Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til tung sjokoladekake

#1

Zulu sa for siden:

Jeg har noen rester av en mørk, tung sjokoladekake i fryseren som jeg har tenkt til å servere i små stykker til dessert i morgen. Hva kan jeg servere til kaka? Noe is og bær-variant vil jo passe fint, men jeg hadde lyst på noe litt mer spenstig. Forslag?


#2

Meissa sa for siden:

Vaniljeis og hjemmelaget bringebærsaus? Kanskje ikke spenstig nok. Sorbet? Krem?


#3

mkj sa for siden:

Bringebærsorbet!


#4

Skilpadda sa for siden:

Bringebær og iskald pisket krem. Eller vaniljekesam.


#5

Zulu sa for siden:

Ja, en lett krem kunne vært godt. Går det an å piske vaniljekesam? Eller kanskje pisket mascarpone med en skvett espresso? :nam:


#6

Bloppy sa for siden:

Nor friskt og syrlig! Lune bringebær er nydelig til tung sjokoladekake. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.