Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Limited access på FB

#1

Taien sa for siden:

Går det ann å la enkeltpersoner få limited access til profilen på FB?
Alle steder jeg leter så er det enten "friends" eller "public".


#2

shute sa for siden:

Ja. Du kan lage en gruppe som du gir begrenset tilgang. Jeg husker ikke hvordan, men jeg har en slik og det funker. :bare litt hjelpsom:


#3

Input sa for siden:

Du går inn på profilen til vedkommende, og holder musepekeren over der det står Vener (eller tilsvarende for dere som ikke har nynorsk), da kommer det opp en meny. Trykk på Ad another list og velg limited.


#4

Joika sa for siden:

Når du ser på nyhetsfeeden, så er det vennelister på venstresiden. Der kan du også opprette nye og legge til folk etter hvilket rettighetsnivå til du gi dem.


#5

Taien sa for siden:

Takker folkens.
Da har jeg fått plassert vedkommende på en restricted liste.


#6

Njulaif sa for siden:

Jeg må snike meg til å stille et relatert spørsmål her:
Hvis man legger en FB-venn i begrenset-listen i tillegg til en annen venneliste, vil da denne personen se de innleggene som blir lagt ut kun for de som ligger i den andre listen selv om man ligger på begrenset-listen?

Håper dere skjønner hva jeg mener...?


#7

Taien sa for siden:

Godt spørsmål. Det lurer jeg også på. (Ikke for det, denne personen ble slettet fra alle lister også, så h*n kommer nok ikke til å se så mye mer fra meg. :glis: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.