Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kakemenn - hvilken temp skal de stekes på?

#1

millact sa for siden:

Jeg har i dag kjøpt verdens beste kakemenn deig på Madla Handelslag, hjemmelaget. Men, det står ikke noe om hvor lenge kakemennene skal stekes eller på hvilken temp. Hva tror dere?


#2

Nessie sa for siden:

180 bruker vi.


#3

millact sa for siden:

Takk, Nessie, da prøver jeg det. Hvor lenge, da? 10 minutter ca, eller?


#4

iben sa for siden:

180 i 10 minutter, men følg med på slutten så de ikke blir brente. Kommer litt an på tykkelsen.


#5

millact sa for siden:

Jeg vil ha de tynne, synes de er best da, men vi får se hva vi klarer. Takk for hjelpen.


#6

kamp sa for siden:

Jeg bruker 225 i ca ti min for å få tynne sprø kakemenn


#7

Hyacinth sa for siden:

:tullerdu: Hvorfor har ikke jeg sett den?

Blir de sprø eller myke?


#8

millact sa for siden:

De blir sprø. De var skikkelig gode, nam nam. Men deigen rakk til tre brett. Jeg ville nok hatt mer, så mulig jeg skal tilbake og kjøpe mer. Må uansett se om de har fått inn verdens beste kransekakemasse.


#9

Hyacinth sa for siden:

Shit. Må ha! Hat lett i flere år etter kakemanndeig som lager sprø og tynne kaker.


#10

Taien sa for siden:

225?! Blir de ikke svarte da?!

Her brukes det 180 grader i 10-12 min.


#11

Taien sa for siden:

Ja, jeg tror de har fått inn. Jeg var bortom før helgen, og da hadde de iallefall.


#12

millact sa for siden:

De var utsolgt for kransekakemasse i går da jeg var der, men de hadde altså kakemanndeig. Den ligger i bakeriavd, oppå bordet. Der skulle også kransekakemassen ligge. De skulle få inn til uken.

#13

millact sa for siden:

Ja, de må være sprø og tynne. Deigen var lett å jobbe med, men jeg brukte mye mel under så den ikke hang fast.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.