Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jungelboka på Det Norske Teateret

#1

Fløyel sa for siden:

Hvis dere har muligheten til å se denne forestillingen - GJØR DET!!
For en fantastisk forestilling, ungene storkoste seg, mor likeså.

Anbefalt fra 10-11 år, dette er en forestilling for hele familien (med litt større barn).
Ett lite klipp fra forestillingen i 2008, da med Adil som Mowgli, Mowgli spilles i år av Kash King Gashamura, ikke like flink danser som Adil, men tok det igjen på det musikalske.

www.youtube.com/watch?v=DeD7-fAUjNw


#2

nokon sa for siden:

Eg såg det med Adil og var overbegeistra! Humoren, typane og tolkninga var utruleg bra! Eg tenker framleis på apekattane i kvite dressar, kvar gong nokon seier "vestkantgutt".


#3

Fløyel sa for siden:

:knegg: Apekattene var like strålende denne gangen.


#4

Corbeille sa for siden:

Jeg så den på lørdag. Helt enig, den var utrolig bra!

Jeg så den sammen med 7 åringen min. Hun likte også stykket og har snakket veldig mye om det i etterkant, men hun hadde fått mye større utbytte om hun var litt eldre. Det var en del av poengene hun ikke tok. Og særlig vestkantsapene hadde en litt engelske fraser hist og her.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har ikke sett den, men da den gikk her i Stavanger i fjor, var svigerinnen min og så den 3-4 ganger tror jeg, hun snakket ikke om annet i ukesvis. Høres jo helt fantastisk ut da.


#6

Anne C sa for siden:

Jeg og venninnen min vurderte den sammen med gutta mine på 6 og 10 år, vi fant ut at yngste var for liten. Så vi skal på Karslon på taket nå på lørdag i stede.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.