Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Touran

#1

Mandarin sa for siden:

Noen som har erfaring med denne bilen?
Vi prøvekjørte en i dag. Baksetene virket elendige å sitte i, men vi skal jo ha to bilstoler i så det betyr gjerne ikke så mye.

Syntes også at den virket litt kjip i kontrollpanelet (eller hva det heter).
Men bra forseter, høyde (for bekkenløsningen min), bagasjerom og romslighet.

Men skulle gjerne hørt om noen hadde erfaringer med den.


#2

Estrella sa for siden:

Jeg vet at Irma har Touran. Hør med henne.

Vi har Mazda 5 og er veldig fornøyd. :blafre:


#3

Chanett sa for siden:

Var du hos den lokale VW-forhandleren? Om du var det vet jeg om mange som er veldig misfornøyde med servicen der.


#4

Føniks sa for siden:

Vi valgte den bort og kjøpte Ford S-max isteden. Det var flere grunner:
-S-max hadde større bagasjeplass med alle 7-setene oppe.
-Vi prøvde to ulike VW-forhandlere med elendig service.
-Og en gjen med andre tekniske ting som jeg ikke satt meg inn i.


#5

Mandarin sa for siden:

Ja det er det mannen min prøver å fortelle meg.

:knegg:


#6

Mandarin sa for siden:

Ja vet andre som også har gjort det. Valgt s-max. Men mandarin-mannen vil ikke ha Ford igjen (har det i dag). Steike han er sta. Jeg må mase litt til.


#7

Estrella sa for siden:

Hva med Mazda 5?


#8

Føniks sa for siden:

Jeg ville heller ikke ha Ford, men guri så god den er å kjøre.


#9

Chanett sa for siden:

Bare siste uka har jeg hørt om to misfornøyde kunder som hadde forholdsvis nye bilser på service. Hold dere borte fra Møller og mercedesforhandleren her i byen.


#10

Mandarin sa for siden:

:rolleyes: Nettopp.
Toyota står fortsatt høyt i kurs her. Men jeg vil gjerne sjekke ut andre også før vi bestemmer oss. Mazda 5 har vi også med i vurderingen.


#11

Chanett sa for siden:

Etter fem år med Mercedes var det en lettelse å gå tilbake til driftsikre Toyota.


#12

Albertine sa for siden:

Vi valgte også bort Touran. Prøvde mange forskjellige i samme kategori og endte opp med en Citroen C4 Grand Picasso 7-seter. Lekker!


#13

Irma sa for siden:

Stemmer det. Og jeg reklamerer gjerne. Vi er fra "familien Touran". Jeg og mannen min har hver vår Touran 105 TDI DSG, og vi er superfornøyd. Har tre stk Touraner til i nærmeste familie, og alle disse er også fornøyd. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er så fornøyd. Den er god å sitte i, sittehøyden er perfekt (jeg hater å sitte "på bakken - slik man må med de fleste biler), jeg liker "panelet" - selv om det krevde litt tilvenning etter en Toyota Yaris, jeg synes den avgir en følelse av kvalitet, den er stillegående, god bagasjeplass. Sist men kanskje aller mest - jeg elsker DSG-girkassene. Den girer ubemerket, og gir ikke et lite "rykk" ved giring slik biler med automatgir gjør. Den er en drøm å kjøre i trafikk med. Det eneste jeg kan komme på som er negativt, er at det ikke blir veldig god plass i passasjersetet foran med bakovervendt sete.


#14

Erica sa for siden:

Vi har 2 i nærmeste familie med Touran, og de er fornøyde med bilen. Det er jo en forholdsvis driftssikker VW dette. Men jeg signerer de andre her med misfornøydhet med VW verkstedet. De er virkelig dårlig på service altså.

Avsporing:
Husker en gang for noen år siden vi hadde vår daværende passat inne til service, og de ringte og sa vi måtte ha ny bunnpanne, for gjengene var ødelagt. Da vi påpekte at det er jo verkstedet som har skrudd på denne bunnpannen hver gang det har vært oljeskift ble det stille i andre enden av røret. De hadde nok tenkt at vi bare skulle gå med på å betale 3000 for ny bunnpanne som DE hadde ødelagt... særlig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.