DM sa for siden:
Kan jeg fryse ned ferdigstekte sjokoladefondanter?
-Ja, sånn teoretisk sett, dersom jeg noen gang klarer å la være å spise opp alle jeg steker. :flau:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Kan jeg fryse ned ferdigstekte sjokoladefondanter?
-Ja, sånn teoretisk sett, dersom jeg noen gang klarer å la være å spise opp alle jeg steker. :flau:
Toffskij sa for siden:
Vi har gjort det, det har gått bra. Frossen sjokoladefondant er ganske godt. :sparke:
Observatøren sa for siden:
Er det mulig å ikke spise dem opp med en gang?
(Så sant NOEN ikke svir dem da. :mumle: )
Ole Brumm sa for siden:
Det går fint, de er gode både i frosen tilstand og varmet i mikroen. :jupp:
DM sa for siden:
Fnis, noen som ikke har hatt tid til å vente? :dulte:
Det er bra, for da kan jeg lage glutenfrie og fryse ned så jeg kan ta med meg når vi skal i kaffebesøk. Jeg synes så veldig synd på meg selv når jeg må se på alle andre spise kake.
DM sa for siden:
Jeg vet ikke. Men jeg skal gjøre et tappert forsøk. :tryllestav:
Blånn sa for siden:
Noen som har en god oppskrift? :nam:
Dragen sa for siden:
Hva er sjokoladefondanter?
Observatøren sa for siden:
Små sjokoladekaker, stekt så lite at innmaten er flytende.
Albertine sa for siden:
Jeg skal lage fondanter når ungene har lagt seg, men jeg tviler på at jeg får prøvd å fryse ned noen. :)
Mei sa for siden:
:snurt: Alltid skal du dra frem mine gamle lik.
Dragen sa for siden:
Kan man lage dem uten melk og mel?
Observatøren sa for siden:
:jupp:
Tinetoffs versjon:
250 g smør
250 g sukker
300 g sjokolade
170 g hvetemel
8 egg
Blå Melange og glutenfritt mel. Egg er derimot en utfordring. Jeg har ikke forsøkt uten egg.
Dragen sa for siden:
Tusen takk! Den lar seg konvertere, ja.
DM sa for siden:
Melke og glutenfrie sjokoladefondanter.
Jeg glemte forresten å ha mel i en gang, og det ble godt det også. Med bare smør, sukker, egg og sjokolade. :)
Observatøren sa for siden:
Hm. Det hørtes ut som en god smoothie. :D
Dragen sa for siden:
Men det må da bli mye MER kaker av Tinetoffs oppskrift?
DM sa for siden:
Ja, det er veldig godt å spise rått også. :D(Jeg ender ofte opp med halvparten av deigen igjen til fondantene, for det er så godt å spise underveis. )
DM sa for siden:
Jeg dobler eller tredobler den oppskriften jeg la inn.
Tjorven sa for siden:
Jeg skjønner ikke at det skal være noe smart å fryse sjokoladefondanter. Når man varmer de opp igjen vil de vil bli mindre flytende i midten???
Ikke at det er noen relevant problemstilling her, for de forsvinner med en gang de blir laget.
Hyacinth sa for siden:
Det ER mulig å la være å spise opp alt på en gang, selv for en sjokolholiker. Jeg laget Tinetoffs en gang og serverte til to gjester uteom meg. Vi ble ganske kvalme alle sammen til slutt.
Dragen sa for siden:
Selvsagt. :klaskepanne:
Men likevel. Jeg tenker jeg skal prøve Tinetoffs. Med mandler. Mendler er jo både sunt og godt. En utrolig kombinasjon.
Lykken sa for siden:
Mmmm, jeg er på skal snart i bikini på ferie-slankern ned noen kilo. :sukk:
Men hva slags former bruker man til dette?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.