og lei meg over ungene mine som holder på å dø fordi det er noe grønt på maten. Det går ned, men det må sutres mye underveis.


#63

ingling sa for siden:

Jeg lagde denne i litt tilpasset versjon til meg og mannen på lørdag, nammenam! Den skal lages igjen, gitt.


#64

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skal overraske venninna mi med denne i morgen, når hun kommer på lunsjbesøk hos meg. Tror hun kommer til å elske denne.


#65

Canisa sa for siden:

Dette blir morgendagens middag, tror jeg. Må vel lage en plan B, for de to eldste er veeeeeldig skeptiske til alt som puttes i en gryte. :skeptisk:


#66

Interference sa for siden:

Dere som bor i rogaland, hvor finner dere vindaloo pasten? Jeg finner kun vanlig currypaste og nå har jeg vær i MANGE butikker altså.


#67

Dixie Diner sa for siden:

Meny Sola har den, jeg kjøpte den der sist. Rajah sin, veldig god (smaker nok helt likt Pataks).
Mener å ha sett den på Obs Kvadrat også, men det kan hende det var andre ting i det merket jeg så, og ikke akkurat Vindalooen. Men Meny Sola har i hvert fall.


#68

Interference sa for siden:

Obs kvadrat hadde ikke, var der i dag. Har trålet obsene, megaene, icaene i distriktet. Så altså meny neste. Takk.


#69

tinkadott sa for siden:

Om man skal ha lammekjøtt til, hva kjøper man da? (jeg er knall dårlig på kjøttbenevnelser i ferskvaredisken, men skjønner at mine frosne lammelår ikke passer).


#70

løve70 sa for siden:

Lurer på om de ikke hadde den på den 'innvandrer' butikken rett ved Obs! på Kvadrat, tror jeg kjøpte den der.


#71

Supernala sa for siden:

Helgø matsenter har den og :ja:


#72

Interference sa for siden:

Gawd hvorfor tenkte jeg ikke på det? :dåne:


#73

Tinkerbell sa for siden:

Etter å ha lest første innlegg og deretter resten av tråden, er jeg overbevist om at dette er retten for meg og mannen! Skal ut og jakte på curry paste :) Gleder meg til å prøve. Takk for at du deler gode retter som er enkle å lage, Skilpadda :highfive:


#74

Dixie Diner sa for siden:

Anbefaler absolutt å bruke Vindaloo i stedet for currypaste. Det er to helt forskjellige smaker, jeg har prøvd begge deler og ingenting slår Vindaloo. Jeg lar heller være å lage det om jeg ikke har Vindaloo i hus. Men det er jo en smakssak. :)

Edit: ser jo at Vindalooen også heter "curry paste" så da mente du sikkert den, hehe.


#75

Salt sa for siden:

Så man liker denne selv om man ikke egentlig liker spinat, altså? :skeptisk: Ser jo så godt ut, men jeg liker ikke spinat... :sparke:


#76

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har aldri likt spinat noe særlig, og hun ene venninna jeg serverte denne til synes spinat smaker forferdelig, og var uhyre skeptisk til denne. Men jeg overtalte henne til å smake, og hun spiste nesten opp ei halv panne alene. Ingen av oss eller mannen min synes denne smaker utpreget spinat. Du bør prøve.


#77

Salt sa for siden:

OK, I will!


#78

ingling sa for siden:

Den smaker ikke veldig mye av spinat nei, Salt. Jeg har brukt litt mindre enn i oppskriften, funker som bare det.


#79

Lavender sa for siden:

Jeg sliter med å finne riktig curry. Coop Mega har Patak Vindaloo Medium, er det riktig? Jeg trodde curryene hadde ulike navn og at vindaloo var styrke. Men her er Vindaloo navnet på curryen?


#80

Teflona sa for siden:

Har kjøpt inn alt jeg trenger, dette blir middag i dag!


#81

Dixie Diner sa for siden:

LoneLone: Skilpadda har et bilde av sin Pataks Vindaloo lenger oppe, er det den du har kjøpt? Den heter Pataks Vindaloo curry paste. Jeg bruker denne.


#82

Teflona sa for siden:

Fortært og likt! Ble veldig mye, da, masse igjen til i morgen!


#83

Frøydis sa for siden:

Dette må prøves.


#84

Lavender sa for siden:

Takk, nå fant jeg Skilpadda sin også. Men nei, jeg har ikke sett noen av de her jeg bor. Får se i Brugata i Oslo. For jeg vil ha det helt riktig. :nikker:.


#85

Primrose sa for siden:

Denne så jeg først nå. Jeg elsker spinat og mannen kikerter så dette må prøves. :hyper:


#86

LilleLeo sa for siden:

Jeg lagde dette forleden. Ungene likte det ikke, vi syntes det var helt greit. Da vi blandet mangochutneyen inni maten ble det straks mye bedre, så om det lages igjen, blir det med mangochutney i, og ikke ved siden av.


#87

Teflona sa for siden:

Jeg blandet mangochutney med yoghurten, hadde i litt sitron, salt og sukker også. Lager dette ofte til grillmat, men da med lettrømme.


#88

Magica sa for siden:

Jeg tenkte prøve meg på denne retten, og lurer på å lage det til klubb. Hvor stor er denne porsjonen? :)


#89

Pøblis sa for siden:

Jeg laget denne til bare meg selv i går og la til kokosmelk - veldig, veldig godt!


#90

zinatara sa for siden:

Vi lagde denne i går og den ble veldig god. Men alt for lite med en halv spiseskje curry paste iallefall, jeg tenkte jeg skulle være forsiktig slik at ungene også ville spise det. Tror jeg iallefall skal prøve med en skje neste gang.

(Men de to yngste nektet å smake da, de er ikke så veldig glad i sånne ting med uidentifisert innhold oppi.)


#91

tinkadott sa for siden:

Dagens middag hos oss i igjen. Jeg tok oppi 2 ss currypaste, jeg tror kanskje det var en halv for mye i dag. :knegg:


#92

mina sa for siden:

Ååå, dette ser godt ut!
Er dette nok til 4 personer, f.eks?


#93

Tjorven sa for siden:

Tilsatt et par kyllingbryst, så er dette middag for to store og to små samt kveldsmat til mannen min.


#94

Mrs. Longbottom sa for siden:

Vi hadde plutselig ikke vindaloo-paste, så jeg brukte madras i steden. Annerledes, men veldig godt det også.


#95

Mrs. Longbottom sa for siden:

Og så hadde vi kokos-raita til. det var yummi


#96

Frost sa for siden:

Da var dette testet ut som klubbmat. Det var virkelig supert, både sunt og godt. Jeg hadde i to kyllingbryst og 2,5 ss vindaloopaste. Hadde jeg lagd det til meg selv hadde jeg lagd den sterkere. Men jeg er vant til sterk mat.


#97

Frost sa for siden:

Jeg kjøpte den i en innvandrerbutikk. Kan man kalle det det?


#98

tinkadott sa for siden:

Mens jeg fant den på en ICA butikk.


#99

Lavender sa for siden:

Jeg er ganske sikker på at Pataks Vindaloo paste i innlegg #17 er endret. For de har svært likt produkt fra Patak på Meny og Mega, merket medium/hot og ny recept.


#100

Skilpadda sa for siden:

Bildet er noen år gammelt, så det kan godt hende. Jeg kan sjekke hva vi har hjemme nå, hvis jeg husker det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.